Defiance

Key events

8th March 2013

Defiance - Preview

9th February 2012

Defiance Preview

13th July 2011

Defiance -Trailer

Defiance - Preview

Defiance - Preview

Ny dræbercombo - onlinespil møder TV-serie. Sød science-fiction opstår

Det her kan blive stort. Beviset? Defiance har allerede sit eget bandeord, 'jekkin', og det er, som enhver sci-fi fan ved, fuldstændig essentielt for historien.

Defiance-projektet er både et MMO og en ny science fiction TV serie der udkommer og starter 4 april. Trion, firmaet bag spillet, slog et smut forbi København i sidste uge og inviterede til pressefremvisning af spillet og en gennemgang af hvad tilknytningen til TV serien kommer til at betyde for spillet. Det sidste blev vi ikke så meget klogere på, de var usædvanligt tilknappede om den nærmere sammenhæng, men det kan tilgives i sagens interesse.

Det første man skal vide om tvillingprojektet er, at det er en TV serie med ambitioner om at gå moderne klassikere som Battlestar Galactica og Serenity i bedene med et dystopisk post-apokalyptisk univers der finder sted på en version af planeten Jorden, der har gået grueligt meget igennem ved kombinationen af ubetænksomme menneskehænder og besøg fra en fremmed race der ville flytte ind sammen med os. Menneskene, det vil sige dem der stadig er i live, lever i ruinerne af bedre tider og har nu ovenikøbet måttet finde sig i, at skulle dele roderiet med en masse indvandrere i form af ET'er kaldet Votaner, der gør livet surt for dem. Serien er bygget over et velkendt western tema, med alt hvad det indebærer af pioner ånd og snigende lovløshed. Den slags er guld for kreative historiefortællere og det der er kommet ud af det bringer unægtelig tankerne hen på Serenity omend den virker mere dyster.

Læs mere...

Første beta event i sci-fi MMO'en Defiance

Første beta event i sci-fi MMO'en Defiance

På jagt efter alien teknologi i San Francisco

Multi-platform MMO'en Defiance åbner dørene for dens første offentlige beta event senere i denne måned.

PC spillere kan få adgang til skydespillet fra den 18. januar indtil den 20. januar.

Eventet, som går under navnet Advanced Mission Beta 1, slipper spillerne løs i San Francisco. Man spiller som Ark Hunters, hyrede skattejægere som prøve at stjæle alien teknologi.

Læs mere...

Defiance Preview

Defiance Preview

Næste MMO fra folkene bag RIFT har en overraskelse i ærmet.

Den unikke feature, der skal sælge Defiance, blev annonceret længe før der overhovedet var kommet andre detaljer ud om dette kommende massively multiplayer actionspil.

Som et samarbejde mellem det ambitiøse og nystartede Trion, der fokuserer på online spil, og som for nylig fik stor succes med deres første spil Rift - og tv-kanalen SyFy Channel, er det planen, at spillet skal tilbyde et science-fiction univers live på to forskellige mediaplatforme samtidigt. Begivenheder i tv-showet vil influere det, der sker i spillet, og omvendt.

Oven i det så havde Trion en endnu dristig afsløring, og et uventet samarbejde, da det endelig blev tid til at vise Defiance frem. Ved E3 sidste år blev spillet vist frem til pressen og spilindustrien live på to konsoller. En PlayStation 3 - og en Xbox 360.

Læs mere...

Efter Rift kommer Defiance

MMO-shooter i en åben verden.

Skaberne af Rift, Trion, har offentliggjort, at deres næste spilproduktion, som laves i samarbejde med tv-kanalen SyFy, kommer til at hedde Defiance.