League of Legends Nyheder

League of Legends har nu en smartphone-app

Udgaven til Europa er på vej

Det kan til tider være hårdt at være væk fra computeren. Solens skarpe lys gør ondt i øjnene efter flere dage tilbragt i kælderen, og den friske luft er modbydelig i forhold til den tunge stovrige variant, man kender så godt.

EA kasserer LoL-konkurrent

Dawngate får ikke lov til at vise sine kræfter som MOBA

En af verdens største spiludviklere og udgivere, Electronic Arts, har måtte se i sandheden i øjnene når det gælder deres MOBA-projekt og efterlade markedet til de etablerede, som Riot's League of Legends og Valve's Dota 2. Dawngate, som spillet blev døbt, har ikke levet op til EA's forventninger, så nu har de simpelthen valgt at stoppe Waystone Games' udvikling af spillet og aflyse udgivelsen.

League of Legends topper indkomstlisten for MMO'er

Efterlader titanen World of Warcraft i støvet

Okay, League of Legends er måske ikke ligefrem et MMO, men et MOBA, eller lidt af begge. Hovedsagen er i hvert fald, at markedsresearcheren SuperData Research har erklæret, MMO-markedet har oplevet en markant vækst, og tendensen er at det kun vil fortsætte sådan. League of Legends tager kronen ved at stå for 11,9% af markedet, med en indkomst på $946 millioner.

Folkene bag det overordentligt populære League of Legends har besluttet at lukke for de offentlige chat-rum på ubestemt tid. Begrundelsen er, at de simpelthen ikke virker i deres nuværende form, da de kan "skabe negative oplevelser for mange spillere, særligt nye spillere".

Riot Games vil tilbyde nye medarbejdere penge for at sige op

Nyt initiativ fra firmaets side vil lede mindre erfarne kolleger på rette vej

Riot Games - som står bag det ultra-populære League of Legends - har for nyligt gjort det klart, at deres mindre erfarne medarbejdere i Nordamerika, vil modtage 10% af deres årlige løn, hvis de selv siger op. Ganske vist svarer det mere eller mindre til en månedsløn for den enkelte, men det er stadig en hel måned, hvor man ikke skal bekymre sig om at stikke fingrene i opsparingen, mens der søges efter nyt.

Der er god stemning, fuglekvidder i luften og lethjertet snak mens valget af de forskellige helte foretages, før det egentlige spil går i gang. Vores "mand" i midten har åbenbart fået tidligere fri fra skole i dag, og denne uforudsete flugt fra triste, trivielle gøremål fejrer vi sammen med ham. Os andre? Nej, vi er en gruppe voksne, der enten har ladt livets mere seriøse gøremål stå på hold for en formiddag eller lystigt sutter på statskassens fuldfede pat i ugidelige jobløshed foran skærmen. Her er plads til os alle.

Scor kassen på League of Legends

Copenhagen Games holder den største turnering under danske himmelstrøg

Går du derhjemme og drømmer om, at dine mange timer foran skærmen med League of Legends endelig skal udmønte sig i noget solid valuta? Var det på tide, at du overbeviste din mor om, at det var det rigtige valg at blive i kælderens kolde omfavnelse istedet for at lave trivielle fysiske ting med bolde udenfor?

JuleLAN i Øksnehallen d. 20.-22. december

Så er det på tide at 'uproote' din stationære igen, lad kabelhelvedet begynde

Om to uger tager en masse spilnørder deres computere under armen og drager til København for holde julefest for gamere. Hele Øksnehallen er i to dage lavet om til en slags gigantisk internet café hvor folk kan komme med deres egne computere og logge sig på det fælles netværk og spille computerspil med og mod hinanden.

Hacker afslører League of Legends-kortspil

Brugte LoL-chefen Marc Merills Twitter-konto som talerør

I løbet af weekenden blev lederen og medstifteren af Riot Games, Marc Merills, Twitter-konto udsat for et hacker-angreb. Hackeren benyttede sig af Twitter-kontoen til at annoncere og vise billeder af et standalone kortspil kaldet League of Legends: Supremacy - et varemærke Riot registrerede for et år siden.

Jinx gør vild punkrock entré!

Ny champion i League of Legends ankommer med stil

I optakten til frigivelsen af den missilskydende, mildt forstyrrede champion Jinx i League of Legends har Riot udgivet en animeret video, der med rå pige punkrock præsenterer os for den nye galnings vanvittige, eksplosive univers.

Riot Games, udvikleren bag det rasende populære League of Legends, har nu udgivet en video, hvor de opfordrer folk til at udvise bedre sportsånd når de spiller - og i den sammenhæng har de kigget på statistikken for hvor ofte vrede folk vinder, sammenlignet med folk der samarbejder.

League of Legends-servere hacket

Nordamerikanske brugerkonti og -oplysninger stjålet

Det er lykkedes ukendte gerningsmænd at trænge ind League of Legends-udvikler Riot Games' systemer og stjæle data på flere end 120,000 transaktionser fra spillets brugere.

Riot blandt bedste arbejdspladser i verden

Amerikansk spilgigant slutter foran Google m.fl.

Riot Games er den fjerdebedste arbejdsplads i verden, når det kommer til it-virksomheder, det fastslår en undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Glassdoor i samarbejde med branchebladet Business Insider.

CLG EU forlader CLG

Bedre tilbud fra anden side.

Counter Logic Gaming annoncerede i fredags på deres hjemmeside at deres Europæiske hold, CLG.EU, har valgt ikke at forny deres kontrakt med organisationen. CLG.EU er holdet som de to danskere Froggen og Wickd spiller for.

DreamHacks League of Legends turnering afgjort

Flere og flere danske professionelle.

DreamHack foregår i Jönköping i Sverige, og er officielt verdens største LAN event. I 2009 havde de over 200.000 besøgende. Til hver event er der selvfølgeligt en masse turneringer og konkurrencer, og til de seneste events har der også været League of Legends turneringer. 8 hold dyster om førstepræmien som er 125.000 svenske kroner.

League of Legends laver om på tingene

Riot har store planer for tredie sæson men hvad er de?

Ligesom sidste år har Riot planer om betydelige ændringer når næste sæson skal starte. Sidste år så vi ændringer som nye items, ændring af hvordan "jungle" fungerer i spillet og ændringer i Masteries. Men hvad kan vi forvente i år?

Største pengepræmie nogensinde i e-sports

League of Legends Season 2 finale.

League of Legends er skabt af en af de tidligere skabere af Warcraft 3 mappet "Defense of the Ancients". Der spilles 5 mod 5 i et strategispil som belønner samarbejde og hurtig tænkning. Det er gratis at spille, og har siden det blev kom ud været en af de hurtigst voksende spil i verden, og har været en kæmpe succes for Riot Games som står bag

League of Legends er blevet hacket

Emails, krypterede passwords, fødselsdatoer og navne lækket. Også Norden er ramt.

I går måtte folkene bag League of Legends komme med den kedelige meddelelse, at spillets servere er blevet hackede, og at der et blevet lækket betydelige mængder oplysninger fra de normalt sikrede systemer.