Halo 4

Spotlight

FilmXbox One er det nye Skynet

YouTube-brugers bud på en mørk fremtid med Xbox One

Halo 4 - Anmeldelse

Master Chief er cool, Cortana i problemer og verdenen skal reddes (igen). Halo 4 er kommet.

FilmHalo 4: Spartan Ops - Video

Der er stemning til en Halo 4 film. Flot, ja, men det bliver anmeldt. Så er det sagt.

FilmHalo 4 - Gameplay Trailer

Ser ud til at blive et fedt sci-fi trip. Se selv.

Key events

Optagelserne er sat i gang til ny Halo-film

Ridley Scott og co. har fundet filmudstyret frem i Nordirland

Der har mere eller mindre altid floreret et rygte om en halo-film, så længe som serien har eksisteret. Nu ser det dog ud til at tage form, og selveste Ridley Scott står bag produktionen (i ved, ham der lavede "Alien"-filmene).

Halo kommer som TV-serie og digital film

Steven Spielberg og Ridley Scott arbejder på nye Halo-projekter

Fans af den ekstraordinært populære sci-fi shooter-serie Halo kan nu se frem til at få universet yderligere ekspanderet, da Microsoft har hele 2 drama-projekter under forberedelse, med Halo som udgangspunkt.

FilmXbox One er det nye Skynet

YouTube-brugers bud på en mørk fremtid med Xbox One

Xbox One fik en noget blandet modtagelse. En af de punkter, folk var skeptiske over for, var, at konsollens Kinect tilsyneladende konstant holder øje og lytter, også når konsollen er slukket. Kombineret med at konsollen kan holde øje med, hvilke TV-programmer du ser, måle din puls og styres med stemmen, så ledes tankerne hen på Hal 9000, skibscomputeren fra Arthur C. Clarkes 2001: A Space Odyssey.

Kundeserviceniveau: Bungie

Men det er vel, hvad man kan forvente af en 3-armet gentleman

Hvis man har prøvet at skulle have fat i kundeservice i et spil - eller hvis man bare surfer Reddit af og til - ved man at det ikke altid er en lige god oplevelse. Man risikerer at sidde og diskutere med en person i Indien som åbenbart har fået sin engelskuddannelse i en børnehave.

Bungie: Se vores nye verden til GDC

Game Developer Conference bringer nyt om 'Destiny'

Bungies næste, store satsning efter Halo, der fremover udvikles af 343 Industries sammen med Microsoft, vises frem i glimt om et par måneder.

Black Ops 2 klarer sig dobbelt så godt som Halo

7,5 mio. eksemplarer af Black Ops 2 rykkede ud i november.

Ganske som forventet var Call of Duty: Black Ops 2 den suverænt største amerikanske spillancering i november måned. Der blev solgt 7,5 mio. kopier af spillet fordelt på de tilgængelige platforme, hvilket er mere end dobbelt så mange som de næstmest populære spil.

Arbejdet begynder med det næste Halo

343 rykker om på holdet, så arbejdet med nyt Halo kan begynde.

De nye Halo-drenge fra 343 Industries, der har taget over for Bungie, hviler ikke på sine laurbær efter arbejdet med Halo 4 fra begyndelsen af november. Holdet rykker nu op og ned på sin sammensætning for bl.a. at påbegynde arbejdet med det næste kapitel i serien, der sandsynligvis udkommer i slutningen af 2014.

Halo 4 får nye baner om ikke så længe

Og en spritny game-mode. Se hvilken!

Godt en måned efter premieren på Halo 4 er den første map-pack på vej til Microsofts populære sci-fi-skydespil i næste uge. Med navnet 'Crimson Map Pack' venter der en stribe spritnye multiplayerbaner og en ny game-mode til at puste ekstra holdbarhed i spillet.

Gamerne blæser igennem Halo 4

En mio. mennesker har allerede klaret det nye Halo.

Op mod 1,2 mio. mennesker har allerede gennemført Halo 4, selvom spillet knap nok har været ude på markedet i en uge. Spillet, der har taget ca. 2-3 år at udvikle, blev for de flestes vedkommende klaret på fem dage.

