GRID 2

GRID 2 er klart i slutningen af maj

Køreglæde både i Europa og Storbritannien

Præcis fire år efter premieren på det første Race Driver: Grid vil Codemasters sende fortsættelsen, GRID 2, ud på markedet den 31. maj i Europa. Det sker til både pc, Playstation 3 og Xbox 360, fortæller den britiske spiludgiver i en ny pressemeddelelse.

Grid 2 Preview: Nu uden motorsagkyndig

Grid 2 Preview: Nu uden motorsagkyndig

Codemasters tør tage risici med GRID-serien.

Man kan sælge både biler og bilspil enten for den drøm eller den virkelighed, de repræsenterer, men sjældent begge dele på samme tid. Enten skal man være helt ude i driften med Need for Speed, hvor gnisterne flyver og dækkene hviner, mens fysikkens regler bliver bøjet, eller også skal man værke nørklende og detaljerede med Gran Turismos og Forza Motorsports finteknik.

Men der findes også en middelgrund mellem simulation og arcade. Et territorium, der i sin tid blev beboet af Project Gotham Racing, før det nu hedengangne Bizarre Creations blev skrottet. I 2008 forsøgte Codemasters at indtage området med GRID, som skulle tiltrække både normale computerspillere og mere teknisk interesserede bilentusiaster. Det skete med en unik sans for dramatik og nye funktioner. Eksempelvis var spillet det første, der tillod folk at spole tilbage undervejs i spillet.

Nu forsøger den britiske udgiver at gentage succesen med GRID 2, der kommer til sommer til pc, Xbox 360 og PS3. Der er gået nogle år siden sidst, men det undskylder spillet ikke. I stedet lover det samme oplevelse med tunede biler, der kæmper hjul-mod-hjul i alverdens storbyer med et stort præg af Hollywood. Vi ved ikke alt om alle spillets nyskabelser, men en vigtig del bliver væddeløb om at komme fra A til B uden en forprogrammeret rute.

Læs mere...

Manglen på cockpit view i Grid 2 forklaret

"Der er ikke særlig mange der kører med det."

Tidligere på ugen blev racing-titlen Grid 2 bekræftet i produktion, men der fulgte også dårlige nyheder med offentliggørelsen, i det mindste for de mere hardcore sim fans.

FilmGrid 2 offentliggjort

Codemasters klar med mere gaderæs i 2013 på pc, PS3 og Xbox 360.

Codemasters klar med mere gaderæs i 2013 på pc, PS3 og Xbox 360.

Racedriver Grid 2 rygtes atter under udvikling

Vil med største sandsynlighed udkomme efter F1 2012.

Codemasters har travlt for tiden. De har for nylig frigivet Dirt Showdown. Og så er de er i færd med et nyt Dirt, som bliver et hardcore rallyspil, F1 2012 samt F2P-onlinemanageren F1 Online: The Game.