FIFA 12

Spotlight

Key events

26th September 2011

FIFA 12

7th September 2011

FIFA 12 - Action trailer

FIFA 13 kan låne features fra FIFA Street

EA: Det kommer an på, hvordan Street bliver modtaget.

EA Sports overvejer i øjeblikket, hvor vidt nogle af de grundlæggende spilmekanikker udviklet i forbindelse med det snarligt kommende FIFA Street skal føres videre til FIFA 13, som udkommer i efteråret.

De mest solgte spil i 2011

Det er regnskabets time! Her er de 20 mest solgte titler fra året der gik.

Så er stemmerne (eller rettere salgstallene) optalt, og vi kan nu bringe den endelige og definitive top-20 over de mest solgte spil i Danmark i hele 2011.

Mest solgte spil i uge 45

De seneste efterretninger fra den danske salgsfront.

Så er de seneste rapporter fra spil-slagmarken indløbet fra fronten. Og rapporterne afslører en uge der står i Moderns Warfare 3's tegn.

FIFA 12 sælger 3,2 mio. på en uge

Skubber Gears of War 3 af tronen.

FIFA 12 må siges at være kommet hurtigt fra kick-off, efter spillets officielle udgivelse d. 30. september. 3,2 eksemplarer af spillet er blevet langet over disken den seneste uge, på tværs af de forskellige konsol-platforme. (kilde: EA)

Vind FIFA 12 hos Eurogamer.dk

Vi udlodder 1 stk. til PS3 / X360.

Det er igen blevet konkurrencetid her hos Eurogamer.dk! Denne gang har EA Sports smidt et par kopier af FIFA 12 efter os til udlodning blandt registrerede læsere af Eurogamer.dk.

FIFA 12

FIFA 12

Rent maskineri.

Er der virkelig gået et år allerede? Jo, såmænd. Der er gået et år siden FIFA 11 udgjorde den årlige opdatering af hold, spillere, gameplay-finesser og spilteknik i landets årligt tilbagevendende storsælger.

Nu er det imidlertid endnu en gang blevet tid til at punge ud for en ny inkarnation af EA Sports' næstbedst sælgende spilserie. Best-selleren er sådan set amerikansk fodbold á la Madden, men her på europæisk jord er situationen hvert efterår den samme. Hér regerer fodbold. Fodbold, der spilles med fødderne og hvor kun én mand i hver ende af banen, der må lægge poterne på. Her sværger et helt kontinent af virtuelle boldfanatikere til magien ved den runde kugle og de netmasker, man som spiller så gerne vil sprænge i sine forsøg til at sende et ubemandet læder-UFO skråt op i rummet. X marks the spot.

Lige siden FIFA 08, som markerede seriens vendepunkt, har EA Sports fokuserer på at gengive fodboldoplevelsen så tæt på virkeligheden som muligt. Hver ny funktion eller optimering fokuserer på at efterligne virkeligheden. Og er det ikke også dét, folk leder efter et svar på i en anmeldelse? Altså: Hvordan føles spillet på banen? For det hele skelettet inde bag kampene på grønsværen, hvad enten vi snakker managerdelen eller det tunge fodarbejde, der ligger i at tilbyde verdensomspændende og alt i alt nær komplette spiller- og klub-rosters, har aldrig rigtigt været det springende punkt, den afgørende faktor i et ja eller nej til, om det nye FIFA skal med i samlingen.

Læs mere...

FIFA 12 demo ude til Xbox 360

Install-filerne fylder en halv DVD.

Demoen af FIFA 12 er her ved middagstid landet på Xbox Live, og vil efter planen ligeledes lander på Games For Windows Live senere i dag.

FIFA 12 lussinger i 4 timer

Hvordan føles årets udgave på egen krop?

Undertegnede var i dag i Stockholm, hvor chefproducer på FIFA 12, David Rutter, var til stede for at vise frem af det, der i princippet var en 100 procent færdig version af spillet - dog med undtagelse af nogle kits fra bl.a. Nike.

