Final Fantasy XIV Online

Spotlight

Key events

Final Fantasy 14 runder 6 millioner spillere

I alt har 6 millioner spillere lagt vejen forbi Square-Enix' fængende MMORPG.

Square-Enix kan fejre, at over seks millioner spillere i løbet af tre år har lagt vejen forbi Final Fantasy XIV, og det er minus alle gratis prøvekonti.

Rollespilskongen vender tilbage - Se Final Fantasy 14 til PS3

Det har været ude til pc i to år, men nu kommer det til Playstation 3. Se online-MMO'et Final Fantasy 14.

Du kender Final Fantasy som en fed rollespilsserie, der debuterede tilbage på Super Nintendo og havde sin foreløbige storhedstid med Final Fantasy VII og Final Fantasy X til hhv. PS1 og PS2. Indimellem har serien også taget en omvej og været et online-MMO, senest med Final Fantasy 14, der udkom i 2010 til pc.

Final Fantasy 15 bliver måske et action-RPG

Square Enix: "Fart og action er nøgleord for os".

Square Enix antyder, at et kommende Final Fantasy 15 måske bliver et action-eventyr. I et interview med Edge fortæller Yoshinori Kitase, producer på Final Fantasy XIII-2, at man bestemt ikke er blind for den udvikling der foregår i RPG-genren i øjeblikket.

Final Fantasy XIV Online

Final Fantasy, den store serie af japanske rollespil, måske den største endda. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg også, at der stor gruppe ganske habile danske gamers, der aldrig har stiftet bekendtskab med Final Fantasy. Og jeg er selv én af dem (selvom habil naturligvis kan diskuteres), da jeg kan forstå på kendere, at Crystal Chronicles ikke tæller som en proper FF titel.

Men online rollespil kender jeg, og kombinationen med en så berømt serie som Final Fantasy var mere end min nysgerrighed kunne stå for.Desværre lever summen af de to potentialer ikke helt op til mine forventninger.

Efter en lidt indviklet proces med at registrere sig og få lavet en konto, viser spillet ellers rigtig gode takter.

Læs mere...

Final Fantasy XIV beta klar

Final Fantasy XIV beta klar

Kritisk fejl i spilkoden rettet. Go go!

Square Enix fortæller i dag at betatesten af Final Fantasy XIV Online, som skulle have været sparket i gang i dag, vil blive lettere forsinket - til i morgen, torsdag den 2. september.

Betatesten foregår udelukkende på pc, mens PS3-ejerne må se med over skulderen fra sofaen.

Du kan ansøge om en betanøgle her (det officielle site).

Læs mere...

Final Fantasy XIV beta signup i gang

Final Fantasy XIV beta signup i gang

PC i første omgang. PS3 måske senere.

Square Enix har åbnet for tilmelding til betatesten af Final Fantasy XIV på PC. Muligvis laver de også en beta på PS3, men det er endnu ikke bekræftet.

tilmelding foregår på denne side. Det er påkrævet af have en Square Enix ID konto, samt at du er fyldt 18 år. Desuden skal du være i stand til, i et flydende sprog, at tilbagemelde om dine oplevelser i spillet på enten engelsk, tysk eller japansk (og hvis du kan japansk, må du gerne lige skrive til os).

Betaen startes op i faser, så hvis du ikke får plads i første "runde", er der stadig mulighed for at komme med i testen senere.

Læs mere...