Fallout: New Vegas

Spotlight

Key events

Fallout 4-varemærke er spottet

Spekulationer om officiel afsløring d. 7. december til Spike Video Game Awards

En varemærkeregistrering af Fallout 4 er blevet spottet på nettet, hvilket har sat spekulationer i gang, om Bethesda lægger an til at annoncere et nyt PC og næstegenerations-spil i den anerkendte, post-apokalyptiske rollespils-serie.

Bethesda går i gang med nyt projekt

Skyrim-sagaen er afsluttet, og nu begynder arbejdet med det næste store spil

Det samlede Bethesda-hold har taget officielt afsked med Elder Scrolls: Skyrim, som de har arbejdet med siden de første stykker kildekode blev skrevet i år 2006. Fra nu af sætter holdet alle sejl ind på deres næste store projekt, som de dog ikke er parate til at delagtiggøre os i på nuværende tidspunkt.

Obsidian vil lave nyt Star Wars RPG

Går snart til møde med Disney for at udvikle idéen

Disneys nylige opkøb af LucasFilm har ikke blot vendt op og ned på produktionen af Star Wars-film over de kommende år. Nu begynder aftalen også at bløde op for produktionen af Star Wars-spil, så andre firmaer end LucasFilms nærmeste kan få flere chancer med det populære sci-fi-univers.

Megapatch på vej til Fallout NV

Megapatch på vej til Fallout NV

Obsidian lapper ødemarken.

Obsidian kunne tidligere på dagen fortælle, at de netop har færdiggjort en kæmpemæssig patch til samtlige versioner af Fallout: New Vegas.

Dermed håber det amerikanske spilfirma at kunne gøre en ende på flere af de store problemer, der har plaget spillet siden lanceringen sidste år. Ud over at lappe særligt slemme fejl, skulle patchen få spillet til at performe bedre på specielt konsolversionerne, der halter bagud sammenlignet med pc-udgaven.

Opdateringen ligger lige nu hos Sony og Microsoft, hvor den afventer godkendelse til de to respektive konsolformater. Af samme årsag kan Obsidian ikke fortælle, præcis hvornår den er tilgængelig til alle tre platforme, men udvikleren understreger, at det burde være "inden for en overskuelig fremtid".

Læs mere...

ZeniMax køber svenske Machine Games

Er i gang med et storspil til konsol.

Det relativt nye svenske spilstudie Machine Games er blevet opkøbt af Bethesdas ejere ZeniMax. Ved samme lejlighed er udviklerens navn blevet omdøbt til ZeniMax Sverige, hvilket må ses som en indikation på, at moderselskabet har planer for studiet.

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas

Øde mark.

Ryk vestpå og nyd ødemarkens absolute bedst udstyrede bordeller i New Vegas – en syndens hule i et ellers goldt og radioaktivt landskab, kun befolket af utætte skure, muteret dyreliv og bander af hærgende, kannibalistiske stofmisbrugere.

Præmisserne for Fallout: New Vegas er barske, og Bethesda har denne gang overladt tøjlerne til Obsidian Entertainment, mens de selv fokuserer på næste kapitel af Elder Scrolls-serien.

Fallout: New Vegas starter med en kugle for panden. Som budbringer for et firma, der er fremtidens svar på De Grønne Bude, er du blevet opstøvet af en mand i jakkesæt og hans hærdebredde kumpaner. Han vil have den pakke, du skal levere til The Strip i midten af New Vegas, og han har ikke tænkt sig at lade dig overleve for at fortælle dig, at han har taget den.

Læs mere...

Hollywoodtalenter med i New Vegas

Rollelisten i næste Fallout imponerer.

Bethesda har i dag offentliggjort en tung liste over talenter fra Hollywood, som sammen vil stå for at gøre stemmelægningen i Fallout: New Vegas så autentisk og nøjagtig som muligt.

Fallout: New Vegas allerede en succes

Forudbestilt mere end Fallout 3.

Det lader til at Fallout: New Vegas kommer til at nyde en større grad af succes end Fallout 3, ihvertfald hvis man ser på antallet af forudbestillinger af spillet.

Fallout: New Vegas

Nedfald i Mojave-ørkenen.

Med Fallout 3 præsterede Bethesda et mindre mirakel. De tog en legendarisk rollespilsserie, gav gameplay og grafik en total opdatering, og formåede samtidig at gå den umulige balancegang, hvor gamle fans og nytilkomne disciple blev lige begejstrede for resultatet. I kølvandet på succesen er der kommet fem udvidelser, som ikke helt har kunnet holde det høje niveau, og især efter den seneste udvidelse, Mothership Zeta, virkede som et tyndt afkog.

Påvirk verden i Fallout: New Vegas

Obsidian lover forskelligartede udfald.

Tidligere på ugen offentliggjorde vi den igangværende produktion af et nyt spil i Fallout-serien, som senest bød på Fallout 3 plus hele fem ekstra DLC-afsnit.

Fallout: New Vegas i detaljer

Nyt spil i serien på vej, inkl. Hardcore Mode.

Det svirrer med rygter om Bethesda og Obsidian Entertainments næste kapitel i Fallout-serien. I sidste uge dukkede der en trailer op, i dag de første billeder, og i det kommende nummer af det amerikanske PC Gamer skulle der være en længere artikel med en del detaljer om spillet.