FIFA 12 demo detaljer

Holdene, platformene, længden.

Electronic Arts afslørede i løbet Gamescom i denne uge, at demoen af FIFA 12 udkommer den 13. september, og nu kan vi informere lidt nærmere om indholdet, og til hvilke platforme, den frigives.

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.

20+ film fra Gamescom 2011

FIFA! Borderlands! Battlefield m.m.

Europas største spilmesse, Gamescom, er på trapperne. I morgen starter selve messen, mens vi i dag har bevidnet EA og Sony spille op til det kommende års udgivelser ved deres respektive eksterne presseshows.

EA i plus efter år med røde tal

Flere store spil skyld i stigning.

EA Games, en af verdens fem største spiludgivere, har netop afsluttet et regnskabsår, og resultatet var - modsat de sidste par år - yderst positivt.

FIFA 12 er et helt nyt spil

Glem alt, hvad du har lært.

Ifølge produceren på FIFA 12, David Rutter, er FIFA 12 så meget anderledes end de tidligere spil i serien, at spillere gennem mange år nok må forvente at sidde med et helt nyt spil foran sig, når FIFA 12 udkommer.

FIFA 12 demo før udgivelsen

Så sikkert som GTA V.

Selvom EA Sports ikke officielt har bekræftet en demo af FIFA 12, ved vi at spillet herhjemme udkommer til samtlige platforme den 29. september.

Se de bedste mål i FIFA 11

Kaka du gøre det bedre?

EA Sports har tilsyneladende indsamlet replays i FIFA 11 fra en lang række spillere og sorteret de allerbedste fra og lavet en film med sammenklip af cremen taget fra både Career Mode samt onlinekampe.

FIFA 12 har synsfelt per spiller

Avanceret tærtediagram på menuen.

Santiago Jaramillo, producer på FIFA 12 fortæller i en ny udviklerdagbog frem af endnu et nyt tiltag i FIFA-serien: spillersynsfelt.

FIFA 12 Player Impact også på pc

Var ellers forbeholdt konsollerne.

EA Sports har i dag afsløret, at den største nyhed ved spillet, som hidtil har været forbeholdt FIFA 12 på PS3 og Xbox 360, også finder vej til pc-versionen af spillet.

FIFA 12 Player Impact forklaret

Produceren viser frem i ny film.

Produceren med det bartenderklingende navn Aaron McHardy fra EA Sports viser frem af EA Sports nye kollisionssystem - Player Impact Engine - i en film frigivet ved middagstid.

Se de første 30 film fra E3

Se nærmere på alle de kommende spil.

E3-messen i Los Angeles er så småt i gang, og hvis du ikke lige var klar over det på forhånd, udgør spilmessen årets absolut største omdrejningspunkt for demonstration af kendte spil samt afdækningen af nye ditto.

FIFA 12

Kollisionskurs.

For fans af den fantastiske sportsgren er købet af et nyt FIFA blevet en årlig, ceremoniel begivenhed på lige fod med yndlingsholdets nyeste fodboldtrøje. Ligheden mellem de to er blevet, at de begge er velskabte og relevante i 12 måneder, hvorefter folk vil se tilbage på dem og tænke, at de var udtryk for småjusteringer snarere end totale revolutioner indenfor design.

FIFA 12 - første info

Mere præcis fysik! Sigtbarhedsmatematik!

Den franske version af Official Playstation Magazine (oversat af FIFA-Fuma) har afsløret de første detaljer om årets fodboldspil fra EA Sports: FIFA 12.

Se Kaka på banen i FIFA 12

Første billede fra spillet i ultra-HD.

Du vidste det jo nok godt: Der kommer et nyt FIFA-spil i år, og hvis du ellers har fulgt lidt med på den gregorianske vægkalender og EA Sports' måde at navngive deres årlige sportstitler, ville du for længst have gættet, at FIFA 12 bliver navnet.