The Elder Scrolls V: Skyrim

Spotlight

FilmDrengedrømmen: virkeligheden som computerspil

Moderne krig mod Pac-Man, drager og baseballbat

FilmLink og Dovahkiin i vild gangster rap

Samt nogle utålmodige lønmodtagere der gerne vil hjem og spille CoD.

FilmJul i Skyrim, Minecraft og GTA

Få julestemningen frem i dit yndlingsspil.

FilmCensur på den rigtige måde

Sjofle figurer fra populære spil.

Key events

29th November 2011

Skyrim patch 1.2 i detaljer

8th November 2011

Første Skyrim-patch klar

Skyblivion ser lækkert ud

Oblivion, set gennem brillerne på The Elder Scrolls: Skyrim.

Hver gang Bethesda udgiver et nyt The Elder Scrolls-spil, er dedikerede fans parat til at bruge spillets opgraderede spilmotor til at genskabe et ældre spil.

E3 2016: The Elder Scrolls 5: Skyrim remaster er annonceret

E3 2016: The Elder Scrolls 5: Skyrim remaster er annonceret

Er du frisk på at redde Skyrim med flottere grafik?

Rygterne var sande, og Bethesda pusler i disse dage med en remaster af The Elder Scrolls 5: Skyrim under navnet Skyrim Special Edition. Den udkommer den 28. oktober, til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Som en ekstra bonus til PC-ejere, kan man, hvis man allerede ejer Skyrim og alt DLC, eller Legendary Edition, blive opgraderet gratis til Skyrim Special Edition.

Special Edition praler af bedre grafik i form af opdaterede art assets, bedre sne- og vandeffekter, reflektioner, dybdeeffekter (dynamic depth of field) og mere. Opgraderingen er ret betydelig, hvilket du kan se med egne øjne forneden.

Læs mere...

Skyrim remaster, Prey 2, Wolfenstein 2, Evil Within 2 rygtes til E3

En PlayStation 4 og Xbox One remaster af The Elder Scrolls 5: Skyrim rygtes at blive annonceret til Bethesdas E3-konference på søndag.

Ifølge Eurogamers kilder, skulle rygtet være sandt, og Bethesda skulle desuden være klar med annonceringer af The Evil Within 2, Wolfenstein 2 og annoncere Prey 2 endnu engang i løbet af konferencen.

Rygtet om Skyrim remasteren kommer fra insideren Shinobi602, samt en øjensynlig insider, der skriver på NeoGAF som Enter the Dragon Punch.

Læs mere...

Så farverigt har du aldrig set Skyrim

Ny mod giver rollespilklassiker et tegneserielook

Skyrim er et smukt spil, ingen tvivl om det. Men det iskolde land mod nord er måske ikke verdens mest alsidige, når det kommer til farve og udtryk.

Oblivion-mod på vej til Skyrim

Fans går hele vejen i ambitiøst projekt

Oblivion er på mange måder det udskældte barn, når det kommer til Elder Scrolls-serien. Selvom man elsker dets frodige og alsidige univers, var der mange spilmekaniske finurligheder, der gjorde det sub-par sammenlignet med Morrowind og senere Skyrim.

Skyrimintro får et magisk pift

Lidt inspiration fra Game of Thrones skader vel aldrig

Det var ikke langt fra, at vi på Eurogamer-redaktionen iførte os vikingekofte og behornet hjelm, da den oprindelige Skyrim-trailer ramte gaden tilbage i 2011 med dramatisk musik, tordnende sus fra dragers vingeslag og storslåede vistaer tog den pusten fra os alle.

Fanskabt Morrowind-remake ser lovende ud

Over 70 personer er involveret i produktionen

I sidste måned så vi nærmere på det fanskabte Morrowind-remake Skywind, der benytter sig af Skyrim-grafikmotoren: The Creation Engine. Nu har holdet bag ganskabelsen, der består af flere end 70 personer, udgivet deres første udviklerdagbog der demonstrerer de forskellige forbedringer de tilføjer til Bethesdas episke rollespil fra 2002.

Kan i huske Alexander J. Velicky? Han er den unge fyr, som brugte 2000 timer på at lave en kæmpe Skyrim-mod, kaldet Falskaar. Hvorfor gjorde han så det? Han ville såmænd have et job hos Bethesda.

Den flinkeste konge i Skyrim

Det er ikke altid lige let at forbedre sit image

Nu skal jeg fortælle dig en historie fra et æld-gammelt land. Der var engang en ugleset konge i Skyrim, der prøvede at forbedre sit image..

