Grand Theft Auto 5 Features

FeatureSe den vildeste pilot i GTA 5

Det er utroligt at det overhovedet kan lade sig gøre

GTA 5 byder på de sindssygeste øjeblikke, det ved vi vist alle efterhånden. Men der dukker alligevel videoer op, hvor man bare må erkende, at det er ekstra vildt.

FeatureHer er den ultimative måde at spille GTA V

Hundedyrt men vanvittigt fedt!

Okay, GTA V er virkelig god underholdning, og når først man er gået i gang, så er det svært at lægge fra sig igen. Men vi må nok erkende, at det nærmest ville være umuligt at slukke for sin maskine, når først man har sat sig ind i nedenstående simulator.

FeatureSådan skaber du kaos i GTA 5

Lastbil + rampe = vanvittig underholdning

Man kan lave mange skæve ting i GTA, og kreativiteten vil næsten ingen ende tage. Alt fra latterlige stunts, til sindssyge modifikationer med superheltetema.

FeatureNy easter egg i GTA:V er fundet

Nu kan du forvandles til Bigfoot!

Siden GTA: San Andreas, så har myten om Bigfoot (også kendt som "Sasquatch") floreret på internettet. Folk har påstået at have fundet dyret, mens andre til stadighed leder efter det sagnomspundne væsen.

FeatureSådan starter man et gaderæs med stil i GTA 5

Det er hvad man kan kalde en "eksplosiv" start.

I et spil som GTA 5, kan man skabe kaos og lave ravage over det hele. Selv når der skal køres gaderæs. I videoen forneden er der et fint eksempel på dette, og man kan ikke ligefrem påstå, at der bliver taget hensyn til de andre deltagere.

FeatureSådan ser det ud når GTA-seriens byer forenes

Pludselig virker Los Santos knapt så stort.

Grand Theft Auto er en kæmpe succes, og det skyldes ikke mindst de åbne områder, hvor man kan boltre sig i alverdens aktiviteter. Nogle vil endda mene, at der ligefrem er for meget at lave til tider. Ja, verden er din, som Scarface jo engang sagde. Det motto kan man roligt sige, at Rockstar har taget til sig.

FeatureGTA 5 til PC: er det pengene værd?

Kan tredje udgave af samme spil stadig overraske?

Nu er GTA V ikke nogen ny oplevelse i sig selv, og med to udgivelse på hhv. nuværende og sidste generation af konsoller, så er det blevet tid til at indtage PC'en. Begge udgaver der hidtil er udgivet, har fået pæne ord med på vejen, og der vist ingen tvivl om, at det er et af markedets mest populære udgivelser - nogensinde.

FeatureGTA 5: En date i Paradis

Tosomhed og kaos er opskriften på gode stunder i Los Santos

Når man befinder sig i Los Santos, så er man nærmest overvældet af muligheder. Skal man tage cyklen op på Mt. Chiliad? Var der noget med en tur i rutjsebanen? Måske skal faldskærmen luftes i en omgang skydiving? Der er ingen tvivl om, at kedsomhed er et fremmedord i GTA.

FeatureGTA 5: En tur ned ad Mt. Chiliad

Vi tog cyklen ned ad det store bjerg

Rockstar har begået lidt af en genistreg, når det kommer til GTA V på PC. Draw distance er voldsomt godt, optimeringen sidder lige i skabet, og grafikken kan se noget så skøn ud.

Detaljerytterne: Grand Theft Auto V Remastered

FeatureDetaljerytterne: Grand Theft Auto V Remastered

To (sure) mænd, en mikrofon og en masse gangsterz

Velkommen til Detaljerytterne, en ny ugentligt tilbagevendende klumme på Eurogamer, hvor to af redaktionens garvede folk, Johannes og Mark, går i flæsket på en række af tidens store udgivelser.

Formålet er at komme et spadestik dybere end den gængse anmeldelse for at blive klogere på, hvordan spil egentlig fungerer, og hvorfor vi, helt personligt, vælger at spendere timevis i deres selskab, mens andre bliver forkastet på sekunder.

Vi har spillet det meste, er en anelse trætte og ynder at skele til fortiden, hvor spil som bekendt bare var bedre.

Læs mere...

FeatureGratis penge i GTA5 for de ekstremt dovne

Vil du have tonsvis af penge? Her kan du se hvordan du får det

Her er der en metode til at lave masser af gryn. Det kræver en indsats at få systemet sat op, men når du først har begge karakterer på rette sted, kan du tjene ligeså mange penge som du har tålmodighed til. Når du er færdig med at bruge denne gyldne GTA5 chance fortsætter du bare med at spille normalt.

FeatureBlog: En aften på Orgrimmars tage

Kattemanden bliver fanget i nostalgiens korridorer i et forsøg på at beskrive en simpel GTA-video

Nogle af de mest mindeværdige øjeblikke fra mit langstrakte liv som gamer er opstået, som en dum idé blandt venner. De har sjældent haft noget at gøre med spillets egentlige indhold, og har langt mere tilfælles med den sædvanlige tankerække en drengehjerne producerer i midten af en kedelig samtale eller på togperronen, når F-toget er forsinket en halv time, fordi der sidder en gnu fast på skinnerne.

Rockstar har altid været kendt som spilindustriens "hårde dreng", der ikke har været bange for at bevæge sig ud i de moralske gråzoner. At tæve gamle damer med bat, køre syngende "åhåhå" elvis-efterlignere og tage en tur på strandpromenaden i tank har længe været hverdagskost i deres Grand Theft Auto-univers. Men da Rockstar valgte at inkludere en hemmelig sex-scene i Grand Theft Auto: San Andreas, tog de munden lidt for fuld.

Feature57 store spil i 2012

En midlertidig liste over store udgivelser på plads fra januar til december i år.

2011 var et godt, nej, fantastisk spilår - se selv beviset i vores kåring af Årets Bedste Spil 2011.

FeatureRetrospektiv: Grand Theft Auto

Historien om Rockstars blandingsprodukt.

Forestil dig en verden uden sandkasse-spil. Det er en forfærdelig betegnelse, men gør det lige alligevel. Korridorer fyldt med hungrende monstre, ingen frihed til at bevæge sig frit rundt, som man lyster. Bvadr. Forestil dig så, hvordan spilmarkedet ville se ud uden Grand Theft Auto. Endnu mere bvadr. Efter 14 år og lige så mange udgivelser med mere end 114 millioner solgte eksemplarer tilsammen står Rockstars famøse serie overfor et comeback, men hvordan er vi egentligt endt i et himmerige, hvor vold hyldes, og politidrab glorificeres uden moralske skrupler?