Half-Life 2

Er Half-Life på vej til VR?

Nej, ikke Half-Life 3...

Valve har i fortiden eksperimenteret med VR og Half-Life, men det er åbenbart ikke et overstået kapitel, rapporterer Valve News Network:

Fans giver Half-Life 2 ny grafik

Stor opdatering udkommer i morgen

I morgen sender Valve en stor opdatering til Half-Life 2 på gaden, der blandt andet bringer spillets grafik op til moderne standarder.

Half-Life 2 er nu et strategispil

Lambda Wars frigivet gratis på Steam

Hvor stærk er en hær bestående af videnskabsmænd bevæbnet med koben egentlig? Og kan den stå mål med flere tusinder af Headcrabs på én og samme tid? Måske Lambda Wars, et nyt RTS-spinoff fra Half-Life-serien, kan give os svaret.

Half-Life 2 har fået en make-over i Unreal Engine

Kejseren har fået nye klæder

Half-Life 2 kan fejre 10-års jubilæum denne november, og som kan som hyldest nu nydes i denne fanskabte make-over, der gengiver spillets legendariske 'City 17' i intet mindre end Unreals populære spil-engine.

Jeri Ellsworth: Valve er som high-school

Bag facaden på en af alle tiders største spiludviklere

Valve, Half-Life-skaber og ejer af den populære distributionstjeneste Steam, bliver ofte lovprist for deres berømte flade ledelsesstruktur, hvor ingen er chef, ikke engang firmaets stifter Gabe Newell.

Half-Life 2 fungerer med Oculus Rift

3D-brillerne virker med Valves skydespil. Se den første video

Team Fortress 2 har indtil videre været det store trækplaster for Oculus Rift, en spændende ny brille med virtual reality- og 3D-funktioner.

Black Mesa først i 2010

Half-Life lavet i Source nu undervejs i 6 år.

Black Mesa er en brugerskabt mod til Half-Life 2, som genskaber både historien og multiplayerbanerne fra det oprindelige Half-Life-spil, som var starten på Valves succesfulde fremtid. Spillet skabes ved hjælp af Valves fine motor, Source, som gennem årene ligeledes har ført Counter-Strike dybere ind på esportsscenen.