19-årig bruger 2000 timer på Skyrim Mod

Stiler efter et job hos Bethesda

Forestil dig at være 19 år, og at din største drøm er at arbejde hos Bethesda Game Studios, skaberne af The Elder Scrolls-serien og Fallout 3. Hvordan bærer man sig ad med at få deres opmærksomhed?

Bethesda viser nyt gyserspil, The Evil Within, frem

OPDATERET: Videoen viste sig at være fra et nyt gyserspil, som Bethesda laver sammen med Resident Evils skaber

OPDATERET: Bethesda har bekræftet, at de seneste dages mærkelige videoer og optakt alt sammen har været en forsmag på et nyt gyserspil ved navn The Evil Within. Spillet udvikles i et tæt samarbejde med Shinji Mikami, der designede det første Resident Evil og i øjeblikket arbejder for sit Tango Gameworks-hold.

Bethesda går i gang med nyt projekt

Skyrim-sagaen er afsluttet, og nu begynder arbejdet med det næste store spil

Det samlede Bethesda-hold har taget officielt afsked med Elder Scrolls: Skyrim, som de har arbejdet med siden de første stykker kildekode blev skrevet i år 2006. Fra nu af sætter holdet alle sejl ind på deres næste store projekt, som de dog ikke er parate til at delagtiggøre os i på nuværende tidspunkt.

Slut med level-cap efter ny Skyrim patch

Slut med level-cap efter ny Skyrim patch

Version 1.9 fjerner alle begrænsninger i de tre Skyrim-versioner.

Bethesda gør det nu muligt at udvikle og forbedre sin figur i Skyrim så meget man overhovedet lyster og magter. Gennem en ny patch 1.9 bliver det muligt at overgå det nuværende level-cap, så der ikke længere er et øvre loft over hvor mange perks og udfoldelsesmuligheder, man tager med sig ud i Skyrim.

Den nye patch blev her til morgen sendt ud på Steam-tjenesten, og selvom udvikleren på samme tidspunkt lovede en udgivelse til Xbox 360 og PS3 senere på måneden, så kom patchen kort tid efter på Xbox Live. Det blev bekræftet på Twitter, da venstre hånd pludselig fandt ud af, hvad den højre var i gang med.

Per ren og skær definition er level-cappet på 81 ikke som så fjernet fra spillet, men med nye Legendary-evner er det muligt at overgå niveauet uden noget øvre loft. Hvis du eksempelvis har en skill på 100, kan du gøre den Legendary ved at bruge en Book of Waking Dreams. Den pågældende skill bliver da sendt tilbage til niveau 15, men alle dine perk points kan indgå i at udvikle de øvrige skills.

Læs mere...

Skyrim Avengers

Throthgar samler sine venner i kampen mod Goldar

Endnu engang er den fantastiske Throthgar på banen igen i en video af Tyrannicon.

The Elder Scrolls: Mata Nui

Legos Bionicle kommer til live i ny Mod til Skyrim

Lego Bionicle er nok noget af det fedeste Lego nogensinde har produceret. Altså det første Bionicle der kom, med de 6 figurer som hver havde deres unikke våben og hver deres specielle maske.

Ny patch til Skyrim "fjerner" maks level begrænsningen

Ny patch til Skyrim "fjerner" maks level begrænsningen

Ude nu på Steam, kommer til konsoller i den nærmeste fremtid

Skyrim til PC har fået patch 1.9. Ifølge Bethesdas blog udkommer patchen til konsollerne senere i denne måned.

Den største ændring i denne patch er at man nu kan stige i level selv efter level 81.

Dette fungerer ved at man kan kan lave en evne som man har 100 point i om til en Legendary evne. Evnen ryger så tilbage til level 15 og man får alle sine Perk point tilbage. Nedenunder evnens navn kommer der Skyrims drage symbol.

Læs mere...

Elder Scrolls Online: Preview

Elder Scrolls Online: Preview

Vi har i mange år været vilde med Elder Scrolls-rollespillene Oblivion og Skyrim. Men hvordan klarer serien en overgang fra singleplayer til et stort MMO-rollespil?

Man kan få mange associationer, når man spiller et spil i fire timer. I mit tilfælde var det begrebet "tivoli-MMO", da jeg spillede The Elder Scrolls Online. Vi har spillet Skyrim og Oblivion, ligesom vi har set Snehvide som tegnefilm. Begge gange var vi grebet af magien, men desværre vendt abrupt tilbage til virkeligheden, da vi spillede The Elder Scrolls Online eller så en fransk madame spille Snehvide i Disneyland. Det var aldrig helt det samme.

