far cry 3

Spotlight

FilmFestligheder i computerspil

Så er det fredag, og snart er det fyraften!

FilmAgent 47's mindre kendte job som lydmand

Far Cry ferie og Link som lidt af en nar.

Checkpoint: Ditte Deenfeldt, Massive

Gamedesigneren bag Farcry 3's coop-del elsker når hun får folk til at sige lyde... Boing Wauv.

FilmEksklusiv video: Co-op gameplay i Far Cry 3

Co-op er altid godt. De taler iøvrigt med tysk accent.

Key events

PlayStation Now-spil kan koste op mod 50 kr

Nyt mock-up afslører den mulige pris

Hvor meget kan det koste, at leje et PS3 spil via stream, på den kommende PlayStation Now service? Muligvis $4.99 for Uncharted 3, og $5.99 for Far Cry 3 (hhv. ca. 40 og 50 kr.).

30 minutter fra Far Cry 3: Blood Dragon

Update: Klippene bliver løbende fjernet - vi forsøger at finde alternative kilder

Opdatering: Videoerne bliver fjernet løbende. Vi forsøger at finde nye kilder for at holde dem online, men det er ikke sikkert at det er muligt.

Gratis DLC til Far Cry 3 den 15. januar

Men kun til Playstation 3.

Har du Far Cry 3 til enten pc eller Xbox 360 må du se måbende til, mens alle dine venner med PS3-udgaven snart får en gratis og eksklusiv DLC-udvidelse til spillet. Det sker den 15. januar. Sammen med Sony har Ubisoft nemlig meddelt, at 'High Tides'-pakken udgives til PS3-konsollen på denne dato.

Årets Spil 2012: Skydespil

Skyd, eller bliv skudt. Det er i dén grad det, årets bedste skydespil handler om.

Vi ved det godt. Hvad sker der for os? Hvor er spil X, Y eller Z? Hvad i alverden sker der for grafikken i det spil, vi har valgt som årets skydespil? Er vi ikke i 2012?

FilmAgent 47's mindre kendte job som lydmand

Far Cry ferie og Link som lidt af en nar.

YouTube brugeren Freddiew laver nogle imponerende film. Der er styr på kameravinklerne og effekterne - og så er han tydeligvis en stor fan af computerspil, da de er temaet i mange af hans film. Vi har fundet 3 af hans film, som helt bestemt er værd at se igennem. Den første af disse film handler om Agent 47 fra den fantastiske serie af Hitman spil.

Næste Far Cry 3 patch fjerner 'barnepige-effekt'

Næste Far Cry 3 patch fjerner 'barnepige-effekt'

Færre pop-ups og indikatorer.

Efterårets meget roste Far Cry 3 får rettet et af brugernes største kritikpunkter, når den næste opdatering udkommer om ganske kort tid.

Det drejer sig om mængden af pop-up-beskeder og ikoner på brugergrænsefladen, som har spoleret meget af den flotte oplevelse at udforske den piratfyldte tropeø. Når den næste patch ankommer, vil det være muligt at slå alle ikke-væsentlige pop-up-beskeder fra.

Det skriver Ubisoft til Kotaku.

Læs mere...

Gangnam Style-bølgen er stadig i live og griber om sig, ikke kun i skolerne og på arbejdspladserne, men også langt, langt ind i computerspillenes verden. I det premiereaktuelle Far Cry 3 til Xbox 360, Playstation 3 og pc har man for nylig spottet en virtuel lejesoldat, der begynder at danse uhæmmet og manisk efter at han er blevet skudt og har fået sat ild til sig.

Far Cry 3 kan ikke slå Black Ops 2

Folk vil hellere CoD end en stjernepsykopat. Dem om det.

Julesæsonen står stadig i Call of Dutys tegn, og til trods for flotte anmeldelser har der ikke været nok i posen til, at Far Cry 3 kunne vippe Black Ops 2 af pinden.

Far Cry 3 - Anmeldelse

Far Cry 3 - Anmeldelse

Større, længere og …. Større!

Det nyeste kapitel i den populære Far Cry serie, er en flot og alternativ tilgang til first-person-shooters, der giver spilleren mulighed for næsten endeløs udforskning af de smukke omgivelser, men som samtidigt har en del problemer med at holde fokus undervejs.

I Far Cry 3 indtager du rollen som Jason Brody, der sammen med en håndfuld venner og sine to brødre, er taget på sit livs eventyrrejse. Eventyret får dog en brat afslutning, da de efter et faldskærmsudspring over junglen på den smukke Rook Island, ender i kløerne på den onde Vaas og hans gruppe af skruppelløse pirater.

Spillet tager sin begyndelse i et bur, hvor Jason sammen med sin ældste bror holdes fanget, og hvor vi første gang introduceres for Vaas' ondskab. Ret hurtigt må storebror lade livet, og efter en vild flugt fra lejren hvor de blev holdt fanget, vågner Jason op i en hytte, med en sort mand siddende ved sin side og en spritny tatovering på sin arm - den vender vi tilbage til senere.

