Jazzpunk

Jazzpunk - Anmeldelse

Jazzpunk - Anmeldelse

Det store syretrip

Jazzpunk er et besynderligt spil. En af den slags spil, man kan sætte nok så mange ord på, men hvis essens man først rigtig forstår, når man selv har spillet sig igennem. Alligevel gør vi forsøget, dette for at hylde, men også opfordre alle til at prøve denne spilperle af de sjældne.

Necrophone Games, et ungt amerikansk udviklerhus bestående af blot to personer, har nemlig begået et mindre mesterværk i Jazzpunk; et kuriosum i både billede, lyd og spilmekanik, samt noget så sjældent som et gedigent humoristisk spil, der stryger om sig med satiriske indslag og effektfulde one-liners.

Det fortæller om den konturløse playmobilfigur Agent Polyblanks tophemmelige eskapader for et endnu mere hemmeligt detektivbureau, herunder om Polyblanks dristige infiltration af den sovjetiske ambassade, nærdød-oplevelsen under et Running Sushi-besøg, samt den penible cross-dressing-episode på et hawaiansk ferieresort. Her gik man og troede, at Austin Powers var den eneste af sin slags, men, nej, han har som minimum mødt sin ligemand i Agent Polyblank.

Læs mere...

Jazzpunk er værd at holde øje med

Retro cyberpunk komedie eventyr.

Necrophone Games beskriver deres kommende spil Jazzpunk som et retro cyberpunk komedie eventyr. Med en sådan beskrivelse kan man jo ikke undgå at være interesseret.