Nu er det som bekendt svært, og i øvrigt urimeligt, at dømme et MMO til fulde efter kun fire timers spil. Til gengæld er det mere end rigeligt til at vurdere, om spillet går i den rigtige eller forkerte retning. Elder Scrolls Online (TESO) er velpoleret, professionelt og generelt godt lavet, og i de fleste detaljer er det stærkt og stålsat som alt muligt andet på markedet. Vi fik også mulighed for at spille starten af higher-end-indholdet, hvor det til gengæld føltes som et MMO med Elder Scrolls-logoer og ikke som så et Elder Scrolls, der var blevet nyfortolket til MMO-genren.

Forventningerne om en Skyrim-agtig verden med samme dybde og frihed er bare ikke realistisk, når tusindvis af andre spillere skal have samme muligheder. Med mindre fortællingen ændrer sig radikalt, virker det heller ikke som hensigten med TESO. Verdenen føles underligt tom, og der er meget lidt interaktion med gæster og NPC'er, der kun er i live for at vente på dig. I Daggerfall Covenants startområde på øen Stros M'Kaier er der tale om pirater, man skal hjælpe med at tilbageerobre en kidnappet kollega. Du skal lave alt det hårde arbejde, men får ikke nævneværdig gevinst til gengæld.

Læs mere...

Tropisk Mod til Skyrim

Farvel til sne og kulde

Efterhånden som vi nærmer os foråret kan det godt være lidt trist at sidde og spille Skyrim - der er jo sne og kulde over det hele!

Skyrim: øen med de villige piger

Hvad er det de siger? Hvis noget ser ud som om det er for godt til at være sandt, ja, så er det nok rigtigt

Hvordan ville pokemon se ud hvis det foregik i skyrim?

FilmDrengedrømmen: virkeligheden som computerspil

Moderne krig mod Pac-Man, drager og baseballbat

Hvad er den ene ting fra gaming som du helst ville overføre til det virkelige liv? Vi har før vist en video hvor der fandtes achievements i virkeligheden - hvilket bestemt kunne være en sjov ting - men dagens video har også et godt bud på noget der kunne være fedt.

Få motivation til at spille mere Skyrim med denne Mod

Flere undskyldninger for at lufte din Dragonborn

Der findes et hav af Mods til Skyrim. Man kan opnå alt fra at styre karakteren med stemmen til at forbedre grafikken og videre til at lade kvinderne være nøgne. Men der er én ting som der godt kunne mangle i Skyrim - et formål.

Skyrim til PS3 får alt DLC i næste måned

Langt om længe fyldes der op for Playstation-gamerne

Bethesda Softworks åbner langt om længe op for at alle Playstation 3-ejere, der har ventet forgæves på DLC-udvidelser til Elder Scrolls: Skyrim, snart kan komme på niveau med pc- og X360-gamerne.

FilmLink og Dovahkiin i vild gangster rap

Samt nogle utålmodige lønmodtagere der gerne vil hjem og spille CoD.

Du åbner dine øjne. Vandet skyller over dig. Havets brusen vugger dig blidt frem og tilbage. Hvor er du? Du er lige vågnet på en strand. Du er Link, Hero of Time!

FilmJul i Skyrim, Minecraft og GTA

Få julestemningen frem i dit yndlingsspil.

Nu er juleaften overstået, og forhåbentligt har i alle haft en god jul. Heldigvis betyder den afsluttede jul at der nu er mere tid til at game! Men hvis man ikke er helt klar til at slippe julen kan man med fordel få noget julehygge ind i sine spil.

FilmCensur på den rigtige måde

Sjofle figurer fra populære spil.

Der er ikke mange positive ting at sige om censur. Vi lever heldigvis i et land med fri tale så det er ikke noget vi oplever meget til i løbet af hverdagen, men der findes jo lande i verden hvor det er et alvorligt problem.

Gennem tiden har der været mange diskussioner om hvorvidt det er bedre at spille på PC eller konsoller; hvor er der bedst grafik, er det mere rart at sidde i sofaen når man spiller osv.

Må jeg se dig?

Skyrim er charmerende, vanvittigt og umuligt at blive færdigt med - især for to gamle  (u)venner.

'Må jeg se dig?'

Skyrim - et år senere

Vi kom til at kigge på YouTube-videoer...

Skyrim - vi elsker det - men, som alle der har spillet det ved, ja, så sker der bare nogle mærkelige ting en gang mellem.

Skyrim Dragonborn DLC lader dig flyve på drager

Se screenshots fra den nyeste udvidelse.

Så er der kommet screenshots fra den kommende udvidelse til Skyrim, Dragonborn. Og iblandt dem er der et billede af en karakter som rider på en drage! Det er dog svært at se hvorividt det er en spiller eller ej, men han ser i hvert fald ud til at være klar til kamp.

