Dishonored

Spotlight

FilmDen perfekte snigmorder

Dishonored-spiller er i en liga for sig

FilmDe korte nyheder fra Eurogamer

En lækker godbid af nyheder fra ugen der gik

FilmDishonored - Dunwall City Trials Gameplay

Prøv dig selv af som snigmorder. Ny video.

Dishonored: Anmeldelse

Du har al magt i verden til at dræbe og splitte ad, men Dishonored giver lyst til at snige dig til sejr.

Key events

FilmDen perfekte snigmorder

Dishonored-spiller er i en liga for sig

Måske husker du Dishonored, måske gør du ikke. I min verden var det en af 2012's absolut bedste spil, og det bedste snigerspil i mange, mange år.

Dishonored har et sidste stik gemt i sig

The Brigamore Witches-downloadpakke lukker festen

Dishonored: The Brigamore Witches bliver den sidste udvidelsespakke til Arkane Studios' kritikerroste snigerspil Dishonored, det bekræfter Bethesda Softworks i dag.

Half-Life 2 fungerer med Oculus Rift

3D-brillerne virker med Valves skydespil. Se den første video

Team Fortress 2 har indtil videre været det store trækplaster for Oculus Rift, en spændende ny brille med virtual reality- og 3D-funktioner.

The Knife of Dunwall, ny udvidelse til Dishonored

Daud er hovedpersonen i en ny DLC-udvidelse til Dishonored

Bethesda og Arkane har to udvidelsespakker på programmet til Dishonored, som begge vender op og ned på det sædvanlige perspektiv om lejemorderen Corvos kamp for retfærdighed og frihed. I stedet for rollen som spillets hovedperson skal du i de nye DLC-udvidelser, hvoraf den første har fået navnet The Knife of Dunwall, indtage rollen som fjenden Daud. Han er også lejemorder og var ansvarlig for mordet på Kejserinden, som indledte hele fortællingen i Dishonered.

Dishonored-hold: PS4-hardware er superskarp

De 8 GB RAM er som en fin årgangswhisky, mener Arkane Studios

Det kom bag på rigtig mange, da Sony lagde alle detaljerne frem om hardwaren i den kommende Playstation 4. Især Sonys valg af RAM-hukommelse, der ikke blot er af typen GDDR5, men tilmed er 8 GB stor, kom som en positiv overraskelse efter flere generationer, hvor RAM har været en stor flaskehals i PS2 og PS3. Fra en noget uvant kant, nemlig udviklerne af sidste års meget roste Dishonored, er der stor ros til Sonys valg.

Ny udvidelse til Dishonored

Mulighed for at slippe din indre snigmorder løs i nye missioner

Ifølge en liste af PlayStation Trophies som blev lækket tidligere får Dishonored en ny udvidelse med titlen The Other Side of the Coin.

Dishonored bliver til en serie

Så stor succes, at der kommer en eller flere fortsættelser.

Gamernes fine modtagelse af stealthspillet Dishonored betyder, at spillet bliver til en serie og at en til flere fortsættelser dermed er på vej fra fra Arkane Studios.

Dishonored vs. Assassins Creed 3 - Hvem laver den bedste sniger?

De er begge gode spil, men hvilket er bedst til stealth?

Det løber én koldt ned ad ryggen, mens man ser vagten dreje hovedet. Han er bevidst om, at noget uldent er under opsejling, og du er bevidst om, at får han blot en anelse om dig ud af den ene øjenkrog, går alle alarmer i gang og dine chancer for at overleve vil blive reduceret til et absolut minimum.

Dishonored udvides med arenaer

Derudover to udvidelsespakker, der kommer i 2013.

Det anmelderroste Dishonored får en ny udvidelsespakke i løbet af december, hvor det største trækplaster bliver arenakampe mod utallige horder af fjender.

PEGI 18 spil får lov til at være med i Windows 8 Store

Microsoft har overraskende nok rod i sagerne.

