Grand Theft Auto 5 Nyheder

Rockstar tømmer moddede GTA-bankkonti

Retfærdigheden har indhentet tyvagtige GTA-spillere

Ironisk nok har retfærdigheden indhentet GTA Online-spillere, der havde et lidt for løst forhold til det der med bedrageri. I hvert fald logger visse spillere i disse dage ind på deres konti, for at finde at Rockstar har "justeret" deres konti.

Cunning Stunts er klar i GTA Online

Nye Stunt Races, køretøjer og meget andet er klar til dig i GTA Online

Rockstar har med deres seneste udvidelse til GTA Online vist, at de lytter til deres community. Den nye udvidelse, som du kan spille allerede i dag, hedder Cunning Stunts og giver dig mulighed for at afprøve stunts, der ville få selv Evel Knievel til at ryste bukserne.

Rygte: GTA 6 er sat i produktion

Små detaljer er dukket op til overfladen

Det vil nok ikke overraske mange, at Rockstar sikkert sidder dybt begravet med GTA 6 - på den ene eller anden måde. Det er trods alt noget tid siden, at GTA V blev smidt på hylderne, og man kan ikke blive ved med det nuværende GTA: Online for evigt, vel?

Lindsay Lohan kører videre med sag mod GTA

Retfærdighed er vist en by i Rusland

En amerikansk dommer har givet grøntlys for, at Lindsay Lohan kan tage sin sag imod Rockstar og GTA5, videre til næste instans. Det hele bunder i, at hun føler blondinen på spillets cover, ligner hende for meget. Plat? Det synes vi også.

GTA: Online får nye Lowriders i dag

Så skal der cruises igen

Så er det blevet tid til, at man endnu engang skal tage turen ned til Benny's. Tre nye biler kan nu ændres og pimpes til ukendelighed, og de seneste billeder ser så sindssyge ud.

Sådan ser ultrarealisme ud i Grand Theft Auto 5

Endnu en mod der gør spillet smukkere end nogensinde

Der findes efterhånde mange mods, der ændrer grafikken i GTA V og presser spillet helt til kanten. Det i forvejen flotte spil, kan gøres ufatteligt smukt til tider, og endnu engang har vi fundet et pragteksemplar.

Pas på i GTA: Online - nye hacks fundet

Forsikringssvindel har aldrig været så nederen

GTA: Online på PC har længe været fyldt med snydere, der på den ene eller anden måde formår, at gøre livet surt for resten af serveren. Udødelighed, eksplosioner og en uendelig strøm af penge kendetegner den typiske snyder, og vi har vist alle stået overfor en.

Er dette den ultimative mod til GTA5?

Grafik og gameplay når nye højder

Det er måske lidt at tagen munden for fuld at kalde noget "den ultimative", men ikke desto mindre er seneste version af The Pinnacle of V klart den mest imponerende mod til GTA 5, vi endnu har set.

Crash Bandicoot indtager GTA 5

Sony-maskot laver ballade i Los Santos

Det er ikke meget, vi ser til den forhenværende Sony-maskot Crash Bandicoot, efter at han skiftede ejer og ikke længere fronter populære platformsspil.

Da Teletubbies invaderede GTA 5

TinkyWinky, Dipsy, Lala, Po

Er du barn af halvfemserne husker du stensikkert det britiske børneprogram Teletubbies, hvor de kulørte bjørne? Tinky Winky, Dipsy, LaLa og Po leger i og omkring deres futuriske hjem.

GTA 5 får gyselig Halloween update

GTA 5 får gyselig Halloween update

Så er det tid til flere masker, biler og andet stads

Rockstar har det med at smide updates ud, når de forskellige højtider ruller rundt om hjørnet. Derfor, så skal man da ikke snydes for lidt guf, på ægte Halloween-manér.

Vi kan lægge ud med den kedelige nyhed; denne update - ligesom Lowrider-pakken der udkom tidligere på måneden - er forbeholdt GTA:Online. Det betyder nemlig, at man ikke kan få tingene i singleplayer. Ærgerligt, men sådan er Rockstars beslutning.

Til gengæld, så er der nogle sjove sager at give sig i kast med. Der er nemlig tilføjet en ordentlig stak masker (hele 39 stk.), en ny "Slasher" gamemode, samt to nye biler. Nå ja, og så er der også tilføjet en lommelygte. Det kan man sikkert tæve fodgængere med om dagen, og lyse dem i øjnene med om natten.