Grundige gamere havde ret, da de spottede hints om en ny udvidelsespakke til Elder Scrolls: Skyrim i spillets kildekode. Bethesda kan i dag bekræfte, at det store rollespil bliver endnu større den 4. december, hvor en ny udvidelsespakke kaldet Dragonborn sendes ud til gamerne.

FilmMuskelfilmen 300 flot lavet i Skyrim

Drengebarnet blev, som alle drenge i Sparta, undersøgt ved fødslen.

Det græske volds marathon 300, en film der er berømt ligeså meget for sine vaskebrædder og mavemuskler som for sin filmiske egenskaber - er blevet lavet ret flot ved at bruge en modificeret version af Skyrim.

PEGI 18 spil får lov til at være med i Windows 8 Store

Microsoft har overraskende nok rod i sagerne.

Så kom der endeligt en smule gode nyheder om Windows 8: Microsoft har ikke tænkt sig at forbyde PEGI 18 fra deres Windows 8 Store. Det kunne ellers have betydet at spil som Skyrim, Dishonored og Mass Effect ikke ville være tilgængelige.

Skyrim får måske ny udvidelse kaldet Dragonborn

Foregår i Solstheim og har drager.

Det er endnu ikke bekræftet fra udviklerne Bethesda, men efter alt at dømme er Dragonborn navnet på den næste udvidelse til megarollespillet Elder Scrolls: Skyrim. Det er kommet frem fra kildekode til spillets version 1,8-opdatering, som en ganske normal gamer har gravet sig ned i.

Morrowind genskabt med Skyrim-grafik

En ny fankreation genskaber Elder Scrolls: Morrowind med grafik fra Skyrim.

Der er næppe noget rollespil som Elder Scrolls, der har så dedikerede og opofrende fans. En samling teknisk interesserede fans af Elder Scrolls: Skyrim har genskabt seriens helt gamle kapitel, Morrowind, med grafik som var det år 2012.

Der findes 10.000 Skyrim Workshop mods

Og de handler ikke allesammen om at tage tøjet af.

Det kan anbefale sat eje en kopi af Elder Scrolls på PC - dels fordi det kører bedre, men mest for de mange mods der findes. De ændrer, retter og forbedrer spillet på måder som Bethesda ikke kan eller har for travlt til.

Skyrim beta patch 1.7 på Steam

Skyrim beta patch 1.7 på Steam

Færre crashes, mere Kinect support

Lige et heads-up på at betaen (ja, nu har patches også deres egne beta-perioder) Skyrims kommende 1.7 update er klar på Steam til PC'er. Konsol versionen er også på vej.

Listen over forbedringer handler om hukommelses problemer og stabilitet og der ser ikke ud til at komme nye features.

Her er Bethesda's blog link.

Læs mere...

Skyrim får Dawnguard DLC i morgen

Tidsekslusiv på Xbox 360 betyder vampyrer og andet nyt.

Indholdet kommer i form af en eksklusiv download, Som vil være eksklusiv i 30 dage til Xbox 360, hvorefter udvidelsen også vil blive gjort tilgængelig på pc og PS3.

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard Preview

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard Preview

Vi tester livet som Vampire Lord i Skyrims første udvidelse.

I Dawnguard kan du være Vampire Lord - hvis du da ellers har lyst til det. Efter nogle timer bliver man stillet over for et valg: Skal man være en Vampire Lord, eller er det bedre at slutte sig til den vampyr-jagtende Dawnguard? Skyrims forskellige guards vil informere dig om, at Dawnguard er i gang med at rekruttere. Det nye materiale er tilgængeligt tidligt i Skyrim, men det er først fra level 10 at der for alvor kommer kog i kedlerne.

Vi er allerede flere timer inde i Dawnguard-udvidelsen af vores E3 demo. Faktisk er vi en level 29 Vampire Lord. Vi er nede i et gravkammer sammen med en kvinde ved navn Serana. At dømme efter de røde øjne er hun muligvis også vampyr, ellers har hun bare alvorlige tømmermænd. Vi aktiverer en quest, og sammen kravler vi ad stentrin ned til et sted ved navn Soul Cairn. Det er et spøgelsesagtigt og æterisk sted, der er næsten helt i sort-hvid. Skeletter, spøgelser farverige sfærer glider omkring. Lyn slår ned rundt omkring os. Det viser sig, at Serana er et vigtigt led i jagten på en Elder Scroll - spillets main quest - og en vigtig del i at forhindre Tyranny of Sun profetien, som vil udrydde al vampyrliv. Så er det slut med at afsløre mere - ikke at vi nåede at spille meget længere alligevel.

