#IDARB

#IDARB - Anmeldelse

#IDARB - Anmeldelse

Fordi fire mennesker og en sofa er bedst

En af tidens allerbedste tendenser er for mig det øgede fokus på sofa-multiplayer. Der er simpelthen ikke noget bedre end at tæske sine venner i en herlig omgang Street Fighter eller Mario Kart, og de seneste par år har budt på flere nyklassikere i genren.

Samurai Gunn, Nidhogg, TowerFall og Sportsfriends bød sidste år på mange timers varieret underholdning, der tog udgangspunkt i venners fysiske møde, hvor man, bevæbnet med controllere, kunne afgøre stridigheder og få fordelt en pizza med ekstra ost. I en tid, hvor socialt samvær i stadig stigende grad udleves online, er det værd at sætte pris på de få digitale produkter, der kræver menneskers fysiske samværd for at fungere.

IDARB har et åndssvagt navn, men er ellers et virkelig vellykket udspil i genren. Her kombineres lynhurtig action med vellykket retrografik og en række mildest talt underlige meta-kommentarer til sociale medier. #IDARB kan vel bedste beskrives som en form for 2d-hockey, kombineret med Super Smash Bros. og, overraskende nok, er det en både velfungerende og afbalanceret kombination.

Læs mere...