Gotham City Impostors

Key events

Gotham City Impostors Anmeldelse

Vi har vel alle på et eller andet tidspunkt drømt om at sparke røv som Batman. Nogen af os har nok også drømt om en tilværelse som ultra-anarkistisk Joker. I Gotham City Impostors (GCI) får vi muligheden for enten at være det ene eller det andet. Imens Batman er ude at slås imod superskurke, trækker diverse Impostors i kostume - hvad enten det er for at lave kaos i Gotham, eller for at stoppe det.

Ideen med spillet er fed. Og der er en grund til at den virker; Det var såmænd en del af en historie i Batman-bladene på et tidspunkt. Der er nogle punkter, hvor GCI minder meget om spil som Monday Night Combat eller TF2. Team-baseret combat med masser af gakkede elementer, blandt andet. Selve ideen med Jokerz vs. Bats giver i det hele taget mulighed for at lave nogle meget spøjse features i et spil.

Her i GCI har man mulighed for at unlocke diverse stykker gear og abilities, så man kan få sin egen unikke class. Der er også mange muligheder for at bestemme. hvordan ens figur ser ud i form af kropstype (og ansigtstype), samt tøj.

Læs mere...

Gotham City Impostors Preview

Gotham City Impostors Preview

Når Batman og Jokeren sover, leger deres rabiate fans ude i gaderne.

Gotham City Impostors handler om fanatiske fans. Fans, der, som det så ofte er tilfældet, er både lettere ustabile og meget tungt bevæbnet.

Det er en multiplayer online shooter i Batman-universet - men fordi Batman rent faktisk ikke kan lide at skyde folk, har Monolith, udviklerne, været tvunget til at være kreative. Den løsning, de er kommet op med, er at tilbyde spillerne valget mellem to fjendtlige teams af hårdtslående vagtværn udklædt i billige kostumer og tynget af hjemmelavede gadgets og våben.

Med inspiration i de ægte superhelte og skurke kalder disse bander sig for 'Bats' og 'Jokerz', og de bruger deres weekender på at smadre hinanden i småstykker. Dette er, hvis du ikke allerede har bemærket det, udgangspunktet for et af de mærkeligste licenserede spil, som du vil komme til at se i lang tid.

Læs mere...

Gotham City Impostors

Skæve vinkler af skæve typer, der leger batten mod lusen i ly af Gothmas nattemørke.

Skæve vinkler af skæve typer, der leger batten mod lusen i ly af Gothmas nattemørke.

Få en beta key til Gotham City Impostors

Få en beta key til Gotham City Impostors

2000 Eurogamer.dk læsere er sikret adgang til Batman spin-off på PSN og XBLA.

Eurogamer.dk og Warner Bros. har fornøjelsen af at kunne give 2000 læsere eksklusiv adgang til den kommende online shooter Gotham City Impostors via en plads i spillets lukkede betatest.

Gotham City Impostors er et Batman spin-off fra Monolith Productions. I en mørk og krigsplaget version af Batmans hjemby spiller du en af indbyggerne, der udkæmper en blodig borgerkrig.

Spillerne kan vælge at klæde sig ud som Batman og kæmpe for ordensmagten, eller spille en bloddryppende klovn på hævntogt for Jokeren og hans kriminelle bande.

Læs mere...