FIFA 11

Spotlight

Key events

FeatureDe mest solgte spil i 2011

Det er regnskabets time! Her er de 20 mest solgte titler fra året der gik.

Så er stemmerne (eller rettere salgstallene) optalt, og vi kan nu bringe den endelige og definitive top-20 over de mest solgte spil i Danmark i hele 2011.

Se de bedste mål i FIFA 11

Kaka du gøre det bedre?

EA Sports har tilsyneladende indsamlet replays i FIFA 11 fra en lang række spillere og sorteret de allerbedste fra og lavet en film med sammenklip af cremen taget fra både Career Mode samt onlinekampe.

EA Sports skrotter spilmanualerne

Følger Ubisofts eksempel.

EA Sports, udvikleren bag store sportsfranchises som Madden, FIFA, PGA og NHL, planlægger at indstille al produktion af manualer til deres portefølje af sportsspil. EA Sports følger Ubisoft i sine ambitioner om at skære ned på unødvendigt papirforbrug.

Solskjær øver med FIFA og FM

Hjælp til trænerjobbet hos Molde.

Den tidligere Manchester United stjerne Ole Gunnar Solskjær har indrømmet, at han har brugt Football Manager som øvelse til hans nye position som træner i fødelandet for det norske topligahold Molde Fotbalklubb.

Gran Turismo 5 bedst sælgende spil i DK

Slår Black Ops, FIFA, Assassin's C:B og NFS.

Nye tal fra ChartTrack viser, at Gran Turismo 5, som blev lanceret onsdag i sidste uge, på mindre end en uge har formået at placere sig på førstepladsen blandt de bedst sælgende spil i Danmark lige nu.

Top 20 spil i Danmark lige nu

Hvad købte befolkningen i sidste uge?

Vi er i øjeblikket midt i slutspurten før årets sidste store spil er frigivet og julesalget for alvor sætter ind.

Top 20 spil i Danmark lige nu

Bold! Historie! Ræs! Splatter! Deja-vu.

Det kan godt være, det kommer dig som en overraskelse... men tiden går! Og hvis vi snakker spil er tiden lige nu i disse uger jo traditionen tro nogle af de mere heftige på året.

FIFA 11

FIFA 11

Lige i krydset!

Der findes tre universelle sandheder: Liv opstår, liv forgår og et nyt kapitel af FIFA serien udkommer hvert år. Sådan har det været i efterhånden rigtigt mange år, og med seriens fortsatte succes, kan vi nok forvente, at det også bliver sådan fremover.

Selv har jeg haft en noget ambivalent holdning til denne måde at udgive titler på, for selvom der – udover de økonomiske fordele – også er andre oplagte grunde til at udgive nye udgaver af sportsspil hvert år, så kunne de fleste af disse fordele vel egentligt godt klares med en årlig transferlisteopdatering via nettet.

Ikke desto mindre sælger FIFA-titlerne som aldrig før, og selvom EA Sports gigantiske markedsføringsafdeling muligvis godt kan påtage sig en del af æren herfor, så lever vi i en tidsalder, hvor der – uagtet hvor meget man end måtte reklamere – stadig er nødt til at være substans og kvalitet bag et produkt, for at det får succes – og det er der i FIFA-serien.

Læs mere...

FIFA 11

10 nærbilleder og eksempler på regnvejr.

10 nærbilleder og eksempler på regnvejr.

Producer: Jeg tror på FIFA 11

"Slår PES og tvivlerne af banen".

Vi talte i weekenden med en af producerne på FIFA 11, hvilket der her til aften er kommet et tre sider langt og dybdeborende interview ud af.

FeatureMarcel Kuhn om FIFA 11

Produceren fortæller alt, hvad han ved.

Eurogamer.dk mødte i forbindelse med en nylig offentlig dansk snigpræmiere på FIFA 11 en af boldseriens producere, som var fløjet ind fra Canada.

FIFA 11 demo i denne uge*

Chelsea! Barca! Leverkusen. *Opdateret

Opdatering onsdag: Det viser sig at PC-demoen også udkommer i dag. Der er dog lidt sløjt med forbindelsen til EAs downloadserver, så vi anbefaler at hente PC-demoen her.

FIFA 11

Billeder af spillets interface og menuer.

Billeder af spillets interface og menuer.

Udholdenhed i FIFA 11 forklaret

Stamina og Fatigue på menuen i nyt klip.

EA Sports nærmest sprøjter materiale ud om FIFA 11 for tiden. I går så vi, hvordan der nu er mulighed for at spille hele kampe i rollen som målmanden - det er første gang, dét er set i seriens historie.

