Fallout 4 Nyheder

Skyrim, Doom og Fallout som pinballborde

Bethesdas store spil bliver til pinballborde i december.

Er du blevet færdig med Doom, Fallout 4 og/eller The Elder Scrolls V: Skyrim, og har brug for mere? Er du glad for pinball? Så har Zen Studio og Bethesda et spændende samarbejde.

Mods til Fallout 4 kommer snart

Næste opdatering til Fallout 4 giver mods til PlayStation 4

På Twitter har Bethesda annonceret, at PlayStation 4-versionen af Fallout 4 vil få mods i forbindelse med den kommende november-opdatering.

Mods til Fallout 4 PS4 stadig uden dato

Bethesda "evaluerer stadig processen"

Det var et af salgsargumenterne for Fallout, at konsolspillerne ville kunne nyde mods på lige fod med PC-spillerne. Men efter at Xbox One-versionen fik denne mulighed for knap to måneder siden, har der været stille på PlayStation 4-fronten.

Fallout 4 Survival Mode går i beta næste uge

Fallout 4 Survival Mode går i beta næste uge

Tid til at teste dine overlevelsesevner

Boston er ikke et venligt sted i Fallout 4, overhovedet. Der er fyldt med onde, muterede væsener, folk der slås, og radioaktivitet der brænder kødet af dig.

Det gøres dog væsentligt lettere ved, at du kan gemme dit spil hvorend du er, men det er også derfor, at det nye Survival Mode er en velkommen tilføjelse.

Survival Mode fjerner nemlig muligheden for at gemme spillet, og gør i det hele taget alt sværere. Og så kommer det næste uge, hvis Bethesda ikke lyver for os. Helt præcist hvornår siger de selvfølgelig ikke.

Læs mere...

Fallout 4 DLC lader dig bygge din egen robot

Frem med værktøjet, nu skal der leges med jern

Ødemarken kan hurtigt blive for meget af det samme, især når man omgås de samme mennesker (og hunde.. og robotter). Derfor er der nu blevet annonceret ny DLC til Fallout 4, der hedder Automatron.

Når 30.000 Deathclaws slippes løs i Fallout 4

Kan de 300 medlemmer af Brotherhood of Steel stille noget op?

Fallout 4-modder Cosmic Contrarian har en ting med at lave episke NPC-kampe i Bethesdas rollespil. Den slags med i tusindvis af kombattanter, der gerne tager flere timer at afvikle.

Denne Fallout 4-spiller har intet hoved

Mødet med en Deathclaw gik (ikke) som ventet

Vi har allerede været vidner til mange sjove Fallout 4-bugs, men denne af en hovedløs spiller er nu alligevel den bedste, vi endnu er stødt på.

Fallout 4 har fået en fancy film-trailer

Fallout 4 har fået en fancy film-trailer

Nu kunne vi godt tænke os en rigtig spillefilm

Hvordan ville Fallout 4 se ud, hvis det var en spillefilm?

Måske som nedenfor, den seneste i rækken af Fallout 4-trailere, der er filmet med rigtige mennesker og omgivelser (tilsat en computereffekt hist og her, host).

Traileren skildrer Fallout-universet fra før, atombomberne falder til efter katastrofens indtræffen. Dernæst ser vi, hvordan en vault-boer forlader sit hjem og begiver sig ud i ødemarken vel vidende, hvor farligt det er.

Læs mere...

Dogmeat bliver udødelig i Fallout 4

En Vault Dwellers bedste ven

Lige siden det gamle Fallout, har hunden Dogmeat haft en speciel plads i Fallout-spilleres hjerter. Han var ikke en køn hund, men han var stærk og morderisk som intet andet. Fallout 2 bragte vufferen tilbage endnu stærkere end før, og Fallout 3 havde ham skam også, bare i svagere version.