FIFA 13

Spotlight

FilmFIFA 13 - Ugens mål

Lidt bold trylleri i FIFA 13.

FilmFIFA 13 - Ugens mål

Highlights af de bedste online scoringer i ugens løb.

FIFA 13 Anmeldelse: Sendt til hjørne?

Kan FIFA blive ved med at udvikle sig, eller har serien nu ramt offside?

Key events

Copenhagen Games starter snart

Nogle af verdens bedste gamere deltager, så der er god grund til at kigge forbi

Dem af jer der er så heldige at bo i hovedstaden kan godt aflyse jeres aftaler for de næste par dage. Fra kl. 14 i dag og indtil den 31. marts er der nemlig Copenhagen Games i Øksnehallen, hvor der er mulighed for at se både amatører og professionelle dyste i blandt andet League of Legends, Fifa '13 og CS:GO.

Electronic Arts nomineret til årets værste firma i USA

Udgiveren har før vundet Consumerists pris for 'Worst Company In America', og nu er de nomineret igen

Der har været mange glimrende spiloplevelser fra Electronic Arts i 2012, bl.a. FIFA, Mass Effect og Dead Space, men samtidig så mange problemer og frustrerede kunder, at The Consumerist igen i år har nomineret firmaet til sin 'Worst Company In America'-pris.

Kæmpe FIFA-brag på dansk grund

København bliver vært for en stor FIFA-turnering sidst på måneden

Fredag den 29. og lørdag den 30. marts bliver København værtsby for en stor FIFA-turnering, der henvender sig til danskere med FIFA-erfaring og mod på at nå ud over den nationale andedam.

FIFA 14: Multiplayer fylder mere

'Connected'-funktionerne vil være mere fremtrædende i det næste FIFA, lyder det fra udviklerne

Den populære, nye trend, hvor udviklerne sniger flere og flere multiplayerfunktioner ind i konsollernes traditionelle singleplayerdel, bliver en væsentlig del af dette års FIFA 14. I stil med SimCity og Destiny satser Electronic Arts på at udvide de såkaldte 'Connected'-funktioner i spillet, så du stadig kan spille alene mod computeren, men har mulighed for at bygge videre på oplevelsen med hele FIFA-fællesskabet.

EA overvejer flere sportsspil

Men er det baseball eller basketball?

Electronic Arts' vanlige guldkalve inden for sportsspilsgenren, Madden, NHL og FIFA, får i fremtiden selskab af flere populære sportsgrene. Udgiveren er dog ikke parat til at sætte konkrete navne på de planlagte titler, ud over, at der kommer et gensyn med basketball i form af et nyt NBA Live.

EA: PS4-spil koster 10% mere at udvikle

Springet til næste generation vil ikke ruinere giganterne

Playstation 4 og den næste Xbox indbyder med deres nye hardwarekonfigurationer og bedre grafik til en stigning i udviklingsomkostningerne for de store udgivelser. De første prognoser fra udgiverne tyder dog ikke på, at det vil ruinere dem eller betyde færre projekter.

FIFA er det mest handicapvenlige spil

Electronic Arts får ros for sin støtte til handicapvenlige funktioner.

Electronic Arts er vant til at vinde mange priser for årets bedste spil, årets bedste sportsspil og årets mest succesfulde spillanceringer.

Snyd lukker FIFA 13

Bandlysninger galore.

FIFA 13 Ultimate Team kommer tilbage op efter at have været nede i den sidste uges tid.

FIFA 13 Ultimate Team sendt på værksted

Spillernes klager er blevet hørt. Nu retter EA fejl.

Electronic Arts reagerer nu på klager fra mange brugere, der har oplevet problemer med FIFA 13 og især spillets Ultimate Team-funktion. Udgiveren har taget denne populære onlinefunktion ud af funktion indtil der er rettet op på nogle fejl og skævheder i handlen med spillere.

EA søger FIFA talentspejder

Hvis du selv mener at du er ekspert i fodbold er det her måske noget for dig.

Electronic Arts leder efter Danske Superliga fans der kan komme med feedback og viden om danske klubber og spillere på ekspertniveau.

7,4 mio. FIFA-spil solgt

EA har godt gang i efterårsforretningen.

På lidt over en måned er det lykkedes Electronic Arts at sælge et svimlende antal FIFA-spil til de fodboldhungrende gamere. I alt har udgiveren solgt 7,4 mio. eksemplarer på fire uger, og det kaster en betydelig gevinst af på EA's bundlinje.

EA vil kæmpe imod Apple, Google og Facebook

Udgiveren vælger en ny front at kæmpe på.

Tiden, hvor spiludgivere udelukkende så sig selv som producenter og fabrikanter, er ved at rinde ud for visse af de gamle mastodonter. Electronic Arts afslører nu en ny strategi, hvor firmaet vil dreje sin forretning ind på en mere service- og abonnementsorienteret strategi end tidligere. Med firmaets egne ord skal konkurrenterne fremover hedde Apple, Google og Facebook frem for Take-Two, Activision og Ubisoft.