Prisen på spiludvikling er toppet

EA-mand sætter maksimum ved halv mia. kr.

David Demartini, manden med forstanden indenfor samtlige udgivelser under EA Games, mener ikke at spil bliver dyrere end 100 millioner dollars (600 mio. danske kroner), end vi har set med eksempelvis Red Dead Redemption for nylig og med Assassin's Creed II sidste år.

Spil som målmand i FIFA 11

EA fortæller hvordan i ny film her.

EA Sports har frigivet en instruksionfilm med gameplay fra FIFA 11 på HD-konsol - og formentlig også på PC, som i år benytter samme "næstegenerations"-teknologi som ligger bag PS3- og Xbox 360-versionerne.

29 film fra Gamescom 2010

Nye HD-glimt fra et væld af kommende spil.

De sidste par dage har den offentligt tilgængelige spilmesse Gamescom fundet sted i Köln, Tyskland.

FIFA får flere fysiske detaljer

Premier League Performance Index leverer.

EA Sports vil fremover sponsorere det såkaldte Premier League Performance Index, et database med de involverede spilleres præstationsdata, såsom tid og afstandsmålinger.

FIFA 11 endelig optimeret til PC

Teknisk platform to år undervejs.

Da FIFA 11 for to dage siden fik en endelig udgivelsesdato på PC og konsol, var det måske de færreste, der studsede over at PC-platformen igen var kommet ind i varmen.

FIFA 11 får udgivelsesdato

Plus! Lav drømmeholdet med Creation Centre.

EA Sports har endelig fastsat udgivelsen på FIFA 11, som efter egne udsagn tilbyder uendeligt med kropsformer. Woot.

Uendeligt med kropsformer i FIFA 11

9 arketyper danner grundlag med hud og hår.

David Rutter, produceren på FIFA 11, har under E3 i en række svar til spørgsmål stillet via Facebook forklaret, hvordan ni grundlæggende kropsformer danner grundlag for det, han selv kalder et uendeligt antal variationer over kropsbygning og udseende af hver af de over 10.000 spillere i spillet.

FIFA 11 støtter ikke Move eller Kinect

Plus andre afsløringer om efterårets boldspil.

Produceren af FIFA 111, David Rutter, fortæller Eurogamer, at der ikke er nogen planer om at understøtte de kommende bevægelsesfølsomme teknologier Kinect til Xbox 360 eller Playstation Move, idet designholdet endnu ikke er kommet på nogen oplagt grund til at gøre det.

FIFA 11 Personality+ demonstreret

Præcisionen er på spil.

Som vi også har beskrevet i yderligere detaljer i vores nylige preview af FIFA 11, får spillet i år en ny feature kaldet Personality+, som i højere grad vægter hver spillers individuelle stats på andet end tilsyneladende bare løbehastighed og skudstyrke som hidtil.

FIFA 11 i dybden

Hvor meget anderledes bliver det?

For få minutter siden er vores preview af FIFA 11 lagt online. I den fyldige, 3 sider lange artikel kan du læse om de vigtigste nye ting i spillet siden sidste års udgave, og få en forsmag på spillets udsende på HD-konsol.

FeatureFIFA 11

Personality+! Pro Passing! Mere krop!

Mens resten af spilverdenen tilsyneladende har travlt med at smide retssager i nakken på hinanden, arbejder et af de største udviklingshold i verden stille og roligt videre på deres forretning i Vancouver.

FIFA 11 får mere realistiske spilninger

Nye detaljer samt første billede fra spillet.

Den seneste udgave af det engelske mandemagasin Zoo har afsløret ny detaljer om FIFA 11. Informationen falder dagen før embargoen løftes på vores preview i morgen formiddag (onsdag).

EA datosætter flere store titler

Crysis 2! All Points Bulletin! Medal of Honor!

Ifølge EA kommer det længe ventede Crysis 2 i løbet af 2010s sidste kvartal. Og denne gang bliver vi ikke spist af med et vedhæng til det første spil, men får endelig en rigtig fuldblods-opfølger til Cryteks vanvittigt flotte skydespil.

FIFA 11 må og skal blive bedre

EA-chef pisker en stemning op.

EA Canada er ifølge EAs øverste chef, Peter Moore, direkte paranoide over risikoen for at FIFA-serien igen kan overhalet af konkurrenten (læs: Pro Evo). Med denne skærpede indstilling vil medarbejderne hos EA Montreal forsøge at sikre, at FIFA 11 endnu en gang er lig med et skridt frem for spilserien.