Halo 4 solgte for over 1 mia på én dag

Godt på vej til at blive det største Halo spil nogensinde.

Microsoft annoncerede igår at Halo 4 inden for de første 24 timer har tjent over $220 millioner på verdensplan. Desuden er spillet, i USA, blevet solgt i flere eksemplar på førstedagen end der var folk der tog i biografen og så Harry Potter and the Deathly Hallows (2. del) eller The Avengers.

Halo 4 får superskarp matchmaking i ny patch

Halo 4 får superskarp matchmaking i ny patch

343 vil sørge for, at du kan spille med jævnbyrdige.

I morgen begynder det vilde Halo-ræs på ny, da 'Halo 4' udkommer til Xbox 360 med endnu en omgang hæsblæsende skydespilsunderholdning over Xbox Live.

Men ser vi fremad, så bliver spillets multiplayerfunktioner faktisk først komplette, når vi befinder os på den anden side af nytår. Her vil holdet bag spillet, 343 Industries, udgive en speciel matchmakingmaskine, der sammensætter spillerne efter evne og sikrer jævnbyrdige kampe for gamerne. Hver enkelt spiller bliver bedømt på sine færdigheder og får et unikt niveau vist frem på Waypoint-profilen.

Det skriver udviklerne bag spillet, 343 Industries, i en ny besked til seriens fans.

Læs mere...

Experience: Halo 4

Overdådigt Halo 4 launch-event

Xbox 360 har i denne uge haft inviteret pressefolk og konkurrencevindere til et overdådigt Halo 4 launch-event i Liechtenstein.

Halo 4 - Anmeldelse

Halo 4 - Anmeldelse

Master Chief er cool, Cortana i problemer og verdenen skal reddes (igen). Halo 4 er kommet.

Der er store ting på spil, og det bliver gjort klart fra det øjeblik den episke temamusik breder sig i rummet. Vi taler ikke blot om Master Chief, seriens altdominerende hovedperson, men også den nye udvikler 343 Industries der skal løfte arven efter Bungie. Efter de forlod Halo-franchisen tilbage i 2007 har der været spekulationer om i hvilken retning Halo skulle bevære sig, og 343 Industries har et stort ansvar på dere skuldre. Men hvor meget ærefrygt skal man have hvis man vil udvikle et spil der tiltaler de dedikerede fans, men samtidig er en relevant medspiller i 2012?

Halo 3 sluttede med at Master Chief blev lagt i Cryosleep ombord på et vrag, svævende gennem rummet. Hans faste partner, den kunstige intelligens (A.I.) Cortana, forventede det kunne tage år før de blev fundet, og hun lovede at vække ham når tiden var inde. Halo 4 tager sin begyndelse fire år senere, hvor Cortana skræmt vækker Master Chief og fortæller ham at vraget er blevet skannet af en ukendt fjende, og han må gøre sig klar til at møde denne nye trussel.

Allerede inden Master Chief har været vågen i fem minutter er hans skib blevet boardet af Covenant, de rumvæsner som man elles havde sluttet fred med i løbet af Halo 2. Omringet af en enorm Covenant flåde bliver vi kastet ud i en intens kamp fra begyndelsen. Actionen starter uden de sædvanlige turtorials, og fortsætter næsten uden pauser, og man afbrydes kun af de irriterende quicktime-events der er blevet standard indenfor genren: "Tryk [X] for ikke at dø", "tryk [X] 20 gange for at åbne døren". En nyskabelse man godt kunne have undværet.

Læs mere...

Halo 4 holdet utilfredse med Xbox Live spillere

Sexistiske bemærkninger bedes holdes for sig selv.

Xbox Live kan være et meget overvældende og ubehageligt sted. Og når man er så tæt forbundet med Xbox Live som Halo er, kan denne negative association hurtigt smitte.

FilmHalo 4: Spartan Ops - Video

Der er stemning til en Halo 4 film. Flot, ja, men det bliver anmeldt. Så er det sagt.

Der er stemning til en Halo 4 film. Flot, ja, men det bliver anmeldt. Så er det sagt.

Næste Xbox kommer sandsynligvis på afbetaling

Næste Xbox kommer sandsynligvis på afbetaling

Afbetaling skal forøge salget. Microsoft undersøger modellen nærmere.

