Deus Ex: Human Revolution

Spotlight

Key events

Få Deus Ex: Human Revolution for $1

GameChanger Charity giver spil væk for en donation

For at fejre Deus Ex' 15-års fødselsdag, har Square Enix indgået et partnerskab med GameChanger, hvor de tilbyder alle en gratis kopi af Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, hvis bare man donerer minimum $1.

Dansk spilmotor driver nyt Deus Ex

Se det første flotte billede

Det er en dansk spilmotor, der udgør fundamentet i Eidos-Montreals næste kapitel i den populære og stort opsatte cyberpunk-spilserie Deus Ex.

5 alternativer til Watch_Dogs du kan spille allerede nu

Gør ventetiden overskuelig med disse klassikere

Når Watch_Dogs bliver sluppet løs d. 27. maj, tegner det til at blive en af årets helt store spiloplevelser, og vi er blevet lovet skyderi, action, dødskørsel og hacking i en åben verden på et hidtil uset niveau. Kan du næsten ikke være i dig selv af bar forventning, har vi her samlet en håndfuld spil som kan gøre ventetiden til at bære, og som har store dele til fælles med Watch-Dogs.

Billige PS3-klassikere fra i dag på Playstation Network

Få alle de gode spil til knap 129 kroner.

Sony sparker gang i salget af gamle PS3-klassikere med en ny budgetserie, der kun udkommer som downloads på Playstation Network. PS3 Essentials hedder de nye spil, der kan downloades til priser forventeligt omkring 99-150 kroner. Bl.a. er Deus Ex: Human Revolution sat til salg for det lave beløb.

Top 20 spil i Danmark lige nu

Og det var Danmark, og det var...

ChartTrack har frigivet den seneste danske Top 20 over de bedst sælgende spil på tværs af platformene i den forgangne uge.

Mystisk besked i Deus Ex

Afdækning af DLC i dag?

En mystisk besked er dukket op i startmenuen i Deus Ex: Human Revolution, der udkom i fredags på pc, PS3 og Xbox 360.

Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex: Human Revolution

Den intelligente shooter.

Der er kun fire år til, at hoverboardet fra Back to the Future: Part II burde være en realitet, hvis fremtidsvisionen i Robert Zemeckis filmhit fra 1989 skal holde stik. 12 år længere fremme ligger der en langt mere dyster fremtid og venter på menneskeheden, hvis man forventer at handlingen i Deus Ex: Human Revolution skal gå hen og blive til virkelighed. Her er svævende skateboards, hvis de da overhovedet eksisterer i det dystopiske verdensbilllede, en meget lille del af hverdagen, der er præget af menneskets trang til at overtrumfe den langsommelige, naturlige udvikling, Charles Darwin beskrev i Arternes Oprindelse i 1859.

I 2027 er det seneste nye augmenterede mennesker; Kød og blod der, sammen med mekanik, danner grundlag for et menneskeskabt syvmileskridt op ad evolutionens rangstige er den nye modedille. For nogen er et nyt sæt augmenterede ben en velsignelse og en vej tilbage til en plads på arbejdsmarkedet, mens det for andre er et statussymbol at have opgraderet til den seneste udgave af iVanity eller tilsvarende, forkromede forbedringer. Med augmentationerne følger der dog også skyggesider, herunder psykologisk afhængighed og jævnlige doser med et svinedyrt kemikalie, der sørger for at kroppen ikke afstøder de fremmede kropsdele. Det har medført mangel på kemikaliet, der derfor handles på det sorte marked med tilsvarende høje priser, hvilket har skubbet kriminaliteten i vejret.

Vi befinder os i Detroit, en af USAs tidligere storslåede industribyer, der efter en landsdækkende krise er på vej ud af mørket igen, med fokus på boomet indenfor menneskemodifikation. Her ligger Sarif Industries, drevet af den karismatiske David Sarif, og leverandør af våben og modifikationer til blandt andet det amerikanske militær.

Læs mere...

Få 25 procent rabat på Deus Ex HR

250 eksemplarer fra os til dig.

På fredag udkommer Deus Ex: Human Revolution, arvtageren til Warren Spectors fænomale duo på pc. Og han skulle efter sigende være oprigtigt spændt på at spille den færdige version, idet han løbende har været inde omkring Eidos og snuse til spillet i designstadiet.

Deus Ex og Eidos websites hacket

350 CV og 25.000 email adresser stjålet.

En udbrydercelle fra rækkerne hos hackergruppen Anonymous, som for tiden er skyld i at Sony har lukket ned for Playstation Network, har i dag hacket sig in på udgiveren Eidos' webside Eidosmontreal.com samt på det officielle website for deres kommende SciFi-spil Deus Ex: Human Revolution.

Deus Ex: Human Revolution

8 timers hands-on med den nære fremtid.

Du ved, at alderen begynder at presse, når en af de absolut største spiloplevelser ligger helt tilbage i år 2000. Sådan har jeg det med Deus Ex. Deus Ex gik ind og redefinerede en hel genre og understregede, at det sagtens kan lade sig gøre at lave noget, der ligner en first person shooter, og stadig have dybde og form. Det var blandingen af den tunge, dystopiske fremtidsvision, der afbildede mennesket som værende herre over liv og død via den teknologiske udvikling og augmentering af den menneskelige krop, og et spildesign, der kombinerede en knivspids rollespil, en masse action og et utal af muligheder for at gennemføre den samme bane. Figurudviklingen afspejlede spillerens egen stil, for ville man hacke sig gennem døre og snige sig gennem banerne, så var det en mulighed, mens de mere actionbegejstrede kunne fokusere på en noget mere potent udvikling af hovedpersonen.

Deus Ex Human Revo i efteråret

Opfølger til Spectors ikoner endelig i sigte.

Square Enix har fastsat udgivelsen af Deus Ex: Human Revolution. Det er komme frem via katalogisering af SciFi-RPG'et via EB Games i Australien og GAME i England.

Deus Ex: HR er 25+ timer langt

Testere ikke færdige efter 6 dage.

Eidos Montreal har afsløret, at de igangværende spiltestere af alpha-versionen af Deus Ex: Human Revolution er i gang med at prøvespille den færdige version af spillets historie.

Roman om Deus Ex giver dybde

Af forfatteren bag The Butterfly Effect.

Eidos har afsløret at en roman om deres kommende titel Deus EX: Human Revolution er på vej, skrevet af den britiske forfatter James Swallow, der har adskillige bøger udi steampunk, Star Trek og Warhammer 40K på samvittigheden. Bedst kendt er James Swallow dog nok for historien bag den fænomenale film The Butterfly Effect.

Deus Ex: Human Revolution

I Warren Spectors fodspor.

Eurogamer Danmark har talt med Jean Francois Dugas, Game Director på Deus Ex: Human Revolution. Vi forsøger her at komme nærmere ind på, hvor stort et pres, der egentlig ligger i at lave en efterfølger til en så hyldet og dyb spilserie, samt at få afdækket lidt omkring plottet og teknologien.