Læs mere...

Tilbage til Fremtiden genskabt i GTA 5

På dagen hvor Marty McFly ankommer

I dag, den 21. oktober 2015, er som bekendt Tilbage til Fremtiden-dag. Datoen, som Doc Brown og Marty McFly rejste til i 1989-klassikeren Tilbage til Fremtiden 2.

Se True Detective-introen genskabt i GTA 5

Den er det, man kalder spot on

True Detective er en fremragende tv-serie, og det samme er dens stemningsfulde introsekvens, der skildrer det amerikanske samfund i silhuetterne af hovedrolleindehaverne Matthew McConaughey og Colin Farrell.

Se den første trailer til GTA-dokumentarfilmen

Se den første trailer til GTA-dokumentarfilmen

... med Harry Potter i hovedrollen

Så kom den første trailer til GTA-dokumentarfilmen THE GAMECHANGERS, der dramatiseret genfortæller historien om GTA's tilblivelse og vej til berømmelse, herunder de bump der har været på vejen. Et såkaldt dokudrama.

Dokumentarfilmen, der er produceret af BBC, har ingen ringere end Daniel Radcliffe aka. Harry Potter i hovedrollen som Sam Houser, der opfandt GTA. Overfor ham spiller Bill Paxton som advokat Jack Thompson, der i mange år forsøgte at få GTA helt forbudt.

Interessant, men også en smule fjollet, eller hvad? Se selv med nedenfor.

Læs mere...

Mass Effect har invaderet GTA 5

Hjælp, rumvæsenerne kommer!

Indbyggerne af Los Santos kunne her til morgen vågne op til et ildevarslende syn; en Reaper fra Mass Effect har indtaget luftrummet over ellers den solbeskinnede by.

Hvis Grand Theft Auto 5 var virkelighed

Fanfilm sætter ny standard for GTA-efterligninger

Det er ikke småt med fans, der forsøger at gengive Rockstars populære gangsterspil Grand Theft Auto 5 i virkeligheden. Vi har skrevet om op til forskellige forsøg her på sitet.

Hvis GTA 5 var som Vice City

Fordi vi alle savner 80'erne

Meget kan GTA-spillere være uenige om, men de fleste kan blive enige om, at Grand Theft Auto: Vice City er og bliver det bedste GTA-spil til dato.

GTA 5 slår Skyrim og snupper fed Steam-rekord

Det mest spillede single-player-spil nogensinde

Få timer tog det pc-versionen af Grand Theft Auto V at vippe The Elder Scrolls V: Skyrim af pinden som det, på samme tid, mest spillede singleplayer-spil på Steam nogensinde.

PC-versionen af Grand Theft Auto 5 er som bekendt på gaden i dag, og mange har med spænding ventet på, hvor pænt det egentlig er, og ikke mindst hvordan det står i forhold til konsolversionerne.

GTA 5 er blevet grimmere med alderen

Opdatering: Rockstar har endelig løst problemerne

Opdatering: Rockstar har udsendt en ny opdatering til GTA 5, der endegyldigt løser de grafiske problemer på PlayStation 4 og Xbox One. Overflader har nu igen dybde, og bilerne krøller sammen som ventet, når de kommer til skade.

Hvis hovedpersonen i GTA 5 var en kvinde

... men stadig snakkede som mændene

Det kan godt undre, at hovedpersonerne i GTA altid er mænd. Undtaget det første spil i serien fra midt halvfemserne, hvor man selv kan vælge køn, har det været mændende, der har siddet tungt på hovedrollerne.

GTA V giver dig first-person sex

Vi skulle jo helst ikke glemme at spillet er sat til 18+

Lige siden at Rockstar annoncerede muligheden for at spille GTA V i first-person, så har der dybt inderst inde i mig nærmest ikke været tvivl om, at det ville strække sig til spillets mere erotiske elementer på et eller andet tidspunkt.

Advarsel: Knas med overførslen af GTA 5-savegame

Rockstar arbejder på højtryk for at finde en løsning

Hvis du, ligesom os, har ryddet kalenderen i dag til at spille den opdaterede version af Grand Theft Auto 5 til Xbox One og PlayStation 4, skal du lige klappe hesten, hvad angår overførsel af savedata fra Xbox 360/PlayStation 3-versionen.

GTA5: Gangsterens nye klæder

Så flot er Rockstars spil på PlayStation 4

Rockstar har længe tudet os ørerne fulde med, hvor fantastisk flot deres opdaterede version af Grand Theft Auto V bliver, når det udkommer til PlayStation 4 og Xbox One den 18. november, samt på PC til februar.

