Gears of War 4

Gears of War 4 formår ikke at fornye serien, men i stedet bliver der leveret en kompetent kampagne, og fremragende splitscreen.

Key events

Gears of War 4 - Anmeldelse

AnbefaletGears of War 4 - Anmeldelse

Et af Xbox'ens kerneserier vender tilbage med bravour. Grib din gøb og gør klar til et voldsorgie med rumvæsener og robotter.

Gears of War gjorde sin entré på Xbox 360 med storstilede kampagner, en masse hype og løftet om action-packed gaming med "larger than life" fjender og våben. Løfterne om de vilde monstre blev indfriet, og selvom arsenalet ikke var så omfattende, så var hvert skud fyldt med power. Hovedpersonen var den ultramaskuline Marcus Fenix, der med sin fesne soulpatch og kiksede bandana, formåede at styre en gruppe elite-soldater ind i en krig mod rumvæserne på tværs af tre forskellige udgivelser.

Nu er vi så nået til fjerde udspil i Gears of War serien, og Marcus Fenix spiller stadig en rolle - omend den er noget mindre end før. Det er nemlig sønnen, J.D. Fenix og hans to venner, Del og Kait, der er hovedpersonerne i denne omgang. Det giver en mere interessant dynamik med et figurgalleri der faktisk føles menneskelige.

For lige at opsummere på historien i korte træk, så foregår Gears of War 4 altså 25 år efter menneskehedens sejr over Locust-hæren. To af hovedpersonerne, J.D og Del, har været en del af COG, men valgte dog at hoppe fra. De bor i en lille landsby, og i forsøget på at stjæle noget high-tech stads sammen med Kait og hendes onkel, bliver de alle rodet ind i hvad man sagtens kan kalde for "lidt af en suppedas". Det involverer både øverste leder af menneskeheden, og en ny trussel fra rummet der går under navnet "The Swarm".

Læs mere...

Gears of War går til filmen

Giv kædesaven lidt olie, Gears of War sætter igen kurs mod det hvide lærred.

Hvad der er dødt, kan aldrig dø, siger Greyjoy-familien i Game of Thrones. Da de fandt på dette slogan, kan det være fordi, at de tænkte på Hollywood og deres filmatiseringer af spil. I hvert fald har Gears of War-filmen, i anledning af det kommende spil i serien, fået nyt liv.

Gears of War 4 kræver 11 GB patch

Forhåbentlig har du ikke nogen langsom internetforbindelse, hvis du planlægger at købe Gears of War 4 på skive. I hvert fald vil dette kræve en enorm 11 GB patch.

Det er lederen af Gears of War-studiet The Coalition, Rod Fergusson, der har bekræftet dette på Twitter. Vi ved ikke hvad denne patch rummer, og hvorfor i alverden den i det hele taget er så stor, men den er nødvendig for at du kan spille Gears of War 4 online. The Coalition har dog en udvej.

To clarify - if digital, no day one patch since all 54.6 gigs are downloaded. If physical disk then there will be 11 gig download.- Rod Fergusson (@GearsViking) 30. september 2016

Læs mere...

Se de første 20 min. af Gears of War 4

The Coalition's Rod Fergusson og Matt Searcy guider dig igennem prologen til spillet.

Hvis du aldrig har spillet et Gears of War spil før, så er du nok ikke bekendt med historien i de foregående spil. Derfor fungerer første del af det kommende Gears of War 4, som en slags genfortælling af de vigtigste hændelser i spil serien.

Gears of War 4 er gået guld

Endnu engang i brechen, kære venner. Endnu engang.

Microsoft har annonceret, at det kommende Gears of War 4 nu er gået guld. Det betyder, at spillet er færdigt fra udviklernes side, og klar til at blive trykt på skiver.

E3 2016: Se Microsofts' pressekonference

Vil de kalde den fjerde Xbox Xbox Two?

Følg med i Microsofts pressekonference fra E3 her, og se hvilke nyheder softwaregiganten har oppe i ærmet. Vi snakker formentlig Halo, Gears of War og nyt hardware! Den begynder klokken 18:30.

Se den første Gears of War 4-trailer

Se den første Gears of War 4-trailer

En sentimental - men smuk - omgang!

Det er nu små fem år side, Gears of War 3 så dagens lys. Og med kun et halvt års tid til Gears of War 4's release, er det efterhånden også på tide, at vi ser et livstegn.

Og det gør vi nu. I denne korte, cinematiske trailer, bliver vi på sentimental vis reintroduceret til JD Fenix, som er hovedpersonen i denne fjerde installation i serien. Spillet samler nemlig faklen op 25 år efter, Gears of War 3 sluttede. Så gode, gamle Marcus Michael Fenix er desværre passeret. Så sønnike må tage over istedet.

Gears of War 4 skal udkomme den 11. oktober 2016. Det er bygget på Unreal 4-engine, og vil i udgangspunktet - og vanen tro - udelukkende udkomme til Xbox. Men måske, der er håb for PC-folket, for der har været en vis spekulation og rygter om en mulig PC-udgivelse på et senere tidspunkt.

Læs mere...

Her er hovedpersonerne i Gears of War 4

Det ligger til familien

Gears of War 4 er efterhånden ved at nærme sig en release dato, så de saftige informationer begynder så småt at dukke op. Game Informer har fået første kig på en række detaljer, herunder rollelisten.