Så kom der endeligt en smule gode nyheder om Windows 8: Microsoft har ikke tænkt sig at forbyde PEGI 18 fra deres Windows 8 Store. Det kunne ellers have betydet at spil som Skyrim, Dishonored og Mass Effect ikke ville være tilgængelige.

Dishonored: Anmeldelse

Dishonored: Anmeldelse

Du har al magt i verden til at dræbe og splitte ad, men Dishonored giver lyst til at snige dig til sejr.

Der ligger en enorm magt i at kunne tage et andet menneskes liv. Men som de romerske kejsere vidste, var magten endnu mere fuldkommen, hvis man også kunne vise folk nåde - alene ved at vende en tommelfinger op eller ned.

Man står med samme følelse, når man træder ind af døren til et dybt dekadent maskebal i en bestemt bane i Dishonored. Stedet er et samlingspunkt for det bedste borgerskab i Dunwall, og mens resten af byen er efterladt til at dø af pest, er Boyle-familiens palads overrendt med konfetti, punchbowls og orgier på førstesalen. Du træder ind med masken på og vækker ingen mistanke. Ingen ved, at du sagtens kunne efterlade alle gæster med overskårne halspulsårer og undslippe uden en skramme, hvis du ville. Men ingen vil vide, at du snart har løst en dødbringende opgave uden at nogen har vidst, hvad du har gjort, eller hvem du er - før det er for sent. Og det vil ske uden at efterlade en blodsdråbe.

Dette er Dishonoreds absolutte grundprincip. Spillet er Arkane Studios' nye stealthspil, og selvom det ikke har fået meget omtale i almindelige medier, er det faktisk skabt af mange folk, der har skabt mange af spilbranchens klassikere. Du vil møde elementer fra mange titler, som man sagtens kunne name-droppe fra A til Z. I stedet er det vigtigere at vide, at Dishonored er blandt årets absolut bedste spil, og at det er en befrielse fra de testosteronpumpede actionspil. Spillet gør det sjovere at være tålmodig og pacifistisk.

Læs mere...

Her er ugens mest solgte spil

Det er gamer vejr, er det, og her er listen over de spil danskerne køber lige nu, uge 42.

Det varmer et gammelt gamer-hjerte, at se et spil som XCOM finde vej ind på listen. Spillet er et remake af en ti år gammel serie, og man kan sige at det rent designmæssigt, primært fordi det er turbaseret, er ret anormalt. Det er ihvertfald ikke hver dag man ser turbaserede spil til konsollerne.

FilmDishonored - nu med TV reklame

Ja, vi er så imponerede over at der en TV annonce til dette spil at vi bringer den her helt gratis.

Ja, vi er så imponerede over at der en TV annonce til dette spil at vi bringer den her helt gratis.

Dishonored Preview

Dishonored Preview

Arkane og Bethesda laver snigeren.

Dishonored har noget så unik som værdighed. En værdighed, der ligger i detaljerne og i spillets design, i de fine hensigter og i den respekt, som spillet har for sin spiller og spillerens valg. Dishonored vil gerne give spilleren hele verden, og udviklerne fra Arkane virker til at være i mål med det formål.

Men det første, der rammer én med Dishonored er storheden, der er gemt dybt i det rå og uforsødede miljø, som Arkane har skabt. Dunwall hedder spillets hovedstad, der er tilsmurt i arkitektoniske detaljer fra Viktor Antonov, spillets visuelle designer. Der er store stålporte midt mellem byhuse fra det sene 1800-tal og tunge betonvægge. En blanding af City 17 fra Half-Life 2 og den victorianske tidsalder i England.

Det er i disse omgivelser, at hovedpersonen Corvo boltrer sig. Han er anklaget for mordet på landets kejserinde, men får chancen for revanche mod den person, der skabte komplottet imod ham.

Læs mere...

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.