The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Rygte: Zelda: Breath of the Wild udkommer ikke samtidig med Switch

Du kommer måske ikke til at spille Zelda med det samme, på din nyindkøbte Nintendo Switch...

Selvom Nintendo aldrig har givet en konkret udgivelsesdato til The Legend of Zelda: Breath of the Wild, var "2017" nok til at kæde spillet sammen med udgivelsen af den nye Nintendo Switch. Det havde været en brag af en lancering.

Tre nye Zelda Breath of the Wild videoer

Den japanske Nintendo youtube kanal har lagt 3 smukke nye videoer op.

Nintendo spiller med musklerne i dag. Først annoncerer de en teaser video til deres nye konsol, og nu har de lagt 3 smukke videoer op af det kommende Zelda spil.

Rygte: Nintendo lover stærk NX-lancering

Nintendo vil angiveligt ikke lade deres nye konsol, NX, lide samme skæbne som Wii U.

Noget tyder på, at Nintendo ikke vil udsætte deres næste maskine, NX, for den samme spiltørke som Wii U var ramt af. I hvert fald siger kilder til MCV, at firmaet arbejder på tre store titler til maskinens lancering.

Hvorfor det nye Zelda har stemmeskuespil

Og hvorfor Link stadig ikke taler...

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ser ud til at forny Zelda-serien på mange måder. Open world, stamina, våbenholdbarhed og mere. Og så vil spillet have stemmeskuespil. Spilseriens producer, Eiji Aonuma, har fortalt hvorfor serien for første gang har taget dette skridt.

Legend of Zelda til Wii U annonceret med trailer

Legend of Zelda til Wii U annonceret med trailer

Link får lov at boltre sig i sin egen åbne verden i 2015

Næste kapitel i sagaen om en af Nintendos helt store helte, Link, er omsider blevet officielt bekræftet, og det endda med en trailer, som indeholder et kort men intenst kig på gameplayet i seneste udflugt for fyren med de spidse ører.

Det bliver anden tur i manegen på Wii U for den kære link, hvis cel-shadede eventyr fra Gamecube, The Wind Waker, kom i en opdateret HD-udgave sidste år, til vores anmelder Marks store fornøjelse.

Det nye spil, som indtil videre går under det uofficielle pladsholder-navn The Legend of Zelda U, vil i højere grad end tidligere foregå i en åben verden, hvor spilleren vil kunne løse opgaver i rækkefølge efter eget valg.

Læs mere...