Darksiders

Spotlight

Key events

Darksiders får genudgivelse

Hvem finder dog på en titel som Darksiders: Warmastered Edition?

Nordic Games, der ejer rettighederne til Darksiders-serien, er åbenbart glade for besynderlige navne. Først udgav de Darksiders 2: Deathinitive Edition, og nu kommer Darksiders: Warmastered Edition.

Nordic Games køber navnet THQ

Nye Darksiders og Red Factions kan nu blive udgivet under det gamle navn

Den ikke-nordiske spiludgiver Nordic Games, som egentlig har hjemme i Østrig, har opkøbt retten til at bruge navnet THQ til ar markedsføre spil.

Darksiders ser lys for enden af tunnelen

Nuværende ejere er positive omkring fortsættelse af serien

Da udgiveren THQ måtte dreje nøglen om sidste år, var det til stor ærgelse for mange gamere, da THQ sad med rettighederne til en lang række store serier, heriblandt Saints Row, Red Faction og Darksiders.

Nordic Games: Store muligheder i THQ-spillene

Darksiders, Red Faction og MX vs. ATV er alle varme emner for navngivne udviklere

Gårsdagens auktion, hvor de resterende licenser fra THQ's konkursbo blev sat til salg til højestbydende, endte med en kæmpeerhvervelse fra Nordic Games Group. Firmaet, som har hovedsæde i Østrig og i forvejen publicerer spil fra bl.a. JoWood, betalte 28 mio. danske kroner for rettigheder til spil såsom Darksiders, Red Faction og MX vs. ATV.

Flere THQ-serier solgt til Nordic Games

Painkiller-bagmændene har nu rettighederne til bl.a. Darksiders

Som nævnt i en anden Eurogamer-nyhed har Gearbox vundet en konkursauktion, der fremover giver dem rettighederne til at udvikle og genudgive spil i Homeworld-serien.

Darksiders skifter hjem efter bud fra Crytek

Crytek planlægger en overtagelse af Vigil Games inkl. ansatte og Darksiders-rettighederne

De sidste efterdønninger af THQ's konkurs er ved at udfolde sig. Crytek har budt på Darksiders-rettighederne og har i samme omvæltning tænkt sig at overtage resterne af Vigil Games. I forvejen overtog amerikanske Crytek USA flere tidligere Vigil-ansatte, da THQ lukkede, og med en kommende auktion den 1. april skal overtagelsen af det hedengangne udviklerhold formaliseres.

Helvede ikke på spil i Mellemøsten

Kratos, Dante og War ikke velkomne.

Efter sagen med Muhammed-tegningerne kan det vel næppe komme som en overraskelse, at religiøse emner, særligt indenfor Islam, er yderst ømtålelige og bedst bør lades være i fred.

Darksiders

Forsmag på Apokalypsen.

Sværhedsgrad: Let, Normal eller apokalyptisk? Darksiders tager gas på verdens undergang og relancerer undergangens fire ryttere, så de lyder som noget fra American Gladiators, mens spillet plyndrer sine favoritstumper fra God of War og – yay! – Zelda, og dekorerer det hele i bedste tegneserie-stil. Hvis et kærlighedsbarn af samtlige af denne verdens asociale teenage-nørder skulle finde på af udspy et spil – så vil det nok ligne Darksiders her ret meget.

Darksiders: Wrath of War til januar

Helt med verdens største våben får snart liv.

Der har ikke været megen medierøre omkring Darksiders: Wrath of War på det seneste, men pludslig sendte THQ i dag ord om den endelig udgivelsesdato for spillet, som nu lyder den 8. januar 2010.