The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition Nyheder

Skyrim, Doom og Fallout som pinballborde

Bethesdas store spil bliver til pinballborde i december.

Er du blevet færdig med Doom, Fallout 4 og/eller The Elder Scrolls V: Skyrim, og har brug for mere? Er du glad for pinball? Så har Zen Studio og Bethesda et spændende samarbejde.

Patch til Skyrim: Special Edition fikser problemer med lyden

Syntes du også, at den nye Special Edition af Skyrim lød lidt underligt? Det er du ikke ene om, for af uransagelige årsager, var visse lyde i spillet nedgraderet i en grad, der forværrede den auditive oplevelse. Soundcloud-brugeren LasurArkinshade postede et eksempel på nedgraderingen:

Bethesda lovede hurtigt, at de ville løse problemet og nu har de sendt patch 1.1 på gaden til alle platforme. Det betyder, at du igen kan nyde de herlige toner fra det gigantiske rollespil.

Udover problemerne med lyden, har Bethesda også løst en række andre fejl og har optimeret performance på tværs af platforme. Fra Bethesdas Steam-tråd:

Læs mere...

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition er lige udkommet, og dermed raser Skyrim-feberen igen. Og modderne har i denne ombæring et større publikum, i form af konsol-spillerne. Og takket være Microsofts lidt løsere krav til mods end Sony (mods på PS4 må ikke indeholde eksterne assets, Red.), får Xbox-ejerne glæde af en af de bedste mods til Skyrim.

Her finder du Skyrim-mods til konsol

Vi har ledt, så du slipper.

Om blot få dage lander The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, og med det kommer muligheden for at bruge mods på konsol. Men hvordan finder du disse modifikationer, som af PC-ejere næsten opfattes som en art hellig gral? Frygt ikke, vi har fundet dem for dig.

Spil Skyrim som Monopoly

"Du har fået en pil i knæet. Du får ikke 400 guld, når du passerer Start."

Har du siddet og ventet på The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition og tænkt "Hvor ville jeg ønske, at dette spil om dragedrab, magiske råb og knæskadede vagter blev kogt ned til et brætspil!"? Så har du heldet med dig, for firmaet Merchoid har udviklet en version af Monopoly med Skyrim som tema.

Skyrim-mods på konsol kræver harddiskplads

Ryd op på din harddisk forud for specialudgaven af Skyrim til PS4 og Xbox One.

The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition udkommer om blot en uges tid, og hvis du planlægger at købe spillet, skal du nok planlægge at frigøre lidt plads på din harddisk. Især hvis du planlægger at prøve kræfter med mods.

I traileren, hvori Nintendo fremviste deres nyligt navngivne Switch-konsol, kunne man se et glimt af The Elder Scrolls 5: Skyrim. Dette betyder dog ikke, siger en talsmand fra Bethesda, at Skyrim i det hele taget udkommer på Nintendo Switch.

Det kræver Skyrim Special Edition

Har du specifikiationerne og lagerpladsen til at besøge Skyrim igen?

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition er gået guld, hvilket betyder at udviklingen af spillet nu er afsluttet. Det betyder blandt andet at spillet er klar til at blive trykt på skiver, og at vi ved helt præcis hvilke tekniske specifikationer, spillet kræver.

Fallout 4 og Skyrim Special Edition får Mods på PlayStation 4

Først fik PlayStation 4-ejere intet, nu kommer mods alligevel. Men...

Bethesda Softworks har annonceret, at mods nu kommer til Fallout 4 og The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition. Bethesda var ellers ude tidligere, og fortælle at disse aldrig ville komme, da Sony ikke ville give Bethesda lov til at udgive mods på en speciel måde.

Her er hvorfor Skyrim får remaster

Her er hvorfor Skyrim får remaster

Og hvorfor Oblivion ikke får samme kærlige behandling...

Efter at Bethesda til E3 annoncerede, at vi i år får lov at vende tilbage til Skyrim igen, med The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, har fans af serien spurgt: Hvad med Oblivion? Det har Bethesdas marketing chef, Pete Hines, nu svaret på.

"Oblivion er 10 år gammelt, så arbejdsbyrden med at arbejde på motoren og teknologien, og få remasteret dem og gjort alt vi ville, ville have været betydelig. Det er ikke umuligt, men en stor opgave. Så det var enten at lave et nyt spil, eller lave en remaster af Skyrim."

Spillet fandtes allerede i en Xbox One-udgave, da Bethesda havde lavet denne udgave som en art test, så grundstenen var allerede lagt.

Læs mere...