En Vampire Lord er lidt anderledes, end den vampyr vi kender fra det normale Skyrim. Man skifter form til en Vampire Lord, lidt ligesom med en Werewolf, og man kan vælge Revert Form for at skifte frem og tilbage når som helst. En Vampire Lord har to arme og et par benede vinger, som spirer frem fra dens knudrede og skæve ryg. Den ser djævelsk godt ud. Den er først og fremmest en magisk caster på samme måde som en Werewolf foretrækker melee. En Vampire Lord kan både svæve og gå. I svævende tilstand bruger den magiske kræfter til at angribe, og mens den er på jorden langer den ud med de klobefængte arme. Med et klik på venstre styrepind skifter man mellem tilstande. Ved at holde venstre bumper nede basker den med vingerne og flyvesprinter - en effekt man kan holde kørende i relativt lang tid. En Vampire Lord kan også komme over vand i kraft af dens svæveegenskaber.

Læs mere...

Skyrim Dawnguard DLC på beta til Xbox 360

Skyrim Dawnguard DLC på beta til Xbox 360

Dog kun adgang for de allerheldigste. Er du en lucky star?

Bethesda har annonceret, at den første Skyrim-udvidelse, Dawnguard, for første gang vil kunne opleves i beta i en begrænset periode i løbet af sommeren. Beta-versionen er eksklusiv til Xbox 360-spillere.

Anmeldelse af The Elder Scrolls V: Skyrim

Inden Elder Scrolls-fans glæder sig for tidligt skal det dog siges, at det kun er de færreste forundt at få chancen for at prøve Dawnguard før alle andre. For at blive inviteret skal man nemlig være medlem i de officielle Elder Scrolls forums. Herfra kan man så deltage i en lodtrækning om, hvem der bliver de første Dawnguard-spillere.

Læs mere...

Elder Scrolls: Skyrim får kamp på hesteryg i patch 1.6

Elder Scrolls: Skyrim får kamp på hesteryg i patch 1.6

Se alle opdateringens tilføjelser her.

Muligheden for at kæmpe på ryggen af heste og andre firbenede skabninger - mounted combat - bliver den største tilføjelse i den kommende patch 1.6 til Elder Scrolls: Skyrim til både pc og konsoller.

Bethesda har smidt en liste over alle nye tilføjelser op på sin officielle blog, og her er mounted combat markeret som den største enkelttilføjelse.

På hesteryg vil du være i stand til at føre nærkamp og skyde genstande efter fjender.

Læs mere...

Spekulation om Skyrim: Revenge Of The Snow Prince DLC

Bliver Tamriel snart invaderet af undertrykte elvere?

Ifølge bloggeren Dean Martin (genialt navn) fra Leviathyn.com, er der allerede nu et navn på den første DLC-pakke med ekstraindhold til The Elder Scrolls V: Skyrim - Årets Bedste Rollespil 2011 ifølge redaktionen hos Eurogamer.dk.

Nyt indhold til Skyrim og Rage i april

"Nyheder og overraskelser", lover cheftype.

I løbet af april måned kommer der nyt indhold til Rage og Skyrim - to henholdsvis middelmådige og fantastiske spil, ihvertfald hvis du spørger os.

Skyrim patch 1.5 er ude af beta og klar til download

Skyrim patch 1.5 er ude af beta og klar til download

PC-version på Steam nu. Detaljer og film indenfor.

Bethesda har for kort tid siden frigivet patch 1.5 til The Elder Scrolls V: Skyrim via Steam til pc.

Samtidig meddeler spillets udvikler, at patchen nu er sendt til endelig testning og godkendelse hos Sony og Microsoft, og at opdateringen vil være klar inden længe til PS3 og Xbox 360, respektivt.

Anmeldelse af The Elder Scrolls V: Skyrim

Læs mere...

Kilde: Elder Scrolls Online afsløres ved E3 i maj

Udspiller sig 1000 år før begivenhederne i Skyrim, byder på tre spilbare faktioner. Mere info her.

Bethesda har ifølge en kilde til Toms Guide planer om endelig at afsløre det MMO bygget over The Elder Scrolls sagaen, som har været rygtet i årevis.

GDC-awards 2012: Indie-spillenes triumf?

Derfor blev Indie-spillene den store vinder ved årets prisuddeling.

Game Developers Conference er årets vigtigste begivenhed, hvis man er spiludvikler. Vigtigere end E3, fordi formålet på GDC er, at møde andre spiludviklere fra hele verden og udveksle røverhistorier, tips og tricks. E3 derimod er i langt højere grad et pressecirkus der domineres af store annonceringer og pressemøder fra branchens kæmper.

Nye sider af Skyrim afsløret gennem Bethesda Game Jam

Drage-mounts. Stemmekommandoer via Kinect m.m.

