Kane & Lynch 2: Dog Days

Spotlight

Vin Diesel i filmatisering af dansk actionspil

Kane and Lynch omsættes til det store lærred

Gerard Butler (300) og Vin Diesel (Riddick) er begge i spil til filmatiseringen af det dansk-producerede computerspil Kane & Lynch, det skriver det amerikanske filmmagasin Hollywood Reporter.

IO sagsøges for at nedgøre det kinesiske folk

Advokat fra Beijing bryder sig ikke om Kane & Lynch 2.

Ikke nok med at Kane & Lynch 2 hverken fik anmelderne helt op at ringe eller formåede at sælge specielt mange kopier. Nu er spillet også skyld i, at IO Interactive kan se frem til et søgsmål fra den kinesiske advokat Liu Lin, der ikke vil finde sig i den måde, som spillet afbilleder kinesere på.

Arbejder IO på Kane & Lynch 3?

Danmarks største spiludvikler søger folk.

Flere jobtilbud på dansk baserede IO Interactives webside tyder på, at udvikleren er ved at forberede sig på produktionen af Kane og Lynch 3.

Kane & Lynch 2 har solgt en million

Squenix viser sidste ni måneders salgstal.

I deres seneste financielle statusopgørelse har Equare Enix offentliggjort, at danskudviklede Kane & Lynch 2 nu officielt er ”millionsælger” sammen med ’Dragon Quest Monsters: Joker 2’.

2010: Year of the Indie

Et kig i bakspejlet med danske briller.

2010 var både et rigtig godt år og et rigtig dårligt år for den danske spilbranche. Det kommer i høj grad an på hvilken ende af spektret, man retter kikkerten mod.

IO tilfredse med Kane & Lynch 2

"Innovation skaber splittelse".

Eurogamer.dk talte i dag med Tom Stratton, Studio PR & Communications hos IO Interactive. Vi var interesserede i at høre IO's egne tanker om pressens og købernes modtagelse af Kane & Lynch 2: Dog Days, som mildest talt har delt vandene i verdens medier og karakter-fikserede sites som MetaCritic.

IO om den visuelle stil i Kane & Lynch 2

Art Director Rasmus Poulsen sætter fingeren på linsen.

Et af de mest slående aspekter ved IO Interactives seneste kreation, Kane & Lynch 2: Dog Days, er den ret specielle grafiske stil, som spillet ligger for dagen. Et grafisk look inspireret af YouTube-videoer og billige dv-kameraer der gør at spillet, rent grafisk i hvert fald, er helt sig eget.

Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2: Dog Days

YouTube, nudler og nakkehår.

Det er muligt at IO Interactives første frembringelse, Hitman, er faderfiguren i professionel dansk spiludvikling. Men hvis Hitman er faderen, så må Kane & Lynch være de to sjofle onkler, der altid fortæller platte, perverse vittigheder, drikker sig fulde og prøver at danse med de unge piger til familliefesten.

Det første Kane & Lynch-spil, Dead Men, huskes primært på grund af den berømte/berygtede Gerstmangate (som jeg ikke orker at komme ind på her). Men det er nok tvivlsomt om det er den måde, IO selv helst vil have deres nye familiemedlemmer husket på. Men nu har IO altså sendt de to kriminal-psykopater en tur til Shanghai, måske i håbet om at blive bedømt på selve spillets kvaliteter, frem for hvordan deres moderselskab måske eller måske ikke driver deres reklamekampagner.

De to aldrende kriminelle mødes denne gang modvilligt i Shanghai for at udføre et sidste kup sammen. Jobbet skal sikre at Kane kan trække sig tilbage og tage sig af sin datter, men det hele går selvfølgelig grueligt galt, og ender med talløse skuddueller mod håbløse odds, både med og uden tøj på, i Shanghais neonglinsende gader. Et klassisk job-gone-horribly-wrong, som de to herrer jo excellerer i.

Læs mere...

Kane & Lynch 2 demo snart til PS3 og PC

Xbox 360-demo et overstået kapitel for de få.

IO Interactive tilbød for nylig en demoversion af Kane & Lynch 2: Dog Days til visse Xbox 360-ejere. Det hele var temmelig omstændigt og omhandlede indløsning af dumsmarte tokens via deres officielle kanal på YouTube.

Kane & Lynch 2 en uge før tid

Æstetisk og genrebrydende opfølger snart.

Danske IO Interactive, en del af engelske Eidos, som igen er en del af japanske Namco Bandai, har fået den sjældne ære at udgive deres spil en uge før tid.

Kane & Lynch 2 demo før udgivelsen

PS3-, X360- og pc-versioner bekræftet.

Danske IO Interactive, udviklerne af Kane & Lynch 2: Dog Days, uddeler i øjeblikket demo-koder til udvalgte spillere i Storbritannien og Irland, men lover samtidig at demoen, som i første omgang er blevet frigivet til Xbox 360, vil udkomme inden længe til øvrige regioner.

Kane & Lynch 2: Dog Days

Med kvælertag og dogmestil.

IO fik relativt hårde høvl for det første Kane & Lynch. Og de indrømmer selv, at der var mange ting, de kunne have gjort bedre. Så det er vel egentlig fuldt ud fortjent. Men respekt til IO for siden at krybe til korset og sætte sig for at forbedre stort set alt, hvad der var i vejen med første spil. Som sådan er Kane & Lynch 2: Dog Days måske så langt fra første færd, som det kan komme - nok til at det bør betragtes som et helt nyt spil på egne præmisser. Så sig farvel til de påtagede stereotyper fra første spil og sig hej til reinkarnationen af Kane & Lynch, nu lidt ældre men forunderligt nok helt på kanten moderne og farlige.

Jamie Foxx i Kane & Lynch biofilm

Sammen med Bruce Willis om hovedrollerne.

Skuespilleren Jamie Foxx skal spille en af hovedrollerne i den kommende film om det morderiske makkerpar Kane & Lynch. Det skriver det amerikanske filmmagasin Variety.

Mere Kane & Lynch til august

Danskproduceret actionopfølger får dato.

Danske IO Interactive har fastlagt udgivelsesdatoen for Kane & Lynch 2: Dog Days til den 27. august på PC og HD-konsol.