LA Noire

Spotlight

Key events

Stort Rockstar-udsalg på Steam

Spar mindst 50% på alle de gode spil

I denne weekend er der rig mulighed for at gense eller stifte nyt bekendtskab med alle Rockstar-spillene. Spiludgiveren har søsat et udsalg på Steam, hvor du kan spare mellem 50-75% og i visse tilfælde 80% på hele kataloget.

FeatureDisse scener kom ikke med i L.A. Noire

Depth Analysis har lagt film ud med sjove fraklip

L.A. Noire - Rockstar Games' spil som sætter dig i rollen som detektiv i L.A. - er især kendt for sin meget advancerede ansigts animation. En af de bærende elementer i spillet er nemlig at man skal kunne se på folks ansigtsmimik om de lyver.

FeatureRetrospektiv: Spilåret 2011

Skandaler! Sensationer! Afsløringer! Var du der?

Velkommen til artiklen, hvor vi kigger tilbage på de største begivenheder i spilverdenen 2011. Vi har kigget igennem alle historierne fra året der gik, og plukket de største, vildeste og mest interessante begivenheder ud på de følgende sider.

LA Noire: Complete Edition på vej

Komplet mørke om en måneds tid.

En komplet oplevelse af alt L.A. Noire-materialet er på vej til både Playstation 3-, Xbox 360- og pc-maskiner i næste måned. Nærmere bestemt den 18. november for konsolejerne og den 15. for pc-gamerne.

LA Noire skylder 10 mio. i løn

Selv praktikanten har ikke fået betaling.

Eurogames søstersite, gamesindusty.biz, har gravet yderligere i sagen om lukning af LA Noire-udviklerene Team Bondi. Og de har nu fundet ud af, at størstedelen af de ubetalte kreditorer der mangler penge i forbindelse med firmaets konkurs, er studiets egne ansatte.

Team Bondi lukker og slukker

For mange skeletter i L.A. Noire-skabet.

Dokumenter indleveret til den Australske Værdipapirs- og Ivesteringskommision afslører at Team Bondi er i fuld gang med at blive lukket ned af utilfredse kreditorer som har penge til gode.

L.A Noire kommer til pc i november

Inklusiv alt DLC og gamepad support.

Rockstar Games har i dag løftet sløret på den nyhed, mange pc-ejere har ventet spændt på efter at kunne læse de mange overvejende rosende anmeldelser af mordmysteriet L.A. Noire tidligere på året.

Udvikler bag L.A. Noire lukker ned

Team Bondi er slut. Rockstar ejer IP.

Australske Team Bondi, som tidligere i år eksploderede ud på spilscenen med det utroligt velskabte mordmysterie L.A. Noire lader til kun at have haft ganske få måneder badet i success.

Duke Nukem skyld i aktiedyk

Take-Two dog fortsat på ret kurs.

Den forgangne fredag var en trist dag for amerikanske Take-Two, der kunne se deres aktier falde med godt 4 procentpoint.

L.A. Noire DLC og Rockstar Pass info

Flere cases at bryde hovedet med.

Rockstar har frigivet og bekræftet indholdet af Rockstar Pass og dateret samtlige kommende DLC-pakker til L.A. Noire. PS3-pakken kan købes så snart PS Store igen er online.

L.A. Noire

L.A. Noire

Hverken sort eller hvidt.

"The uncanny valley" er betegnelsen for skellet mellem det kunstige og det naturlige. Især anvendt i skabelsen af menneskelignende robotter – hvor livagtige kan de laves, før vi mennesker tager afstand fra dem, fordi de ligner os og alligevel ikke helt. Kløften mellem det naturlige og unaturlige, hvor det fascinerende pludselig bliver frastødende. I computerspilregi har vi længe tilstræbt en realisme i karakterer og animationer, hvor især spil som Heavy Rain har rykket spillene tættere og tættere på et realistisk udtryk. L.A. Noire sætter en ny standard, og især i ens første timer i spillets verden er følelsen af "the uncanny vally" unægtelig tilstede. For er det mennesker, eller er det computerskabte skabninger, vi er vidner til? Svaret er både og.

Med en enestående og nyskabende kamerateknologi er det lykkedes skaberne af L.A. Noire – Team Bondi – at videreføre skuespillernes virkelige præstationer til det computerskabte L.A. i 1940'erne, hvor den stemningsfulde krimifortælling udspiller sig. Hver eneste lille nuance, nervøse trækning, smil på læben, løftede øjenbryn eller skæve grimasse er tydeligt aflæselig i karakterernes ansigter, der ikke er animeret, men direkte genskabt. Det er intet mindre end revolutionerende og nye standarder for vores syn på spil som kunstnerisk og filmisk udtryksform. Karaktererne i et spil kan for første gang vise direkte aflæselige følelser. Noget af en bedrift.

