Heroes of Might & Magic 3: HD Edition

Heroes of Might and Magic III: HD Edition - Anmeldelse

Heroes of Might and Magic III: HD Edition - Anmeldelse

Hvordan forbedrer man det perfekte?

Jeg sidder her med våde håndflader, og sveden der drypper ned ad min pande i lårtykke stråler. Hvordan gør jeg det her? Hvordan anmelder jeg en klassiker? Nej, mere end det... En trofast ven og følgesvend i min ungdom.

Der er en god grund til, at Ubisoft har valgt at lave en HD Edition af lige præcis Heroes of Might and Magic 3, da det er seriens mest solgte del nogensinde. Som mange måske allerede er klar over, så er der kun tale om Heroes of Might and Magic 3: The Restoration of Erathia. Hvilket faktisk er noget der ser ud til at have skabt stor vrede blandt fans, hvor de beskylder Ubisoft for at ville malke kunder med nostalgi og hvad ved jeg.

Ubisoft siger selv, at de ikke har kildekoden til udvidelserne, men at de vil prøve at arbejde på det for at gøre grundspillet sjovere. Det er både modigt og rart, at de fra starten melder ud hvordan det står til med spillets fremtid, nu hvor folk sikkert havde glædet sig til også at se udvidelserne i HD. Om der så rent faktisk sker noget i fremtiden, det må tiden vise. Det ville i hvert fald være fjollet at stoppe her.

Læs mere...