Dishonored 2

Key events

New Game+ kommer til Dishonored 2

Når du får lyst til at spille Dishonored 2 igen-igen.

Til december vil Dishonored 2 få en opdatering, der vil lukke op et et New Game Plus-mode, samt muligheden for at skræddersy sværhdsgraden.

Dishonored 2 inspirerer tøj

Designeren Maya Hansen laver dametøj inspireret af Dishonored 2.

Moden i Dishonored fik meget ros, da den lod kvinder gå i bukser i stedet for blot at være kjoleklædte. Og dette er fortsat i Dishonored 2. Og nu har Bethesda ladet den dansk-argentinske designer Maya Hansen, der blandt andet har lavet tøj til Lady Gaga og Kylie Jenenr, lave rigtigt modetøj baseret på Dishonored. Og det er blevet til de to kreationer du ser nedenfor. En af dem måske lidt paradoksalt en kjole...

Dishonored 2 er gået guld

Kan din PC klare skærerne?

Dishonored 2 er gået guld fra udviklerne fra Arkane. Det betyder at spillet er på rette kurs mod sin udgivelse om knap en uge. Det betyder også, at Arkane kan fortælle os, hvilke krav din PC skal opfylde, for at afspille spillet bedst muligt.

Dishonored 2 preview

FeatureDishonored 2 preview

Mere af det samme, bare bedre!

Kirin Jindosh er en velbegavet mand. Han har taget teknologien opfundet af en af Gristols største genier, Sokolov, og tilpasset den til sine egne formål. Hans urværkssoldater er langt mere imposante og skræmmende end soldater af kød og blod, der efter arbejde snakker om cigarer og brandy. Og hans mest maskine, hans gods hvor vægge og gulve ændrer sig alt efter hvad han lyster, står mellem dig og Jindosh's blottede strube. Men når man har magiske kræfter og velsignelsen fra selveste The Outsider - den sortøjede yngling der synes at vide alt og alle - er et mekanisk gods ikke nogen større udfordring.

Velkommen til Dishonored 2.

Arkane Studios leverede tilbage i 2012 et spil, hvor magi, dystopisk verdensbygning og snigeri gik op i en højere enhed. Det lod dig, i rollen som kejserindens loyale bodyguard (og elsker *host host*) Corvo Attano, vælge, om du ville skære et blodigt spor gennem byen Dunwall eller snige dig rundt i skyggerne og på kirurgisk vis straffe de skyldige bag det komplot, der tog livet af kejserinde Jessamine. For mange, undertegnede inklusiv, var det årets spil. Og da Bethesda annoncerede, at Arkane nu arbejdede på en efterfølger, var alles øjne nu stift rettet mod den canadiske udvikler. Ville det være muligt for dem at gentage successen? Efter at have brugt tre timer i selskab med Corvo og hans lige så dødelige datter Emily, kan jeg nikke bekræftende på hovedet.

Læs mere...

Dishonored 2 - 'Daring Escapes' Gameplay Trailer

Dishonored 2 - 'Daring Escapes' Gameplay Trailer

Arkane Studios er snart klar med 2'eren til Dishonored, her kan du se hvad der venter spilleren.

Arkane Studios og Bethesda Softworks overraskede verden med et stealth action spil tilbage i 2012, spillet efterlod en god smag i munden på både anmeldere og spillere. Nu er de snart klar med efterfølgeren Dishonored 2. Blandingen af steam punk og stealth var unik, så det er spændende om 2'eren vil kunne levere samme overraskelse.

I dag har de udgivet en ny trailer med gameplay fra spillet, hvor du kan se Emily og Corvo flygte fra nogle hekse i et konservatorium. De får brug for alle deres evner i deres flugt, så du vil se mange af de nye og unikke evner, som du får adgang til i spillet.

Dishonored 2 udkommer den 11. November på PlayStation 4, Xbox One og PC.

Læs mere...

Disse spil bliver lidt bedre på PlayStation 4 Pro

Er de grund nok til at opdatere?

Meningerne er delte om Sonys midt-generations opdatering, PlayStation 4 Pro. Nogen er ganske tilfredse med idéen, andre er næppe så overbeviste om springet. Men den gode nyhed er, at uanset om hvad, så behøver du kun at købe et spil én gang, for at opleve det på både PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Første gameplay fra Dishonored 2

Første gameplay fra Dishonored 2

To hovedpersoner, mystisk magi og lækker grafik. Dishonored 2 ser strålende ud!

På nattens Bethesda pressekonference var et af højdepunkterne ubetvinget de første kig på Dishonored 2s gameplay, som du kan se her forneden.

Spillets Creative director Harvey Smith fortalte, at spillet er sat 15 år efter originalen, og vil lade spilleren vælge mellem at spille som Emily Caldwin, den lille pige fra første spil, og 1'erens hovedperson Corvo Attano, der i denne omgang har en stemme der lånes af Thief-stemmeskuespilleren Stephen Russel.

Demoen viser også de nye kræfter. Her kan vi blandt andet se Mesmerise, der paralyserer og distraherer fjenderne, en form for telekinesis der virker på både genstande og fjender, samt Domino, der formentlig er efterfølgerens mest interessante enve indtil videre. Denne lader dig forbinde adskillige fjender, og de vil alle lide den skæbne der tilfalder en af dem. Du kan på den måde neutralisere en hel række af modstandere, blot ved at ramme en af dem.

Læs mere...

E3 2016: Se Bethesdas pressekonference

Skyrim, Dishonored 2 og mere Fallout 4.

Følg med i Bethesdas pressekonference fra E3 nedenfor. Bliver et Skyrim remaster annonceret? Er der mere indhold på vej til Fallout 4, og helt præcis hvor fedt ser Dishonored to ud? Lad os se!