Smugkig: FIFA 13 til Wii U

Er græsset grønnere på den anden konsol?

Når Nintendo har premiere på den nye Wii U-konsol sidst i november, er det naturligvis med FIFA 13 ombord i premierekataloget.

FIFA 13 får snart en overhaling

Electronic Arts retter op på en stribe fejl, der især har plaget Ultimate Team.

Electronic Arts pudser og polerer løbende FIFA 13, så du kan få den bedste spiloplevelse med færrest mulige fejl. Udvikleren skriver i en helt ny pressemeddelelse, at der snart sendes en større opdatering ud til både pc-, PS3- og X360-versionerne af spillet. Hovedfokus er at rette konkrete spilfejl og problemer med internetforbindelsen.

FIFA 13 er det største sportsspil nogensinde

Salgstallene overgår enhver forventning for FIFA 13, der er år 2012's største spilsucces og det bedst sælgende sportsspil nogensinde.

Det har fået suveræne anmeldelser fra spilanmeldere, bl.a. 9/10 her på Eurogamer.dk, og forbrugerne har taget imod spillet i en sådan grad, at det er blevet den største sportsspilslancering nogensinde. En succes, der kun vokser dag for dag.

Mest solgte spil i uge 39

Gæt hvem der styrer listen?

Der er som altid godt gang i salget af det årlige fodboldspil fra EA, FIFA 13. De første salgstal England fortæller om én mio. solgte eksemplarer alene i den første uge på markedet. Det svarer med andre ord til, at 1,5% af alle indbyggere i Storbritannien ejer spillet. Se det er hvad vi kalder en fodbold-interesseret nation.

FIFA 13 stormer ind på salgslisterne

En mio. kopier i England alene i første uge.

Der er som altid godt gang i salget af det årlige fodboldspil fra EA, FIFA 13. De første salsgtal er ankommet fra England, og de fortæller om én mio. solgte eksemplarer alene i den første uge på markedet. Det svarer med andre ord til, at 1,5% af Storbritannien ejer spillet.

FIFA 13 Anmeldelse: Sendt til hjørne?

FIFA 13 Anmeldelse: Sendt til hjørne?

Kan FIFA blive ved med at udvikle sig, eller har serien nu ramt offside?

Der sker ting og sager i fodboldspillenes verden. Hvis du havde fortalt mig, at jeg ville bruge det meste af 2012 på at spille et fodboldspil, der ikke var FIFA, ville jeg have sagt, at der var større mulighed for at se Van Persie spille i Manchester United-trøjen. Men tingene går ikke altid, som man forventer det.

Men mest bemærkelsesværdigt er det nok, at det ikke er Pro Evolution Soccer 2013, der har stjålet min tid. Det er derimod New Star Soccer, et helt tredje spil på markedet, der har gjort hurtige ryk og indspil til det store nye. Og det i en sådan grad, at Electronic Arts tydeligvis har lagt mærke til det med FIFA 13. En ny del af spillet, Skill Games, tilbyder samme grad af hurtige udfordringer, som man efterhånden er vant til på iPhone og Android. Forskellen er dog, at der gemmer sig den teknisk mest veludviklede platform under kølerhjelmen.

Min favorit i FIFA 13's nye Skill Games er Advanced Shooting Skill Challenge, hvor du får 2:30 til at score så mange mål som muligt i en stribe forskellige scenarier. Der er altid to ivrige forsvarsspillere, der jagter dig, og til sidst venter en dygtig målmand. Nogle gange er du i løb mod en dyb stikning, andre gange skal du lave saksespark, og andre gange er målmanden på vej i retræte fra den anden banehalvdel.

Læs mere...

Fans snød så vandet drev i FIFA 12

Pludselig rendte alle rundt med Messi på holdet. Nu lukker EA for snydepelse.

Omfattende snyd har ramt spiloplevelsen i det populære fodboldspil FIFA 12. Forleden opstod der en fejl på hjemmesiden til spillets Ultimate Team-funktion, så det flød med Messi- og Ronaldo-kopier i stride strømme, til stor skade for spillets kunstige økonomi.

Se billederne af Sony's super tynde PS3

Nok til at underminere salget af Wii U her til jul?

Konsollen vejer kun 2,1 kg, det er halvt så meget som den gamle tyksak. Og så er den 25% mindre og 20% lettere. Okay... kan man have den med i lommen? Nej vel.

Playstation 3 bliver supertynd

Playstation 3 har smidt 50% af sin størrelse og udkommer i en Super Slim-udgave til jul.

Du slipper fremover for at banke en væg ind, hvis du skal have plads til en Playstation 3 i relation til sofamøblerne. Sony præsenterer nu Playstation 3 Super Slim, der lanceres i butikkerne den 28. september og 12. oktober alt afhængig af hvilken model, du ønsker.

