Gears of War 3

Spotlight

Key events

Epic sælger Gears of War til Microsoft

Nyt canadisk studie overtager styringen

Det ser ud til, at Epic Games har stået bag sit sidste kapitel i den anerkendte Gears of War-serie, da Microsoft Studios har købt rettighederne til franchisen, og sat det nye canadiske studie Black Tusk bag roret.

Cliff Bleszinski vil gerne tilbage til spiludvikling

Spillegenden har forladt Epic, men vil påbegynde nye projekter i sit nye hold

Han har været en fast del af spilbranchen siden pc-spillet Jazz Jackrabbit, men for nylig forlod Cliff Bleszinski Epic Games for at grundlægge sit eget spilstudie og sætte gang i sine egne projekter. De første måneder efter afskeden med Epic blev dog brugt på en lang ferie med familie.

Om mindre end en måned er det syv år siden, at Xbox 360 fik premiere over hele verden med en samtidig global lancering. Dette jubilæum kan Microsoft ifølge egne oplysninger fejre med en flot milepæl, da det samlede salg af Xbox 360 konsoller har rundet 70 mio.

Fornyet interesse for Gears of War-film

Epics skydespil rykker nærmere det store lærred.

Udsigten til at få det fjerde Gears of War-spil, Judgment, ud på markedet til Xbox 360 og pc til marts næste år, har fornyet muligheden for en film baseret på det actionpumpede skydespil. Det skriver det amerikanske filmmagasin, Variety.

Gears of War 3

Gears of War 3

Motorsavl.

Der er gået 18 måneder siden Gears of War 2 sluttede med oversvømmelsen af det netværk af tunneler, der husede Locust-horden under overfladen af planeten Sera. I et risikabelt forsøg på at vinde krigen mod den underjordiske race af væsener efter Lightmass-bomben i slutningen af Gears of War slog fejl, blev Marcus Fenix og de andre medlemmer af COG-styrkerne sendt under jorden for at give Locust-dronningen og hendes larve-soldater et sår, de ikke ville komme sig efter.

`

Så nemt sætter man dog ikke det sidste punktum i midten af en trilogi, og Gears of War 2 sluttede med meddelelsen om at oversvømmelsen kun havde gjort situationen værre - en meddelelse leveret af Fenix's fader, der ellers var formodet død. Og næsten tre år efter udløses spændingen endelig med det tredje kapitel i serien, der formodentlig ender sagaen om de bredskuldrede soldater og krigen på Sera.

Læs mere...

Gears of War 3 er færdigt

CliffyB skærer kage med Lancer.

Epic Games er færdige med programmeringen og designet af Gears of War 3, der er en af de største eksklusiv-udgivelser i Xbox 360 konsollens levetid.

Mere Gears of War på vej

CliffyB vil ikke give slip på sin pengeko.

Der er store chancer for at vi får mere at se til Gears of War efter udgivelsen af tredje spil til Xbox 360 i efteråret.

Xbox 360 sælger flest egenudgivelser

MS: Vi ligger foran Nintendo og Sony.

Microsofts Xbox 360 har et overlegent first-party (spiludgivelser fra Microsoft selv) katalog i forhold til Nintendo og Sony, ifølge en højtstående chef hos Microsoft.

Det er efterhånden gået op for spiludviklerne, at betatests er temmeligt attraktive for fans. Så meget endda, at de bruger adgangen til betaen af det næste store spil til at sælge kopier af et knapt så etableret eller selvsælgende spil.

CliffyB: Kun plads til AAA og indie

Vores købsmønster har ændret sig.

Cliff Bleszinski, manden bag utroligt mange geniale baner i Unreal Tournament, og selvfølgelig Gears of War og lige nu Bulletstorm, har i forbindelse med Game Developers Conference været på scenen og tale om en ny tendens på vor tids spilmarked.

Gears of War 3 datosat

Når sommer møder efterår...

Microsoft har i dag bekræftet udgivelsesdatoen for Epic Games' Gears of War 3. Således udkommer spillet i Danmark den 20. september i år.

Gears of War 3 beta nyt snart

Gears of War 3 beta nyt snart

"Der findes andre veje end Bulletstorm."

Epic Games er aktuelle i denne uge med udgivelsen af Bulletstorm - vores anmelder er i gang.

Med Bulletstorm følger som måske bekendt en beta-kode til Gears of War 3, og indtil videre har det virket som om, at dette var den eneste mulighed for at komme med i beta-testen senere i år.

Men nu lover Epic at fortælle mere om betaen "snart", nærmere bestemt i næste uge, hvor udvikleren samtidig forventes at præcisere, hvordan man så ellers kan komme til at spille Gears 3 før udgivelsen sidst på året.

Læs mere...

Gears of War 3 forsinkes et halvt år

Rum-bøfferne flyttes frem til julen 2011.

Fans of science-fiction, tyrenakker og store automatvåben må hellere sætte sig ned med det samme. Epics tredje inkarnation af den testoteronpumpede 3.-persons shooter er nemlig blevet rykket fra den oprindelige udgivelse den 8. april helt tilbage til "efteråret 2011". Ifølge en udtalelse fra Microsoft er beslutningen belvet truffet for at "gøre det til en hovedtitel i julehandlen".

Prisen på spiludvikling er toppet

EA-mand sætter maksimum ved halv mia. kr.

David Demartini, manden med forstanden indenfor samtlige udgivelser under EA Games, mener ikke at spil bliver dyrere end 100 millioner dollars (600 mio. danske kroner), end vi har set med eksempelvis Red Dead Redemption for nylig og med Assassin's Creed II sidste år.

Epic tror på mobilspil

Android, iPhone og iPad fremtidens konsoller.

I en tale for nylig på GameHorizon erklærede Epics Mark Rein sin kærlighed til iPad, iPhone og Android-telefoner og beskrev dem ligefrem som ”fremtidens konsoller”.

FeatureGears of War 3

Locust én masse.

Vi fraskriver os alt ansvar: vi har ikke spillet noget af kampagnen i Gears of War 3, og vi kan derfor ikke uddybe mere om, hvordan den udvikler sig. Demoen fra Microsofts pressekonference er alt I, og vi, får, men den var også en okay start.

Japan under USA i tech-ræset

Vestlige spil dominerer kloden.

Ifølge Gears of War manden Cliff Bleszinski, kan Japan ikke følge med amerikanerne på den rent tekniske side. Som nævnt overfor magasinet Xbox World 360, begrunder Cliffy B dette med to ting:

Ordkrig mellem Epic og Crytek

Epic frygter ikke tysken.

Fremtidens grafikmotorer bliver i grove træk en kamp mellem Epic Games' Unreal Engine 4 og Cryteks CryENGINE3. Det er dog ikke en kamp, som førstnævnte på nogen måde frygter.