Spil GTA5 i førsteperson

Helt tæt på Los Santos, San Andreas

Når Grand Theft Auto V senere på måneden debuterer til PlayStation 4 og Xbox One, samt til januar på PC, bliver det som et første for serien muligt at spille i førsteperson, det bekræfter Rockstar Games.

Dying Light - Fokuserer på next-gen

Techland dropper spil til PS3 og Xbox360

Kun et par måneder før udgivelse har Techland, selvskabet bag det første Dead Island spil, oplyst, at de alligevel ikke kommer til at udgive spillet Dying Light til Playstation 3 eller Xbox 360. Det har de oplyst på facebook, efter at have testet sig frem til, at de to konsoller "bare ikke kunne køre spillet og samtidig leve op til hoved-visionen"

Hipsterspillet for seriemordere

Nyt voldsspil baseret på menneskehad skaber ubehag

Hatred er navnet på et kommende spil, hvis eneste mål er død og ødelæggelse. Som navnet lægger op til, så er grundlaget for at dræbe folk ren og skær had til menneskeheden. For os gamere er død og ødelæggelse dog ikke noget nyt, og hvem har ikke før hevet en person ud fra en bil i Grand Theft Auto, fordi man syntes bilen så saftig ud, eller kørt personer over utallige gange i Carmageddon, for at sætte lidt farve på de ellers kedelige grå veje? Det kan derfor måske undre nogle, at Hatred har fået sådan en forhadt modtagelse. Om ikke andet, så se med i traileren her, og dan din egen mening:

GTA V-spiller flyver jets som ingen anden

Mario4Lyfe viser stunts af en anden verden

Der er ingen tvivl om, at GTA som serie tiltrækker en flok dedikerede fans. Eksempelvis har fjerde kapitel i serien stadig et livligt community her 6 år efter udgivelsen til PC, som ikke mindst skyldes fans' tilføjelser til spillet. For eksempel har man længe, via mods, været i stand til at optræde som superhelte og andre figurer i spillet, og man kan omdanne spillet til helt andre oplevelser, som f.eks. Watch Dogs. Grafikken er tilmed holdt up-to-date af den ærefrygtindgydende mod ICEnhancer.

Se hvordan Grand Theft Auto 5 ser ud på næste generation

Ny trailer er lanceret - udgivelsesdatoer fastlagt

Det skulle jo ske. Rockstar har længe haft travlt med at få GTA V over på næste generation af konsoller (og PC). Det er der kommet en ny trailer ud af, og ikke mindst nogle konkrete datoer vi kan forvente at spillet lander på diverse platforme.

Grand Theft Auto V: Madrid

Spanske fans genskaber teaser-trailer til GTA V som live-action

Zapruder Films, formentligt opkaldt efter det private filmklip fra mordet på JFK, har begået en genindspilning af teaser traileren til GTA V, optaget i Madrid med rigtige skuespillere.

Nye jobs til GTA Online's Hipster update

Nye jobs til GTA Online's Hipster update

Rockstar har blåstemplet 10 nye missioner til den godt pakkede update

Rockstar frigav for nyligt seneste update med titlen "I'm not a hipster", som indeholder et væld af nyt tøj, frisurer og accessories, nye biler, den essentielle mulighed for at lave luftguitar, 12 nye jobs, og en længere række justeringer og bugfixes. Du kan læse den komplette liste hos Rockstar her, og få et overblik over updaten i videoen nederst i artiklen.

Den ellers pæne sjat nye jobs kommer ikke til at stå alene, da Rockstar siden har givet grønt lys for en samling community-skabte jobs. Når Rockstar giver tommel op på de hjemmelavede missioner og races, giver de dem også et gennemcheck og sørger for, at ting som spawn- og checkpoints og våben er optimalt fordelt. Derudover bliver de autoriserede jobs gjort tilgængelige til begge platforme, modsat ikke-Verified jobs, som kun er tilgængelige på den platform, hvor de er skabt.

Ikke færre end 10 Jobs er røget igennem nåleøjet i denne omgang, og består af følgende 6 races:

Læs mere...

Online bankrøverier i GTA V må lade vente på sig

Rockstar har officielt forsinket den længe-ventede feature

Selvom Grand Theft Auto: V udkom for et godt stykke tid siden, så har et af spillets kernekoncepter været under udvikling, for at blive overført til online-delen af det vanvittige spil.

