Grand Theft Auto IV

Spotlight

FilmJul i Skyrim, Minecraft og GTA

Få julestemningen frem i dit yndlingsspil.

Machinae Supremacy - Interview

Spilmusik og powermetal knalder hovederne sammen hos det svenske SID metal-band, og fed musik opstår.

Rygte: GTA 6 er sat i produktion

Små detaljer er dukket op til overfladen

Det vil nok ikke overraske mange, at Rockstar sikkert sidder dybt begravet med GTA 6 - på den ene eller anden måde. Det er trods alt noget tid siden, at GTA V blev smidt på hylderne, og man kan ikke blive ved med det nuværende GTA: Online for evigt, vel?

3D gaming gør dig vred

Skal man så afbestille sin Oculus DK2?

I hvert fald hvis du spiller voldelige spil, fortæller en ny amerikansk undersøgelse fra Ohio State University. De mener at have fundet frem til, at indlevelse i voldelige spil ved hjælp af udstyr som 3D-briller har en negativ effekt på spillerens humør.

Online-mobberi får GTA-modder til at smide håndklædet i ringen

Trolls sætter en stopper for ICEnhancer indtil videre

Personer, der mobber eller er ubehagelige over for andre på internettet, også kendt som trolls, har ødelagt mangt og meget i tidens løb. De har haft store personlige konsekvenser for folk, der har været kendt i nogen grad på internettet i forskellige forbindelser. Eksempelvis bliver kvinder i og uden for spilindustrien ofte truet med død og ødelæggelse og det der er værre, og da skaberen af Fez, en af nyere tids største indiesucceser, officielt aflyste Fez 2 og dermed satte sin karriere på hold, var online mobberi en afgørende faktor.

GTA4-mod lader dig skifte mellem figurer

Niko, Johnny og Luis slår pjalterne sammen

Rockstars kommende GTA 5 vender op og ned på stilen fra de tidligere spil ved at lade dig skifte mellem de tre hovedpersoner. Når man styrer en af figurerne, fortsætter de to andre helt af sig selv. Nu har nogle spidsfindige moddere lavet en måde at få samme oplevelse i GTA 4.

Stort Rockstar-udsalg på Steam

Spar mindst 50% på alle de gode spil

I denne weekend er der rig mulighed for at gense eller stifte nyt bekendtskab med alle Rockstar-spillene. Spiludgiveren har søsat et udsalg på Steam, hvor du kan spare mellem 50-75% og i visse tilfælde 80% på hele kataloget.

FilmJul i Skyrim, Minecraft og GTA

Få julestemningen frem i dit yndlingsspil.

Nu er juleaften overstået, og forhåbentligt har i alle haft en god jul. Heldigvis betyder den afsluttede jul at der nu er mere tid til at game! Men hvis man ikke er helt klar til at slippe julen kan man med fordel få noget julehygge ind i sine spil.

Microsoft dropper bandlysningen af 18+ spil

Åbner dørene for spil som Mass Effect 3 og GTA 4.

Microsoft har endelig ophævet sin bandlysning af 18+ spil i Windows Store. Dermed er det muligt for spil som Dishonored, Mass Effect 3 og Assassin's Creed 3 at komme på markedet.

Grand Theft Auto har altid været et lidt kontroversielt spil. Det er jo groft sagt en simulator for en seriemorder. Stjæl en bil, skyd folk ned på åben gade, dræb politiet, terroriser byen i en helikopter. Der er ikke meget der ikke kan lade sig gøre. Men spillet har nu aldrig pralet af at have de mest realistiske simuleringer af ting som tyngdekraft.

Machinae Supremacy - Interview

Spilmusik og powermetal knalder hovederne sammen hos det svenske SID metal-band, og fed musik opstår.

Vi har fået os en snak med Robert Stjärnström og Jonas Rörling aka. Rob og Jonne, fra chiptune-metalbandet Machinae Supremacy, der for nylig samarbejdede med Chris Hülsbeck om at lave et, undskyld udtrykket, svinehamrende godt soundtrack til det nye Giana Sisters-spil, Twisted Dreams. Bandet har eksisteret siden årtusindskiftet, og deres fusion af positivt ladet melodisk powermetal og oldschool chiptunes og lyde fra C64, NES og Amiga står stadig som noget ganske unikt i metalgenren. Drengene har desuden lige sluppet et nyt album, så vi tænkte, at det var på sin plads at genere dem med nogle gedigent nørdede spørgsmål. Rob og Jonne var heldigvis metal nok til at være med på noderne, men samtidig gamere nok til at kunne spille med på selv de nørdede tangenter. Game on!

Retrospektiv: Grand Theft Auto

Historien om Rockstars blandingsprodukt.

Forestil dig en verden uden sandkasse-spil. Det er en forfærdelig betegnelse, men gør det lige alligevel. Korridorer fyldt med hungrende monstre, ingen frihed til at bevæge sig frit rundt, som man lyster. Bvadr. Forestil dig så, hvordan spilmarkedet ville se ud uden Grand Theft Auto. Endnu mere bvadr. Efter 14 år og lige så mange udgivelser med mere end 114 millioner solgte eksemplarer tilsammen står Rockstars famøse serie overfor et comeback, men hvordan er vi egentligt endt i et himmerige, hvor vold hyldes, og politidrab glorificeres uden moralske skrupler?

Spil GTA IV gennem Nikos øjne

Pc-mod laver spillet om til et FPS.

En modifikation skabt af c06alt til pc-versionen af Grand Theft Auto IV gør det muligt at hoppe i førstepersons-synsvinkel og opleve Liberty City gennem øjnene på gode gamle, vrisne Niko Bellic.

Nye rygter om Grand Theft Auto V

R*-tester hævder at have spillet det.

Det er altid en lidt ambivalent situation, når der opstår rygter om spil, der ikke er offentliggjort endnu. For hvilken værdi har et rygte? Det er jo hverken sandt eller falsk.

Rygte: GTA-serien på vej til PSN

Har rockstar haft en affære med Sony?

Tænk lige over det: Hvorfor skulle God of War-spillene på PS2 være de eneste, Sony ville være interesserede i at bringe til PS3 i opdateret HD-grafik?

Houser: GTA-film ikke sandsynlig

Spil er "for komplekse" til at blive filmatiseret.

Rockstars chef, Dan Houser, har i et interview med LA Times endnu en gang dementeret rygtet om en biograffilm baseret på Grand Theft Auto.

Intet GTA V i år

Red Dead, Max Payne 3 og Mafia II i stedet.

Take Twos øverste chef, Ben Feder, har dræbt samtlige rygter om at Grand Theft Auto V skulle udkomme næste år, men interessant nok benægter han ikke planerne om spillet.

GTA V i 2011, mere GTA IV DLC på vej

Rockstar slet ikke færdige med at negle biler.

Todd Mitchell fra Kaufman Bros. Equity Research har overfor Eurogamers søstersite, GamesIndustry.biz, forudsagt at der efterfølgende den forestående DLC-pakke 'The Ballad of Gay Tony' til GTA IV på Xbox 360 vil udkomme minimum to DLC-pakker i 2010 - disse muligvis endda også til PS3-versionen af spillet. 2010 vil for øvrigt også danne rammer om et helt nyt franchise i Rockstars portefølje i og med det nyligt offentliggjorte spil Agent.