Grand Theft Auto: Vice City

Rygte: GTA 6 er sat i produktion

Små detaljer er dukket op til overfladen

Det vil nok ikke overraske mange, at Rockstar sikkert sidder dybt begravet med GTA 6 - på den ene eller anden måde. Det er trods alt noget tid siden, at GTA V blev smidt på hylderne, og man kan ikke blive ved med det nuværende GTA: Online for evigt, vel?

Hvis GTA 5 var som Vice City

Fordi vi alle savner 80'erne

Meget kan GTA-spillere være uenige om, men de fleste kan blive enige om, at Grand Theft Auto: Vice City er og bliver det bedste GTA-spil til dato.

Stort Rockstar-udsalg på Steam

Spar mindst 50% på alle de gode spil

I denne weekend er der rig mulighed for at gense eller stifte nyt bekendtskab med alle Rockstar-spillene. Spiludgiveren har søsat et udsalg på Steam, hvor du kan spare mellem 50-75% og i visse tilfælde 80% på hele kataloget.

Retrospektiv: Grand Theft Auto

Historien om Rockstars blandingsprodukt.

Forestil dig en verden uden sandkasse-spil. Det er en forfærdelig betegnelse, men gør det lige alligevel. Korridorer fyldt med hungrende monstre, ingen frihed til at bevæge sig frit rundt, som man lyster. Bvadr. Forestil dig så, hvordan spilmarkedet ville se ud uden Grand Theft Auto. Endnu mere bvadr. Efter 14 år og lige så mange udgivelser med mere end 114 millioner solgte eksemplarer tilsammen står Rockstars famøse serie overfor et comeback, men hvordan er vi egentligt endt i et himmerige, hvor vold hyldes, og politidrab glorificeres uden moralske skrupler?

Rygte: GTA-serien på vej til PSN

Har rockstar haft en affære med Sony?

Tænk lige over det: Hvorfor skulle God of War-spillene på PS2 være de eneste, Sony ville være interesserede i at bringe til PS3 i opdateret HD-grafik?