GTA V på PlayStation 4 ser vildt ud

Se en sammenligning af PS3 og PS4 grafik lige her

Nu hvor det seneste skud på stammen i GTA-serien, er annonceret til næste generation af konsoller (og PC), så er det kun rimeligt at se på forbedringerne der ligger i vente.

Grand Theft Auto V på Commodore 64

Brødkassen på overarbejde

Grand Theft Auto V må nok siges at være noget at det ypperste, man kan mase ud af konsollerne fra sidste generation, og vores anmelder Janus var også mere end almindeligt tilfreds, da han havde spillet til gennemsyn.

Nye lækkerier i GTA V Online

The High Life Update byder på nye biler, boliger, våben, missioner og meget andet

Rockstar har nu endelig frigivet deres længe ventede High Life Update til Grand Theft auto Online, som indeholder stakkevis af nyt indhold. Vi må desværre stadig vente på de lovede heist-missioner, men ifølge Rockstar bør det ikke vare længe endnu.

Virkelighedens Grand Theft Auto

Spil og virkelighed smelter sammen i kort dokumentar om kriminalitet i Sydafrika

Hvor biltyveri og meningsløs hærgen heldigvis er harmløs eskapisme for langt de fleste af os, er det livsfarlig hverdag for hovedpersonerne i Car Jack City.

5 alternativer til Watch_Dogs du kan spille allerede nu

Gør ventetiden overskuelig med disse klassikere

Når Watch_Dogs bliver sluppet løs d. 27. maj, tegner det til at blive en af årets helt store spiloplevelser, og vi er blevet lovet skyderi, action, dødskørsel og hacking i en åben verden på et hidtil uset niveau. Kan du næsten ikke være i dig selv af bar forventning, har vi her samlet en håndfuld spil som kan gøre ventetiden til at bære, og som har store dele til fælles med Watch-Dogs.

Opdatering på vej til GTA Online

Nye klæder, våben, biler og en enkelt flyvemaskine står på menuen

Rockstar Games kan bekræfte en ny opdatering er på vej til GTA Online. Den nye update vil være en lille lækkerbisken, med nyt legetøj og kostumer.

GTA V: Det perfekte skud

Hvem har nogensinde haft behov for raketter for at plaffe et fly ned?

Vi ved allesammen, efter at have set den næsten dokumentariske film Shooter med realismens storfortolker Mark Wahlberg i hovedrollen som en hård, misforstået snigskytte, at det er barnemad at skyde en helikopter ned med et gevær. Vel at mærke, hvis man til daglig er verdens mest ferme mand til med solen i øjnene at placere en kugle i panden på en skurk, der står på ladet af en gyngende jeep fræsende afsted som en sort prik i horisonten omgivet af en støvsky . Huskede jeg at nævne den stride modvind, og soldaterkammeraten der fnisende bliver ved med at prikke én i siden?

GTA V: Den umulige fangst

Se den smukke udførelse af et stunt, der samler det bedste fra den luftbårne og den rullende verden

Man må tage hatten af for det væld af bizarre påfund, der på månedlig basis bliver spyttet ud af Los Santos' solbeskinnede verden. Sidste gang vi slog et smut forbi en af de sjove videoer, prøvede en mindre armé af busser at lave en prop i en tunnel for at bremse det ellers ustoppelige godstog. Og på trods af flere forsøg og en kirkegård af ødelagte busser, der ville få en lille tåre til at kravle ned af kinden på selv den hårdeste HT-mand, sænkede toget ikke farten så meget som en brøkdel.

Grand Theft Auto 5 til PC spottet på nettet

Amazon jokker i spinaten igen

Åh Amazon, din lille gavtyv! Du er kommet til at have produktinformation om Grand Theft Auto 5 til PC på din hjemmeside, en platform som spillet endnu ikke er bekræftet til (selvom vi havde hørt rygter i den retning).

GTA Online's deathmatch & race creator er nu i Beta

GTA Online's deathmatch & race creator er nu i Beta

Campaign DLC udgives eftersigende i 2014.

Grand Theft Auto Online's content creator har muligvis ikke en officiel udgivelsesdato endnu, men Rockstar vil gradvist lade dets nye features snige sig frem i form af deathmatch & race creators beta tests, som netop i dag ryger online via en gratis opdatering.

