Death Stranding

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Ny trailer til Hideo Kojima's Death Stranding

Mads Mikkelsen, Norman Reedus og Guillermo Del Toro er alle med på listen over celebrities.

Allerede i August spekulerede vi her på siden, om at Mads Mikkelsen vil være med i Hideo Kojima's, kommende Playstation 4 eksklusive spil, Death Stranding. I går ved det amerikanske show, The Game Awards, præsenterede Hideo så en ny trailer.

Præcis som vi gættede, så viser traileren Mads Mikkelsen i spillet. Som det er sædvane med Kojima, så er det en meget mystisk trailer, med en baby i en opbevarings-kasse, Mads Mikkelsen med blod fra øjnene og en masse mærkelige tentakler, plus en meget kendt film producent som forvirret mand i jakkesæt. Det hele er sygt flot, men også sygt mærkeligt.

Vi glæder os ihvertfald til at se mere til spillet snart, det er på tide at Hideo Kojima igen producerer et spil, som ikke har Metal Gear i titlen.

Læs mere...

E3 2016: Opsummering af Sonys pressenkonference

Crash Bandicoot vender tilbage. Kojima vender tilbage. Kratos vender tilbage. Alle vender tilbage!

Sony har ikke noget at skulle bevise overfor nogen. De har solgt over 40 millioner PlayStation 4, og end ikke truslen om en kraftigere Xbox får dem til at ryste på hånden. I stedet så det ud som om, at mottoet for Sonys pressekonference var "Mindre snak, flere spil". E3-pressekonferencer, der ellers normalt har mindst 10 minutter afsat til selvrosende Powerpoint-præsentationer, kan lære noget af Sonys 2016 konference, alene af den grund at spil indtog føresædet, underbygget af et liveorkester der spillede alt fra Dvorak til Holst.