F1 Online: The Game

Key events

F1 Online The Game er nu i åben beta

F1 Online The Game er nu i åben beta

Codemasters bruger F1-licensen til browser baseret action-taktik.

Codemasters har i dag åbnet for beta-testen af F1 Online The Game, et fuldt licenseret Formel 1-spil med to sider, en action del, hvor bilerne styres med musen fra et fugleperspektiv, og en manager-del, som lader dig indtage en mere overordnet holdleder rolle for et af de officielle hold kendt fra virkelighedens motorsport.

Men lad dig ikke umiddelbart narre af, at spillet foregår i en browser, for der indgår elementer kendt fra Codemasters' F1-serie på pc og konsol, såvel som research af nye bildele og opgraderinger. Beta-koden, som i øvrigt kører på Unity, vil blive opgraderet løbende frem til udgivelsen, som endnu ikke er krydset af i kalenderen.

Det hele foregår ovre på F1OnlineTheGame.com

Læs mere...

Tilmeldingen til F1 Online beta er i gang

Tilmeldingen til F1 Online beta er i gang

Og med nye billeder til at vække begejstringen.

Codemasters har skudt tilmeldingen til F1 Online-betaen i gang.

Alle interesserede kan gå ind på F1OnlineTheGame.com og registrere sig som bruger, hvis de vil have adgang til den snarlige, lukkede prøveperiode på F1-spillet.

F1 Online bliver et free-to-play-spil med både racing- og managementelementer, hvor samtlige biler, racerkørere og baner fra Formel 1 er til stede. Codemasters arbejder internt med projektet og forventer, at den endelige udgave er klar i første kvartal af 2012.

Læs mere...

Gratis F1 manager på vej via web

Codemasters står bag. Billeder her.

Codemasters, seneste aktuelle med F1 2010, har offentliggjort planerne om at levere et browserbaseret Formel 1 managerspil med en udgivelse omkring første kvartal 2012.