Dette vil give spillere muligheden for at skabe deres egne karakterer af forskellig herkomst, samt konkurrenceprægede arenaer som man kan spille, bedømme og dele gennem Rockstar Games Social Club. Beta'en vil også tillade spillerne at skabe og tilpasse jobs til disse spil modes: Deathmatch, Team Deathmatch, Race, GTA Race og Rally Race.

"Med adgang til nogle af de værktøjer som vores eget spil design og udviklings hold bruger, kan du nu skabe dine egne, tilpassede, bloddryppende shootouts, adrenalinpumpende gaderæs, højlydte jetkampe og meget mere," skrev udviklerne på deres News Wire.

Læs mere...

GTA's Online stimuluspakke er nu klar til brug

Kan tage op til to dage at aktivere

Rockstar har netop udgivet deres Grand Theft Auto Online Stimuluspakke der består af 500,000$ in-game dollars som et plaster på såret for spillets ret så kritiserede lancering der slettede mange af købernes onlineprofiler.

Rockstar moser resterende GTA5-problemer

Nyt fix til multiplayer-hungrende gangstere

Rockstar har fået styr på en række af de tilbageværende problemer ved GTA5's hårdtprøvede onlinedel GTA Online, det skriver de på deres hjemmeside.

Derfor bør GTA5 ikke konverteres til PC

Se video der demonstrerer den klassiske fan-idioti

Der har altid været en indædt kamp mellem konsol- og pc-fanatikere. Et af konsolejernes øverste punkter på dagsordenen er næsten altid, at de er ærlige, betalende kunder i modsætning til de usle PC-pirater.

GTA5 er en ustoppelig økonomisk succes

Har overgået lillebroren GTA4's samlede salg på seks uger

Grand Theft Auto 5 er så hamrende succesfuldt, at 29 millioner kopier af spillet er blevet solgt til butikker verden over, hvilket er mere end GTA4 har solgt i hele sin livstid, har distributøren Take-Two annonceret.

Hovedperson får nok i GTA: Online

Se det komiske 'selvmord'

Hvis man endelig skal dø, kan man ligeså godt gøre det med stil. I klippet nedenfor fra Grand Theft Auto: Online har spillerens karakter taget den beslutning, at hvis han absolut skal styres i retning af et frontalt sammenstød med et hastigt skurrende vrag af et eksploderet fly, er det en oplagt mulighed for at vise spilleren, hvor fladpandet den idé er:

En af dine venner har prøvet at bilde dig ind, at en motorcykel kan flyve i Grand Theft Auto, hvis du har fart nok på, er iført en lyserød polo og sætter af på køleren af en Banshee. Du gider ikke gøre fodarbejdet selv, så hvem kan hjælpe dig med at få det afklaret? Det kan Mythbusters!

Så er der pengebad i GTA Online

Rockstar betaler tilbage for den dårlige start ved at overføre $GTA til din bankkonto i spillet

Rockstar planlægger at give GTA Online spillere en halv million GTA$ for at gøre op for spillets problemfyldte start.

Morgan Freeman fortæller historien om et fjols i GTA5

Må.. Stå imod.. Trangen til at lytte til den sprøde stemme er for stor!

Morgan Freemans stemme er som en smoothie for dine øregange (Metaforisk, det andet er ikke udpræget rart). Lad dine tanker vandre til denne rørende fortælling om Franklin i Los Santos med blød guitar-underlægningsmusik.

Ny patch til GTA Online udkommer i dag!

Ny patch til GTA Online udkommer i dag!

Rockstar kæmper for at få skuden på ret køl

Rockstar udgiver ny patch til GTA Online i dag. Online-delen har haft en vaklende start, men begynder at finde sit fodfæste. Patchen er allerede udkommet til Playstation 3, men med meddelelsen 'kommer så snart som muligt' må Xbox 360-ejere vente lidt endnu.

Patchen sigter efter at rette op på mange af de fejl, brugerne er løbet ind i efter GTA Onlines udgivelse.

Rockstar har låst for muligheden for at købe $GTA, indtil online-delen forløber mere glidende. Indtil det sker er der ingen anden vej til pengene end 'hårdt arbejde' på normal vis i spillet.

Læs mere...

GTA Online ude i dag!

Men Rockstars servere er hårdt pressede

GTA Online er udkommet i dag, men serverne er ved at bukke under presset fra flere millioner brugere, der higer efter at komme igang med online-oplevelsen.

