Final Fantasy XV Nyheder

Trailer viser alt du skal vide om Final Fantasy 15

Trailer viser alt du skal vide om Final Fantasy 15

Hvis du stadig er i tvivl om Final Fantasy er noget for dig.

I dag har Square Enix udgivet to nye trailere til Final Fantasy XV kaldet 101.

Trailerne giver en grundlæggende overblik over meget af spillet. De forklarer blandt andet spillets kampsystem, våben, real-time action kampene, en introduktion til helten Noctis og hans venner, og meget meget mere.

Final Fantasy XV udkommer, efter mange forsinkelser, endelig til PlayStation 4 og Xbox One den 29. november.

Læs mere...

Hvis Final Fantasy 15 var et PS One-spil

Final Fantasy 15 i en verden uden nyere konsoller...

Tænk hvis vi aldrig var kommet videre end PlayStation 1. Sådan har Youtube-brugeren C4DNerd åbenbart tænkt, for han har lavet en udgave af Final Fantasy 15, der giver et glimt af, hvordan spillet havde set ud på PlayStation.

Klassiske toner i Final Fantasy XV

Når bilradioen er tændt, byder Final Fantasy XV på klassiske Final Fantasy-toner.

Final Fantasy 15 vil, når spillet udkommer til november, byde på en art roadtrip for fire gutter i deres bil. Hvor præcis denne opsummering af Final Fantasy XV er, skal vi ikke komme ind på her, men gutternes bil, Regalia som den kaldes, vil formentlig være et af spillets højdepunkter. Især fordi den kan forvandles til et luftskib.

Se en time fra Final Fantasy XV

Hvis november er for langt ude i fremtiden, kan du nyde en hel time fra spillet her.

Final Fantasy 15 blev for at par dage siden forsinket i hele to måneder, og det har sikkert ødelagt manges planer for efterårsferien. Men hvis du higer og søger efter mere Final Fantasy 15, så er her noget at gå ombord i.

Final Fantasy XV er forsinket

Du skal vente to måneder yderligere, men undgår heftig patch.

Final Fantasy XV er blevet forsinket. Det skulle oprindeligt have været udkommet den 30. september, men er nu blevet skubbet to måneder ud i fremtiden, til den 29. november.

Ny Final Fantasy XV-trailer med Florence + the Machine

Ny Final Fantasy XV-trailer med Florence + the Machine

Nu kan du lytte til Florence + the Machine når du spiller Final Fantasy XV.

Square Enix har frigivet en ny trailer til Final Fantasy XV, hvori du kan se mere til spillets verden og dyreliv.

Traileren er sat til nummeret "I will be", fra Florence + the Machine, der optræder i spillet med dette nummer plus to andre; "Too much is never enough" og "Stand By Me".

Final Fantasy XV udkommer til Xbox One og PlayStation 4 den 30. september.

Læs mere...

Ny trailer til Kingsglaive: Final Fantasy XV

Ny trailer til Kingsglaive: Final Fantasy XV

Final Fantasy XV-filmen får ny trailer.

Square-Enix og Sony Pictures Entertainment har offentliggjort datoen for hvornår, at du kan se Kingsglaive: Final Fantasy XV. Kingsglaive er en film baseret på Final Fantasy XV, der hjælper med et uddybe universet i spillet. Og i Amerika se filmen digitalt, eller købe den på DVD/Bluray fra den 30. august.

I den forbindelse har Square-Enix også frigivet en ny trailer, og den ser ganske flot ud:

Vi ved ikke hvornår vi kommer til at se noget til filmen på vores breddegrader, men vi har kontaktet Square-Enix for en kommentar.

Læs mere...

Final Fantasy 15 Trailer

Final Fantasy 15 Trailer

Kortvarigt klip af gameplay vist på Tokyo Game Show

I forbindelse med Tokyo Game Show 2013 har Square Enix udgivet en ny trailer til deres kommende spil Final Fantasy 15 som oprindeligt var planlagt til at udkomme på Playstation 3.

Spillet har været under udvikling helt siden 2006, men Square Enix har valgt at opgradere til den næste generation af konsoller, og det forventes nu at udkomme til både Xbox One og Playstation 4, og vi kan nu langt om længe få et indblik i hvordan gameplayet kommer til at se ud.

Udviklingen varetages af 1st Production Department hos Square Enix og arkitekten bag er Tetsuya Nomura som har været hos dem siden 90'erne - Han har blandt andet været hovedmand bag Kingdom Hearts, som placerede sig som et af de bedst sælgende spil til Playstation 2 nogensinde.

Læs mere...