Læs mere...

FilmFar Cry 3 -Mød Hoyt

Hvis tillader sig mindste tvivl om Far Cry's meritter, skub dem da roligt bort.

Hvis tillader sig mindste tvivl om Far Cry's meritter, skub dem da roligt bort.

Far Cry 3 Preview: Kan du overleve i junglen?

Far Cry 3 Preview: Kan du overleve i junglen?

Vi har spillet tre timer af Far Cry 3 og bringer alt om miljøet og grafikken.

Det begyndte i junglen og tog senere en afstikker til den afrikanske savanne, da skydespillene Far Cry og Far Cry 2 udkom i 2004 og 2008. Nu er det tredje spil i serien på vej fra Ubisoft Montreal, og de har tænkt sig at vende tilbage til det azurblå tropevand og de flotte, grønne palmer i de varme lande. Det er en hæderserklæring til den oprindelige ånd fra Far Cry 1, hvor netop de grafiske effekter i junglen var grundpillen, da udviklerne fra Crytek hen over natten gik fra anonym spiludvikler til grafiske eksperter.

Far Cry 3 er som sine forgængere en stor, åben verden, hvor du kan gøre hvad du vil i et kæmpe tropelandskab. Det handler ikke om nøgenbadning og sandslotte, men om ondskabsfulde pirater, der har sat sig for at erobre en tropeø kaldet Rook Island. Problemet er, at spillets hovedperson, Jason Brody, modsætter sig dette og deler øretæver ud til alle, der har tænkt sig at ødelægge hans berusede ferieparadis. Det ender med en grusom overlevelseskamp mellem Jason Brody og piratlederen Vaas.

Og overlevelseskamp er så absolut nøgleordet i Far Cry 3. Så snart Jason flygter fra de angribende styrker, er han efterladt alene i junglen og må selv skabe alle remedier, der skal til for at jage, skaffe føde og dræbe fjender. Det udgør to af de bærende elementer i Far Cry 3: erobringen af områder og skabelsen af sine egne værktøjer. I den åbne verden finder du utallige områder under fjendtlig kontrol, og du har til opgave at erobre dem styk for styk. Du kan få hjælp fra den indfødte Rakyat-stamme, der rykker ind på de erobrede områder og giver dig mulighed for at bygge mere avancerede genstande med øens råvarer.

Læs mere...

Far Cry 3 bliver tre måneder forsinket

Ubisoft skal bruge lidt ekstra tid for "at skabe den bedste spiloplevelse".

Ubisoft er i øjeblikket nogenlunde lige så rettidige som DSB. Blot få dage efter, at et lækket spilcover afslørede, at PC-udgaven af Assassin's Creed 3 bliver forsinket, så er de i dag ude og fortælle, at der også er nedfaldne køreledninger hvad angår Far Cry 3.

Far Cry 3 multiplayerbeta til sommer

Far Cry 3 multiplayerbeta til sommer

To ugers prøvesmagning i sommervarmen.

Ubisoft har planer om en fjorten dages multiplayerbeta af Far Cry 3, der vil løbe af stablen i løbet af sommerferien til PS3 og Xbox 360.

Det skriver spiludgiveren i en ny meddelelse.

Betatesten byder på 16-spiller kampe, seks figurklasser samt en god bid af de baner og game-modes, der venter i den endelige udgave. Dog vil betatesten ikke finde sted til pc, men kun de nævnte konsoller.

Læs mere...

Far Cry 3 Preview

Far Cry 3 Preview

Jungleloven.

Far Cry 3 var et af de få overraskelser på E3 messen sidste år, og de fleste har nok set den relativt imponerende demo som blev vist på Ubisofts pressekonference. Det er den selvsamme demo som Jamie Keen, designchef hos Ubisoft, viser mig ved et senere event.

Til at starte med tager Jamie en helt anden vej gennem banen for at demonstrere valgmuligheder og variation. I stedet for at gå lige på og hårdt og begynde at skyde på alt og alle, vælger han at snige sig frem og tage vagter ned med sniper riffel. Siden lokaliserer han en tovbane og glider hurtigt og gnidningsløst ned til lejrens midte.

Scenariet er stadig stort set den samme. At se samme bane spillet på en anden måde gør ikke umiddelbart et positivt indtryk på mig. Jeg lægger hurtigt mærke til at soldaterne dukker op på nøjagtigt de samme pladser som i den tidligere gennemspilning.

Læs mere...

Far Cry 3 offentliggjort

Knivkast og en kæreste, der er forsvundet...

Far Cry 3 er netop blevet offentliggjort ved E3 i L.A., og vi kan hermed se frem til en tilbagevenden af Ubisofts sandkasse-shooter til mere tæt jungle i et nyt spil udviklet af Ubisoft Montreal.