Twitch sikrer $20 millioner

Den populære streaming-tjeneste bliver ved med at vokse

Streaming-tjenesten Twitch offentliggjorde i dag, at de har sikret $20 millioner via investerings-partnere. Dette omfatter b.la. TakeTwo, udgiveren bag efterårets helt store blockbuster Grand Theft Auto 5.

FIFA 14 taber indledende runde

Overrasker salgsmæssigt negativt

Nok er Electronic Arts' FIFA14 strøget direkte til tops på de britiske salgslister, selv foran Rockstars Grand Theft Auto 5, men ikke desto mindre har producenten bag noget at græmme sig over.

Rockstar gearer op til GTA Online

Multiplayer-delen til GTA V lanceres næste måned, forvent en turbulent start

Rockstar er ved at gøre hvad de kan for at gøre multiplayer delen af GTA 5, i form af GTA Online, klar til det massive antal spillere de forventer vil spille det. De fortæller at de blev overvældet af populariteten af GTA 5 og derfor er i gang med at udvide antallet af servere der skal sørge for at det hele kører glidende.

GTA Online kommer til at indeholde mikrobetalinger

GTA Online kommer til at indeholde mikrobetalinger

Bliv en rigmand i den virtuelle verden og fattig i den rigtige

GTA5's kommende multiplayer mode, kaldet "Grand Theft Auto Online", indeholder muligheden for at købe penge i spillet for dine rigtige, hårdt-tjente penge.

Det var en bruger på Reddit, der gravede sig frem til informationerne på Rockstars officielle hjemmeside. Pakkerne er ikke synlige i spillet endnu, men kan ses i en offentlig XML-fil.

Der bliver fire forskellige pakker, når GTA Online udkommer d. 1. oktober, som det også fremgår af billedet.

Læs mere...

GTA5 plaget af mystisk biltyv

Derfor forsvinder bilerne fra din garage

Grand Theft Auto 5-skaber Rockstar Games advarer nu mod en ubehagelig fejl i spillet, der får biler parkeret i ens garage til helt at forsvinde.

Sony undersøger problemer med GTA 5 på PS3

De foreslår at slette og gendownloade spillet

I kølvandet på lanceringen af Grand Theft Auto 5, har brugere som har købt spillet i digital udgave via Sony's spiltjeneste PSN, oplevet problemer med at installere spillet.

Advarsel: Installér ikke GTA5-spildisken

Xbox 360-ejere risikerer ujævn spiloplevelse

På dagen for udgivelsen af Rockstars stort anlagte gangsterdrama GTA 5 advarer de Xbox 360-ejere mod at installere disk nummer to, den såkaldte spildisk.

Så skal der spilles GTA5-bingo

Find merskumspiben, det falske skæg og stokken frem. Til medborgerhuset!

Med sin udgivelse på tirsdag d. 17. september, er Grand Theft Auto 5 lige om hjørnet - Har du forberedt samtale-emnerne? Ellers kan du få lidt hjælp fra reddit-brugeren Joseph_Valdez, der har skabt et GTA5-bingo til lejligheden.

Rockstar hyrede bandemedlemmer til GTA5

...så de kunne lægge stemmer til spillets figurer

Når millioner af computerspillere verden over om godt og vel fjorten dage giver sig i kast med Grand Theft Auto 5, kommer de til at stifte bekendtskab med tidligere straffede personer.

Sidste GTA5-trailer inden det går løs

Sidste GTA5-trailer inden det går løs

Biljagt, jetfly og sure kærester!

Rockstar har frigivet den sidste Grand Theft Auto 5-trailer forud for lanceringen af spillet d. 17. september.

Lanceringstraileren, som den hedder, tager udgangspunkt i den pensionerede gangster Michael, der vælger at gøre comeback i den kriminelle underverden, godt hjulpet på vej af spillets øvrige protagonister Franklin og Trevor.

Videon giver derudover et indblik i spillets dat/nat-cyklus, biljagt, jetfly og motorcykelkørsel. Der er fart over feltet fra start til slut, med andre ord.

Læs mere...

Sony undskylder for GTA5-lækage

Rockstar kæmper for at minimere skaderne

Sony har taget det fulde ansvar for, at Grand Theft Auto 5 tidligere på ugen faldt i hænderne på hackere, der efterfølgende har brugt størstedelen af weekenden på at sprede informationer om Rockstars længe ventede gangsterspil.