Som de fleste andre fornuftige mennesker har du sikkert også lagt en god sjat timer i The Elder Scrolls V: Skyrim fra Bethesda Game Studios. I lyset af det, synes du sikkert også ret godt om ideer som: drage-mounts, et perk-tree til din varulveform og Kinect stemme-aktiverede shouts.

Skyrim 1.4 flyver fra reden

Omfattende opdatering ventes klar i denne uge.

Det kritikerroste fantasy-epos Elder Scrolls V: Skyrim bliver planmæssigt opdateret i indeværende uge, det fortæller producenten Bethesda Softworks.

Skyrim PS3 flyder bedre i patch 1.4

Skyrim PS3 flyder bedre i patch 1.4

Senere på måneden går tingene mere glat i Skyrim PS3.

Bethesda vil forbedre ydeevnen i Elder Scroll: Skyrim betydeligt, når patch 1.4 til Playstation 3-udgaven ruller ud senere på måneden.

Det skriver spiludgiveren i et nyt indlæg på Twitter.

Lag-problemer har plaget mange PS3-gamere siden spillets lancering, og allerede for en måned siden udtalte Bethesda, at de arbejdede på at finde årsagen til den ringe ydeevne.

Læs mere...

Skyrim nu ude i 10 mio. eksemplarer

Udsælger alle andre PC-spil i forholdet 3:1 i USA.

Skyrim er nu udsendt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over. Det fortæller de lykkelige financielle bagmænd i firmaet Zenimax i en netop udsendt pressemeddelelse.

Skyrim kan spilles online via denne mod

Tidligt stadie, men det ser ud til at virke?

The Elder Scrolls V: Skyrim er en fantastisk solo-oplevelse, men det har ikke forhindret et par ihørdige moddere i at sætte sig for at gøre det muligt at dele oplevelsen med andre online.

Skyrim er det hurtigst sælgende spil på Steam

Slår Valves egne spil som Portal 2.

Valve fortæller i denne uge, at The Elder Scrolls V: Skyrim er det hurtigst sælgende spil i Steams historie. Og det må være lidt en torn i øjet på Valve, som ellers nød stor succes med udgivelsen af egenproduktionen Portal 2 tidligere på året.

Sådan fikser du selv Skyrim til PS3

Bethesda kommer med gode råd før de kan patche igen.

Selvom Bethesda ikke har udgivet en opdatering, der endegyldigt løser problemerne med lag i The Elder Scrolls V: Skyrim på PS3, har de i det mindste forsøgt at give nogle gode råd til selv at afhjælpe problemerne.

PS3 Skyrim fix på vej

Bethesda: vi forstår hvor frustrerende det er.

Bethesda arbejder hårdt på at fixe de problemer der stadig er med Playstation 3 versionen af Skyrim, men fixet kommer ikke i den kommende 1.3 opdatering.

Blog: Skyrim

Ydmygelser og nederlag ved White River.

Der skete præcist det jeg frygtede allermest: Jeg blev dræbt af en pil i den ene numseballe og min døde krop gled langsomt ned af skibsdækket, indtil den ramte det iskolde vand og forsvandt i dybet. Og senere mistede vi tredive guldstykker og forlod en dungeon, fordi vi ikke kunne finde ud af den.

Mod Tools og ny patch til Skyrim datosat

Mod Tools og ny patch til Skyrim datosat

Brugerskabt indhold understøttes af Steam Workshop.

Bethesda har efterfølgende de første to noget fejlbehæftede patches til The Elder Scrolls V: Skyrim bekræftet, at brugerværktøjet Skyrim Creation Kit frigives til pc-versionen af spillet i januar 2012.

Hermed bliver det, præcis som med Oblivion, muligt at lave om på spillet i stor stil og dele sine kreationer med andre, denne gang enten via Steam Workshop, som gør det let at downloade direkte til spillet, eller også kan man i vanlig gammel stil finde sine mods på de forskellige community-sites, der med sikkerhed vil blomstre fra næste måned.

Bethesda lover også en patch, der egentlig skal patche patch 1.2, hvis du husker, hvilke fejl den bragte med sig.

Læs mere...

Skyrim patch 1.2 ikke helt fejlfri

Skyrim patch 1.2 ikke helt fejlfri

Drager der flyver baglæns er noncool.

Ifølge Bethesdas fora er den seneste patch - version 1.2 - til Xbox 360 og PlayStation 3 versionerne af The Elder Scrolls V: Skyrim ikke helt uden sine egne problemer. Blandt andet skulle den introducere nye bugs, som blandt ødelægger "resistance" og i visse tilfælde får drager til at flyve baglæns.

