Destiny Features

FeatureOpinion: Hvorfor er gamere så forkælede?

Janus kigger på DLC og Season Pass med andre briller

Hvis man har fulgt bare lidt med i metadiskussionen om spilindustrien og spillerne - gamerne - ude i det store udland, så er man utvivlsomt stødt på ordet "entitled". Der betyder egentlig berettiget, men den underliggende betydning er selvfølgelig at de - gamerne - føler sig berettigede til noget, de faktisk ikke er berettigede til.

FeatureÅrets Spil 2015: Destiny The Taken King

Jagten på loot når nye højder

Personligt var Destiny lidt af en fuser, da det udkom sidste år. Men jeg kunne alligevel ikke lade være med at følge spillets community, og så blev jeg trods alt grebet af hypen, da Bungie og Activision gjorde klar til at udgive den tredje udvidelse The Taken King tidligere i år.

FeatureDestiny: Bungie afslører efterfølgeren til Halo

Over de næste 10 år bliver Destiny en af de største spilserier på højde med Call of Duty og Assassin's Creed. Læs om spillet i vores første smugkig

I 2001 revolutionerede Bungie hele FPS-genren med Halo til den første Xbox. Nu, et årti senere, håber udvikleren at være lige så nyskabende med deres nye spilserie, Destiny. Det er et af de mest ambitiøse projekter nogensinde fra en spiludvikler, men præcis hvordan den endelige udformning bliver, er endnu lidt af et mysterie.