Du er vant til at købe mobiltelefoner på afbetaling med tvungne abonnementer, og det er en model, der snart følger over på konsolmarkedet over det meste af verden. Microsot afslører nemlig i nye udtalelser til Wall Street Journal, at den næste Xbox i høj grad vil blive afsat med afbetaling.

Den nuværende Xbox er allerede inde i sådan et program, men på nuværende tidspunkt tilfalder den mulighed kun amerikanerne. Her kan man købe en Xbox 360 med 250 GB harddiskplads til et éngangsbeløb på $99 med krav om månedlige betalinger på $15 i to år. Det giver desuden adgang til Xbox Live.

Det er denne model, som Microsoft håber at bruge på verdensplan med den næste Xbox-konsol.

Læs mere...

Halo 4 er lækket på torrents

Men bruger du det, bliver du bannet.

Nærmest som forventet, når man har at gøre med en af årets mest populære spiludgivelser, er Halo 4 netop dukket op på flere fildelingshjemmesider tre uger før spillets planlagte udgivelse den 6. november.

Halo skal skabe opmærksomhed om USA-valg

Kan man teabagge Obama eller Romney?

Microsoft vil skabe opmærksomhed om det forestående, amerikanske præsidentvalg, og det skal Master Chief og det øvrige Halo-univers hjælpe med. Gamerne kan se frem til unikke avatars, hvis de følger med i debatterne mellem Obama og Romney. Hver debat vises via streaming på Xbox Lives Election 2012-kanal, og lykkes det spillerne at se tre ud af fire debatter, får de en avatar til deres profil.

Halo 4: Kan de nye drenge leve op til hypen?

343 er navnet på det nye hold bag Halo-spillene. Er de lige så gode som Bungie?

Halo 4 er et Halo-spil, som de altid har været. Man går stadig lidt underligt, nærmest som om verdenen er én stor hoppeborg, og der er samme fede veksling mellem store laserslag og stille udforskning af en fremmed galakse. Der er alle slags rumvæsener fra de små, irriterende typer til de helt igennem frygtindgydende, og hovedpersonen kan dele øretæver ud som i de hidtidige spil.

Halo 4 buldrer frem

Xbox'ens store kanon er klar med et helt nyt spil. Se de nye billeder!

Der er stadig godt gang i Xbox-konsollens Halo, selvom de oprindelige folk bag spillet, Bungie, har søgt nye græsgange og intet har med titlen at gøre. Halo 4, der er det næste spil i rækken, kommer i stedet fra holdet 343 Industries.

Ny information om Halo 4 afsløret i quiz

Master Chief er tilbage! Og han har nye våben, nye biler, Spartan Ops missioner m.m.

På Microsofts ExpertZone, som informerer forhandlere omkring Microsofts produkter, er detaljer omkring Halo 4 blevet afsløret i en quiz. Før quizzen er der desuden en række slides omkring spillet, som LittleEnglishHaloblog har været så søde at opsummere.

Analyse: Microsoft leverer katastrofal E3 pressebriefing

Aldrig før er så meget fortalt til så mange om så lidt.

Microsoft leverede for kort tid siden, den nok mest blodfattige E3-præsentation de seneste 10 år. Fuldstændig blottet for nyt hardware, med kun få og indlysende spil-annonceringer i allerede kendte spilserier, og et fåtal af uanseelige nye features og tilbud på Xbox-konsollen.

E3-forudsigelser: Microsoft

Vi kigger i krystalkuglen. Hvad kan vi forvente af Microsoft i år?

Så er det lige oppe over. Om få timer skyder Microsoft E3 i gang, med det første af de store pressebriefinger, der udgør det egentlige startskud til årets største spilmesse: Electronic Entertainment Expo i Los Angeles, USA.

Halo 4 mister creative director

Spillet veg bort fra Paytons visioner.

Der var engang, hvor Halo var i sikker havn hos Bungie og bare blæste derudaf. Men nu hvor Bungie ikke længere er eksklusivudvikler for Microsoft, har 343 Industries overtaget ansvaret for at udvikle en ny trilogi i franchiset, hvoraf første spil - logisk nok - bliver Halo 4.