Resistances er magiske forbedringer, som nedsætter skaden du modtager fra forskellige typer angreb. Et antal spillere har opdaget, at ikke nok med at resistances holder op med at virke for deres karakter efter patchen er installeret, holder det også op med at virke for alle NPCer, monstre og fjender i spillet. Så pludselig har en Fire Dragon eksempelvis ikke længere naturlig modstandsdygtighed over for ild.

Det er lidt pinligt for Bethesda, som siden lanceringen tidligere på måneden har arbejdet på at fixe forskellige tekniske problemer i alle versioner af spillet. På Xbox 360 har der været problemer med texture scaling. PlayStation 3 ejere har oplevet store fald i frameraten når deres save games oversteg 5MB i filstørrelse og på PC er der rapporter om at spillet fryser i længere tid i udendørs områder.

Læs mere...

Skyrim patch 1.2 i detaljer

Skyrim patch 1.2 i detaljer

Klar nu på PS3. Rammer pc og X360 onsdag.

Bethesda har i dag publiceret patch 1.2 til The Elder Scrolls V: Skyrim på PS3.

Udvikleren informerer endvidere, at samme patch, der fylder lige nær 100 megabytes, vil blive frigivet i versioneringer til pc og Xbox 360 i løbet af dagen i morgen, onsdag.

Herunder følger de engelske patch notes for v1.2 - visse punkter er platformspecifikke (se parentes).

Læs mere...

Skyrim får gratis iPhone app

Hold styr på dine gøremål på landkortet.

Spilverdenens størrelse og antallet af mulige gøremål i Bethesdas fine rollespil The Elder Scrolls V: Skyrim har fremprovokeret den uofficielle produktion af en gratis app til iPhone.

Skyrim: En verden i bevægelse - Timelapse video

DigitalFoundry indfanger dagen og natten i Bethesdas episke RPG.

En kæmpemæssig verden fyldt til bristepunktet med spændende eventyr. Trods sit betragtelige omfang fylder Xbox 360-versionen af Bethesda Softworks' The Elder Scrolls V: Skyrim sølle 3,8 GB. Ja, i en tid med 50 GB store blu-ray-skiver synes det ironisk, at årets måske største eventyr kan finde plads på en enkeltlags-dvd. Selv pc-versionen, med sine større teksturer og grafiske finesser, runder kun akkurat 5,5 GB, når downloadet fra Steam.

Ny Skyrim-patch klar i næste uge

Ny Skyrim-patch klar i næste uge

Skulle rette op på nogen af de kendte problemer.

Bethesda fortæller, at der er en ny patch på vej til både PC, Xbox360 og PS3-udgaven af det seneste spil i The Eldar Scrolls-serien: Skyrim.

I en twitter-post afslører Bethesdas videdirektør for PR, Pete Hines, at der er en større patch på vej til alle versioner af spillet, og at de regner med at have den live i næste uge, da den allerede er indsendt til certificering hos både Sony og Microsoft.

Patchen forventes as udbedre to af de største problemer, som hidtil har ramt det ellers succesfulde rollespil.

Læs mere...

Mest solgte spil i uge 45

De seneste efterretninger fra den danske salgsfront.

Så er de seneste rapporter fra spil-slagmarken indløbet fra fronten. Og rapporterne afslører en uge der står i Moderns Warfare 3's tegn.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anmeldelse

Heltehistorier har været med os siden tidernes morgen. Storslåede fortællinger om tapre individer, der uselvisk risikerer liv og lemmer i den gode sags tjeneste. De eksisterer på tværs af kulturer, sat i verden for dels at underholde, men også for at inspirere mennesket til noget større.

Den klassiske heltehistorie, som Joseph Campbell definerede den i 1949, er også et gennemgående tema i amerikanske Bethesda Softworks' The Elder Scrolls-rollespilserie. Siden midten af halvfemserne har den ageret platform for din og min personlige heltehistorie, som vi har udlevet dem selvsamme fantasy-univers.

Det femte i rækken af Elder Scrolls-spil, Skyrim, fortsætter ufortrødent denne tradition. Sat 200 år efter sin forgænger, Oblivion, fortæller Skyrim historien om Den Dragefødte, en kriger udset til at redde landet fra en overhængende ondskab. Inden det kan komme i stand, dog, må dragekrigeren genopdage sine magiske kræfter, der knytter tætte bånd til de bevingede, ildspyende drager, hvorefter han er opkaldt. Fortællingen om dragekrigeren krydser alle de nødvendige bokse for at kunne klassificeres som en heltehistorie, men ikke mere end det. Den er ganske ligefrem i sin udførsel, uden nogen former for dybere psykologi eller overraskende plot-drejninger.

