Half-Life 2: Episode 3

Derfor udkommer Half-Life 3 aldrig

Fans analyserer sandsynligheden, eller mangel på samme, for et tredje spil

Half-Life 3 er som bekendt en af de mest ventede pc-spil, og nærmest dagligt søger fans efter bekræftelse på dets eksistens. Men jo længere tid, der går uden et annonceret Half-Life 3, jo større bliver tvivlen på, om det nogensinde udkommer.

Er Half-Life 3 blevet bekræftet?

Counter-Strike skaberen Minh Le har løftet et meget lille slør, der kunne tyde på en uofficiel bekræftelse

Udviklingen af Half-Life 3 har levet længe blandt nogle af spilverdenens mere velkendte rygter, og det kan tyde på, at spillet endelig begynder at se dagens lys.

Half Life 3 og Dragon Age 3 kommer IKKE på GamesCom

Arrangøren forklarer at det "var en fejl" at de var opført som nye udgivelser.

Tidligere i dag løb rygterne som en steppebrand, og mangt en Valve-fan fik en lille tåre i øjenkrogen, da rygterne gik om, at Half Life 3 ville være en af afsløringerne ved denne uges GamesCom-konference i Köln.

E3 2012: Dem, der brændte os af

Visse højtprofilerede spil var slet ikke til stede til E3. Hvilke, og bør vi være bekymrede?

E3 er synonym med hype, og mens vi hyggede os en del med Beyond, Watch Dogs og Need for Speed: Most Wanted, var det let at glemme, at visse projekter let kan ryge på pause, blive aflyst eller helt tiet ihjel i tiden efter E3-messen. I løbet af den seneste uge er der blevet udsendt 478 videoer af forskellige spil, og midt mellem de store titler er der en række navne, som helt tydeligt mangler.