Aflæsningen af karakterernes ansigter er alfa og omega for din succes som politidetektiv i L.A. Noire – faktisk er det et så bærende gameplayelement, at alt andet forståeligt nok blegner til sammenligning. Det er i forhørsscenerne, hvor du skal afgøre og afkode, om et vidne lyver eller taler sandt ud fra vidnets mimik, at spillet for alvor lever og suger en hovedkulds ind i fortællingen. Du spiller ikke bare en snu politidetektiv i 40'ernes L.A. - du ER ham. I hvert fald professionelt set, da hovedpersonen i spillets sindrige noir fortælling desværre er en kende anonym og aldrig bliver andet end en yderst kompetent detektiv i et skræddersyet jakkesæt.

Læs mere...

Bog om L.A. Noire kredser om spillet

Små intense historier af store forfattere.

Rockstar Games udgiver om få uger Team Bondis interaktive mordmysterie L.A. Noire, som allerede har vakt stor opmærksomhed for sin høje detaljegrad i genskabelsen af 1950ernes Los Angeles, og ikke mindst for en meget livlige og virkelighedstro ansigtsanimationer.

Problemer med stoffer i L.A. Noire

Både politiet og forbryderne har dem.

En ny trailer er i dag blevet frigivet af Rockstar Games og udvikleren Team Bondi. som lige nu er ved at gøre klar til det helt store PR-apparat op mod udgivelsen af L.A. Noire over midten af maj.

L.A. Noire anerkendes af filmbranchen

Tribeca Film Festival vil vise spillet.

Udgiveren Take Two meddelte i dag, at Team Bondis kæmpeproduktion, L.A. Noire vil blive vist frem i forbindelse med Tribeca Film Festival 2011, som finder sted i New York City fra den 20. april til 1. maj.

FeatureL.A. Noire

Ingen islandske sweatere her.

Man bliver let ramt af en opstemmende følelse, når man ser et nyt Rockstar-spil for første gang. Det er især følelsen af, at man er vidne til nye tiltag, som vil forandre spilverdenen for altid. Følelsen løb varmt ned ad ryggen på mig, da jeg så en nylig demonstration af L.A. Noire.

Activision og EA vil købe Take-Two

Grand Theft Call Of Honor Forever?

Der går i øjeblikket rygter om at både Activision og EA Games muligvis planlægger et opkøb af udgiveren Take-Two, som blandt andet er udgiver for Rock Star Games, spilhuset bag Grand Theft Auto, Red Dead Redemption og snart L.A. Noire. Desuden står Take-Two bag 2K Games, hvis udgivelser tæller tunge, core gamer franchises som eksempelvis Civilization, Mafia og Borderlands.

L.A. Noire får dato*

Kom maj du søde...

Opdatering: Den europæiske udgivelsesdato er nu officielt fastsat til den 20. maj 2011. Dette gælder både PS3- og Xbox 360-versionen af L.A. Noire /Red.

L.A. Noire slet ikke som GTA

Rockstar: "Mere for folk der bruger hjernen".

Team Bondi, som ejes af Rockstar Games og dermed udviklerne af Grand Theft Auto-serien, har i nylige udtalelser gjort det klart, at der er en større forskel mellem deres kommende sandkassespil L.A. Noire og Grand Theft Auto end at spillet foregår godt og vel 50 år før verden gik af lave og alle lærte hvordan man parkerer sin spand uden kølerhjelm direkte gennem tilfældige menneskekroppe og skyder servitricen hos Burger Shot for at få sin daglige dosis af animalsk fedt og sukkervand.

Red Dead Redemption forsinkes

+ nyt om Mafia II, Civ V, LA Noire, Payne 3.

Take Two har rykket udgivelsesdatoen for Red Dead Redemption, som vi publicerede et kødfuldt preview af i starten af ugen.

L.A. Noire til september*

Mordmysterie møder sandkasse. *Opdateret

Opdatering: Rockstar bekræfter i dag en udgivelse i "efteråret 2010", men understreger, at den præcise dato endnu ikke er fastsat.

L.A Noire også til Xbox 360

Rockstar dropper PS3-eksklusivitet.

Som varslet er Rockstar Games vendt tilbage med nyt om L.A. Noire i februar. Egentlig ville de vise frem af spillet, hvilket der for så vidt også stadig er god tid til.

Mere nyt om L.A. Noire i februar

Forsømt spil fra Rockstar lever trods alt.

Rockstar Games har i en newswire omkring den næsten glemte thriller L.A. Noire forklaret, at der i februar måned i år vil blive givet godt med detaljer om, hvordan det går udviklerne hos Team Bondi.

Take-Two nægter snak om GTA V

"Vi offentliggør offentliggørelsen når vi gør".

Take-Two afviste i løbet af den seneste konferenceopkald med selskabets investorer at kommentere på eksistensen af Grand Theft Auto V, men bekræftede derimod at LA Noire stadig er under udvikling - hvilket vi beviste allerede i går med en ny og stemningsvækkende trailer fra spillet..