League of Legends Film

FilmLeague of Legends som Lego-film

Flotte stop-motion-film af fede spil.

Der findes ikke mange danskere der ikke har leget med Lego i deres barndom. For de fleste af os var det jo nok vores yndlings legetøj, og som voksne kan man da stadig finde mange værdier i det.

FilmCensur på den rigtige måde

Sjofle figurer fra populære spil.

Der er ikke mange positive ting at sige om censur. Vi lever heldigvis i et land med fri tale så det er ikke noget vi oplever meget til i løbet af hverdagen, men der findes jo lande i verden hvor det er et alvorligt problem.

Tålmodighed betaler sig

FilmTålmodighed betaler sig

Se den mest tålmodige Teemo i League of Legends.

Der er mange situationer i computerspil hvor det er godt at være lidt tålmodig. Ligge på lur lidt og vente på sin modstander. Eller noget så småt som at vente til den svævende platform er tæt nok på til at man kan nå hen til den.

Men nogle situationer er mere ekstreme end andre. Måske sidder man i Dishonored og venter længe til at alle vagterne kigger væk så man kan liste sig ind, eller måske sidder man som snigskytte i Battlefield 3 og venter på det perfekte skud. Det kan godt tage lang tid.

I den første video ser vi en person der spiller død i Call of Duty: Black Ops 2. Altså ved at han ligger på jorden og holder sig i ro. Overraskende nok bliver han ikke opdaget.

Læs mere...