The Last Guardian Nyheder

The Last Guardian forsinket. Igen.

Denne gang er det et par uger mere, du skal vente...

Du troede, at efter at Sony slog udgivelsesdatoen den 25. oktober fast med syvtommers søm på årets E3-messe, at det var en dato, der ville holde. Til trods for at The Last Guardian er blevet forsinket flere gange, end vi lige vil linke til her.

Mytisk PlayStation 3-spil fortsat under udvikling

...men hvornår vi får det at se, ved ingen

Det efterhånden mytiske PlayStation 3-spil The Last Guardian er fortsat under udvikling, det bekræfter chef for Sony Worldwide Studios Shuhei Yoshida i et interview med vores søstersite Gamesindustry.biz.

The Last Guardian er stadig på vej

Det enormt forsinkede ICO-projekt er stadig på tegnebrættet

Det næste spil fra japanske Team ICO, The Last Guardian, er fortsat meget forsinket og med en usikkr tidshorisont foran os. Alligevel får vi nu at vide, at det før eller siden vil dukke op på spilbutikkernes hylder. Det forsikrer spillets designer, Fumito Ueda, der instruerer og leder udviklingen af spillet via Team ICO. Du kan læse meddelelsen til udviklerens fans på Udeas egen hjemmeside.

Last Guardian-producer kvitter jobbet

Kun en uge efter at Team ICO-chef Fumito Ueda også sagde op.

Det går ikke alt for godt for The Last Guardian for tiden. Kun en uge efter at lederen af udviklerteamet Team ICO, sagde sit job op, har også spillets executive producer, Yoshifusa Hayama, søgt grønnere græsgange.

Sony forsikrer om Last Guardian-fremgang

ICO knokler i baggrunden.

Team Icos åndelige fortsættelse til ICO og Shadow of the Colossus, The Last Guardian, er godt på vej og oplever stadig fremgang, selvom en opdateret fremvisning af spillet ikke har fundet sted i lang tid.

The Last Guardian nøler sig frem

Sony er ligeså frustreret som dig.

Team ICOs næste titel og åndelige efterfølger til Shadow of the Colossus, The Last Guardian, tager langt mere tid om at tage form end Sony er tilfreds med.

20+ trailere fra Tokyo Game Show

20+ trailere fra Tokyo Game Show

Capcom! Konami! MM! Squenix.

Tokyo Game Show 2010 er i gang, og mens den egentlige dækning af det årlige show i Japans hovedstad lader vente lidt på sig fra vores side, har vi imidlertid publiceret de første 20 film fra nogle af de mest fremtrædende spil indtil videre.

Blandt andet er et nyt Devil May Cry blevet afsløret, Asura's Wrath ser galt ud, der er mere Yakuza på vej, og der er også endelig nye glimt fra The Last Guardian. Men der er selvfølgelig mere.

OBS: Langt de fleste af filmene vil som sædvanlig kunne afspilles i 720p HD via vælgeren under afspilleren.

Læs mere...