Spil FIFA 13 i dag

Demoen er landet til pc, PS3 og X360 - se holdene.

En demo-version af FIFA 13 er nu tilgængelig for download, annoncerer EA Sports. Hermed kan du afprøve dette års udgave i serien på pc, Xbox 360 samt PS3.

FIFA 13 liga liste bekræftet

Listen er lang som en lårbensknogle.

EA Sports har frigivet listen over ligaer, som vil være at finde i FIFA 13, når det udkommer i slutningen af september. Husk, at demoen udkommer tirsdag i næste uge, nærmere bestemt den 11. september.

FIFA 13 demo dato i kalenderen

Få græs under fødderne på pc, Xbox 360 og PS3 to en halv uge før udgivelsen.

EA har ved deres presseshow i forbindelse med ugens store Gamescom spilmesse i Köln klarlagt datoen for udgivelsen af den ventede FIFA 13 demo.

FIFA 13 udgivelsesdato

Virtuel eksplosion af græs og imiteret læder i september.

EA Sports har endelig sat et kryds i kalenderen for udgivelsen af FIFA 13.

FIFA 13 Preview: Dine medspillere vågner op til dåd

FIFA 13 Preview: Dine medspillere vågner op til dåd

Vores testkampe peger på den nye Attacking Intelligence som vigtigste nye feature.

I skrivende stund har EA Sports allerede præsenteret en håndfuld ganske betydelige ændringer i opskriften til den næste FIFA-version, og efter at have spillet FIFA 13 en halv snes gange må vi sige, at den ændring som skiller sig mest ud, er også den med det mindst spændene navn: Attacking Intelligence.

På trods af at FIFA 12 var en vellykket fodboldsimulation på mange områder (og ikke mindst bød på et overflødighedshorn af falden-på-halen humor), så var det heller ikke fejlfrit. Eksempelvis skete der tit det, at når man løb over midterlinien med bolden var der ikke medspillere nok fremme, hvilket gjorde at man måtte holde fast i den indtil hjælpen nåede med frem.

Idéen med Attacking Intelligence er netop at få flere medspillere med i angrebet for på den måde at angribe i bølger. På den måde kan man udnytte rummet imellem isolerede og tilbageløbende forsvarsspillere, og i samlet flok kan man brøle mod modstanderens mål med alle chancer for at fange en ripost efter en målmandsredning.

Læs mere...

Analyse: Microsoft leverer katastrofal E3 pressebriefing

Aldrig før er så meget fortalt til så mange om så lidt.

Microsoft leverede for kort tid siden, den nok mest blodfattige E3-præsentation de seneste 10 år. Fuldstændig blottet for nyt hardware, med kun få og indlysende spil-annonceringer i allerede kendte spilserier, og et fåtal af uanseelige nye features og tilbud på Xbox-konsollen.

FIFA 13 Preview: Korte træk

FIFA 13 Preview: Korte træk

EA Sports spiller italiensk fodbold med årets opdatering.

Det er ikke ovre før den fede dommer fløjter. Det ved de blå Manchester City-spillere mere end nogen andre, når man så dem spille sig ud af Uniteds skygge på blot få minutters overtid. Dette års Premier League så herredømmet rykke fra United til City, et temmelig voldsomt skifte, når man ser statistikken for de sidste fem års fodbold i England.

Denne konsolgeneration har haft flere kampe i kampen mellem fodboldspillene, og til tider har det været dyster, der fint har matchet de store ballader i virkelighedens Premier League. Det begyndte med Konamis Pro Evolution Soccer som førende lod, men nu er FIFA på plads som den utvivlsomme sejrherre.

"Det har været en fantastisk rejse. Det har været den mest spændende rejse, jeg nogensinde har været på. Men det har også kostet mange søvnløse nætter," fortæller EA Sports' Andrew Wilson.

Læs mere...

FIFA 13 i detaljen*

"Det største og mest omfattende udvalg af spilfunktioner i seriens historie", lover de.

*Opdatering kl. 12.30: Vores FIFA 13 Preview er nu online.

FIFA 13 information og billeder

EA lover mere realistisk bold til folket i slutningen af september.

For nylig holdt EA en showcase i London. Der blev overfor de deltagende medier lagt en embargo på informationsstrømmen. Men som det nogle gange går på nettet, lækkes informationerne "før tid" enten med eller mod udgiverens vilje. Og det er lige præcis, hvad der er sket med FIFA 13.

FIFA 13

Lækkede billeder fra betastadiet.

Lækkede billeder fra betastadiet.

FIFA 13 kan låne features fra FIFA Street

EA: Det kommer an på, hvordan Street bliver modtaget.

EA Sports overvejer i øjeblikket, hvor vidt nogle af de grundlæggende spilmekanikker udviklet i forbindelse med det snarligt kommende FIFA Street skal føres videre til FIFA 13, som udkommer i efteråret.