Ryg en fed i GTA5

Amerikansk aldersmærkning afslører Rockstars unoder

Rockstars Grand Theft Auto 5 lader dig ryge fed og besøge prostituerede, blandt andre unoder, det afslører den amerikanske aldersmærkning af spillet.

Nye GTA5-screenshots ser dagens lys

Helikoptere, stripklub og next-gen-hittet... hunde

12 splinternye billeder fra Grand Theft Auto 5 er nu lagt på nettet og viser adskillige nye sekvenser fra Rockstars ventede gangsterspil.

Tre nye videotrailers fra Grand Theft Auto 5

Tre nye videotrailers fra Grand Theft Auto 5

Se de tre nye hovedpersoner i tre nye videoer

I et nyt mediefremstød har Rockstar udsendt tre friske trailers fra det septemberaktuelle Grand Theft Auto 5. De nye trailers viser hver af de nye hovedpersoner, Michael, Frankling og Trevor, som du løbende skifter imellem både før, under og efter hver enkelt af spillets missioner.

Du kan se de nye trailers lige under denne tekst. Det er første gang siden november måned, at Rockstar viser nye klip fra sit monsterstore actionspil.

De tre nye hovedpersoner kommer med vidt forskellige baggrunde og skal vise den californiskinspirerede storby frem fra flere vinkler. Der er først Michael, som engang var gangster på østkysten, men siden trak sig tilbage for at blive terapeut. Det blev en kort fornøjelse.

Læs mere...

Stort Rockstar-udsalg på Steam

Spar mindst 50% på alle de gode spil

I denne weekend er der rig mulighed for at gense eller stifte nyt bekendtskab med alle Rockstar-spillene. Spiludgiveren har søsat et udsalg på Steam, hvor du kan spare mellem 50-75% og i visse tilfælde 80% på hele kataloget.

Take-Two: Glæd jer til mange nye spil

Ud over GTA 5 brygger Take-Two på mange ikke-offentliggjorte spil

Til september udsender Take-Two det længe ventede Grand Theft Auto 5, som forventes at blive året største salgssucces ikke blot for Take-Two, men for hele spilindustrien. Dog bliver det næppe det eneste, vi får at se fra udgiveren i år 2013. Tværtimod lover repræsentanter fra firmaet, at der er mange hemmelige spil under udvikling, som afsløres løbende hen over sommeren og efteråret.

Take-Two udelukker ikke GTA V til next-gen

Men satser butikken på PS3 og Xbox 360

Grand Theft Auto V bliver stadig udviklet med Xbox 360 og Playstation 3 som de primære platforme, og det bliver stadig den 17. september, der skal være den helt store premieredag på Take-Twos nye eventyr.

Analytiker: GTA V meget sandsynligt til next-gen-konsollerne

Forsinkelsen skruer op for rygterne om en next-gen-lancering af Grand Theft Auto 5

Indtil denne uges melding om, at GTA V først udkommer til september, havde mange forventet at se spillet på hylderne allerede i løbet af foråret til Playstation 3 og Xbox 360. De nye og forsinkede udgivelsesplaner sætter nu gang i spekulationen om Rockstars planer med de næste konsoller fra Microsoft og Sony.

Rockstar: GTA kan godt fungere i sci-fi

Dan Houser er en endda 'tændt' på idéen

Rockstar er travlt optaget med det næste Grand Theft Auto 5, der forventes at være så langt inde i udviklingen, at det kan udkomme allerede i løbet af foråret enten til marts eller april. Men bag facaden arbejder Rockstar også på skæve idéer til fremtidens GTA-titler, og er der ikke afvisende overfor at introducere genren til science-fiction-elementer. Det skal blot kræve 'en god grund', men det er en 'fristende' idé.

Amazon: GTA V er på vej til pc

Men uden dato eller pris

Indtil videre har vi kun fået bekræftelser på, at det kommende Grand Theft Auto V er på vej til Xbox 360 og Playstation 3, mens hverken Nintendo Wii U eller pc har været nævnt endnu.

Rockstar drømmer om at samle alle GTA-byer

Tag flyveren fra Vice City til Liberty City i ét og samme spil. Hvordan lyder det lige?

Ambitionerne er i forvejen skruet op for Grand Theft Auto 5, der ventes at indeholde en større spilverden end både Red Dead Redemption og GTA: San Andreas -- lagt sammen.

Take-Two: Det kræver gysser at gå next-gen

Visse firmaer vil bukke under for de næste konsollers krav, mener Take-Two.

