Gears of War 2

Epic sælger Gears of War til Microsoft

Nyt canadisk studie overtager styringen

Det ser ud til, at Epic Games har stået bag sit sidste kapitel i den anerkendte Gears of War-serie, da Microsoft Studios har købt rettighederne til franchisen, og sat det nye canadiske studie Black Tusk bag roret.

Cliff Bleszinski vil gerne tilbage til spiludvikling

Spillegenden har forladt Epic, men vil påbegynde nye projekter i sit nye hold

Han har været en fast del af spilbranchen siden pc-spillet Jazz Jackrabbit, men for nylig forlod Cliff Bleszinski Epic Games for at grundlægge sit eget spilstudie og sætte gang i sine egne projekter. De første måneder efter afskeden med Epic blev dog brugt på en lang ferie med familie.

Fornyet interesse for Gears of War-film

Epics skydespil rykker nærmere det store lærred.

Udsigten til at få det fjerde Gears of War-spil, Judgment, ud på markedet til Xbox 360 og pc til marts næste år, har fornyet muligheden for en film baseret på det actionpumpede skydespil. Det skriver det amerikanske filmmagasin, Variety.

Gears of War 3 i 2011

Trailer allerede i næste måned?

EDGE har via en troværdig intern kilde tilsyneladende fået mere eller mindre bekræftet, at Epics tedje spil i Gears of War-serien udkommer den 8. april 2011.

Ikke mere Unreal Tournament foreløbig

Epic lader i stedet sine fans holde liv i serien.

Epic Games' chef Tim Sweeney siger om selskabets største succes, spilserien Unreal Tournament (der som sådan er en brilliant inhouse demo af flere generationer af den utrolige Unreal Engine), at der formentlig går lang tid før et nyt spil i serien kommer på tale. Det seneste spil i serien, Unreal Tournament III, har ellers præsteret og solgt pænt på både PC, Xbox 360 og Playstation 3.