Læs mere...

Første Skyrim-patch klar

Første Skyrim-patch klar

Bethesda har bøvl med dragerne.

Når engagerede Elder Scrolls-fans på fredag, d. 11/11/11, booter op for det seneste i rækken af Bethesdas episke fantasy-rollespil, Skyrim, vil de blive bedt om at opdatere til v. 1.1.

Bethesda har nemlig, forud for spillets lancering, første patch klar, der korrigerer en række endnu ukendte fejl og mangler. Community Manager hos Bethesda Nick Breckon lover at poste de nærmere patch-detaljer som ugen skrider frem.

Patchen ligger klar til samtlige versioner, hhv. PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Læs mere...

Varulve i The Elder Scrolls V: Skyrim

Du kan også være én. God chance for fuldskæg!

I Bethesdas RPG ​​The Elder Scrolls V: Skyrim vil der foruden de overnaturlige vampyrer være tale om endnu en nattens kratluskere: Varulvene.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Enter the Dragon i Bethesdas regi.

Vores brodersite i Sverige, Eurogamer.se, var for nylig i London for at besøge Bethesda og se nærmere på deres kommende RPG The Elder Scrolls V: Skyrim. Herunder følger Jimmy Wilhelmssons møde med det stort opslåede rollespils flora og fauna.

Notch og Mojang vinder over Bethesda

Dommer: Det må gerne hedde Scrolls.

Markus "Notch" Persson, skaberen af spilfænomenet Minecraft, har i dag afsløret via Twitter, at hans spilselskab Mojang har vundet den indledende runde over Bethesda i sagen om deres kommende titel Scrolls, som Bethesda har lagt sag an over.

Hollywoodstemmer i TES V: Skyrim

Max Von Sydow og en tysk Brad Pitt.

Når Bethesda den 11. november i år udgiver The Elder Scrolls V: Skyrim, vil de flere end 60.000 liniers dialog, der følger med, være lagt af mere eller mindre kendte struber fra Hollywood - og Tyskland.

Intet Elder Scrolls MMO nogensinde

Howard: Det ville ødelægge spillet.

Todd Howard, fanebærer på The Elder Scrolls hos Bethesda, afviser muligheden for at rollespilsserien nogensinde tager skridtet over i MMO-genren.

Skyrim DLC først på Xbox 360

Microsoft køber en uges eksklusivitet.

Microsoft lægger, nærmest traditionen tro, pølserne på ekstraindhold til endnu et storspil. Der er denne gang tale om de første to indholdspakker til Bethesdas kommende RPG, The Elder Scrolls V: Skyrim.

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Ild i hånd på QuakeCon.

De fleste tror nok, at det er en enorm glæde at spille The Elder Scrolls V: Skyrim for første gang, men det er det ikke.

Bethesda sagsøger Minecrafts far

Notch i splid om navnet Scrolls.

Manden bag Minecraft, Markus “Notch” Persson, har offentliggjort detaljer om den chokerende trussel om et søgsmål fra Bethesda, udgiveren af The Elder Scrolls V: Skyrim.

The Elder Scrolls V: Skyrim får dato

Udkommer på årets slankeste dato.

Bethesda har i dag datosat intet mindre end samtlige af deres hidtil offentliggjorte stortitler for 2011, der for samtlige af følgende titlers vedkommende udkommer til pc, PS3 samt Xbox 360.

Elder Scrolls V drives af ny motor

Se første ingame-billede med Creation Engine.

Bethesda går skridtet videre fra Oblivion og bygger The Elder Scrolls V: Skyrim op over en ny audiovisuel platform kalderCreation Engine. Hermed imødekommes en stor bøn fra spilseriens fans.

Første info om The Elder Scrolls V: Skyrim

10 racer og ingen klasser i svært ventet RPG.

Vi har egentlig kendt til spillets eksistens og igangværende produktion siden sidste år, hvor en halvt skandaløs, halvt sensationel bekræftelse ved en af Eurogamer Danmarks skribenter fandt sted i november på en tilforladelig flyrejse som oprindelig intet skulle have haft at gøre med spillet.

Elder Scrolls V: Skyrim officielt

Første info og film her.

Igår bekræftede Bethesda Game Studios officielt den igangværende produktion af Elder Scrolls V: Skyrim. Hermed cementeres de indikationer, vi skrev om i sidste måneds mest læste nyhed her hos Eurogamer.dk.

The Elder Scrolls V på vej

Bethesda følger op på Oblivion.

Bethesda Softworks er i gang med at lave næste spil i Elder Scrolls-serien. Det er erfarer Eurogamer Danmark i dag.