Overgangen til den næste konsolgeneration bliver så kostbar, at man kan forvente at se 2-3 store spiludgivere gå under enten i den kommende tid eller i årene efter premiererne på den næste Xbox, Playstation og Wii. Konkurserne vil ske på baggrund af dårlig forberedelse og svækket økonomisk formåen.

Nu er den her: Grand Theft Auto 5 traileren

Nu er den her: Grand Theft Auto 5 traileren

Hils på de tre nye hovedpersoner.

Præcis som lovet har Rockstar i dag udsendt en ny trailer til Grand Theft Auto 5, der følger op på denne uges sande overflod af nye detaljer om det længe ventede spil. Den vigtigste nyhed har været, at spillet bygger på tre forskellige hovedpersoner, og de udgør da også temaet for den nye video.

De tre venner

Vi møder Michael, der er pensioneret gangster fra Østkysten nu bosat i Los Santos, Trevor, der er vokset op med kriminalitet, og endelig Franklin, der samler dårlig gæld ind for nogle østeuropæiske brugtbilsforhandlere. Pæne mennesker hele vejen igennem.

Læs mere...

Nu vælter det ud med detaljer om GTA 5

Større end nogensinde, bedre end nogensinde, og nu med tre hovedpersoner.

Det vælter ud med detaljer om næste års Grand Theft Auto 5 i en ny artikel, som spilmagasinet Game Informer bringer i sit næste nummer.

Nu kender vi hovedpersonen i GTA5

Parolen er 'fra øst til vest'.

Rockstar fortsætter med at løfte sløret for nyt om det kommende Grand Theft Auto 5. I dag kan udgiveren melde, at hovedpersonen bliver en pensioneret gangster fra de hårde mafiamiljøer på den amerikanske østkyst.

GTA5 kan sælge 25 mio. kopier

En analytiker tager bladet fra munden og placerer GTA5 i sværvægterklassen.

Forventningerne er store til næste års Grand Theft Auto 5. Men ifølge en spilanalytiker, Jesse Divnich fra firmaet Electronic Entertainment Design and Research, så kan spillet blive et definerende øjeblik i vor tids spilbranche.

Du kan præge udviklingen af Grand Theft Auto 5

Rockstar har bedt sine fans komme med idéer til GTA5.

Crews-funktionen fra Max Payne 3 kommer nu over i et andet Rockstar-spil, og det vil udviklerne have dine kommentarer til. Rockstar vil nemlig inddrage brugerne aktivt i udviklingen af nye multiplayerfunktioner til Grand Theft Auto 5, der vil integrere de fede holdfunktioner fra netop Max Payne 3.

GTA V traileren genskabt i Battlefield 3

GTA V traileren genskabt i Battlefield 3

Se begge film køre side om side. Det er OK gået.

YouTube-brugeren ved navn Ketegano15 har genskabt debuttraileren for Grand Theft Auto V ved hjælp af de naturlige figurer og kulisser i Battlefield 3.

Herunder ser du i alt tre film. Den første er færnævnte Battlefield 3-version af GTA V traileren. Film nummer 2 er den oprindelige trailer for GTA V, som Rockstar har lavet den. Og nederst får du den måske mest seværdige film, nemlig en sidestilling af de to trailere i realtime. Hvem der bare havde mere realtime i reallyheden.

Tak til Eurogamer.se.

Læs mere...

Ny info om GTA V

Kilden hævder at have været ansat hos Rockstar indtil for nylig.

En bruger af Gamespot, der hævder at være ven af ​​en medarbejder, der for nylig blev fyret fra Rockstar, har i starten af denne uge oplysninger om Grand Theft Auto V.

Så er GTA 5-traileren her!

Så er GTA 5-traileren her!

Så er de første levende billeder live.

Så har vi de første levende billeder fra det kommende GTA V.

Ud fra billederne kan vi også fastslå, at det nye spil kommer til at foregå i San Andreas. Tjek politibilen omkring 1:05 i videoen.

Hvis du er helt ekset med GTA, så anbefaler vi at du også kigger forbi vores Grand Theft Auto Retrospektiv i dagens anledning, hvor Julie Horup tager turen ned af Memory Lane i en Blista Compact, med skydevåben og blodrøde hjulspor.

Læs mere...

Udgiver: GTA V er nødvendigt

Chef forsøger at snakke udenom.

I forbindelse med en telefonkonference internt mellem Take-Two og udgiverens investorer, faldt snakken endnu en gang på GTA V.