Command & Conquer 4

Spotlight

Key events

Frisk video med gameplay fra Command & Conquer

Frisk video med gameplay fra Command & Conquer

Udviklerne tager skarp afstand fra C&C 4

De nye ansvarlige for strategiserien Command & Conquer, Victory Games, har udsendt en frisk video med det seneste gameplay fra seriens næste udspil.

Det sker sideløbende med kommentarer og løfter fra holdets ledende udviklere, heriblandt Louis Castle, som har været ved seriens side siden udviklerne hed Westwood Studios tilbage i 90'erne. Blandt kommentarerne er der en klar undskyldning for det stærkt kritiserede Command & Conquer 4, der forsøgte at blande Company of Heroes ind i C&C-tilgangen med meget lidt held.

I det nye Command & Conquer handler det igen om at bygge baser, høste ressourcer og angribe fjenden med talstærke hære. Idéen er, at spillet blive free-to-play med hyppige udvidelser og ekstra tillægskøb i mange, mange år fremad.

Læs mere...

Visceral skal lave nyt Command & Conquer

Et actionspil indenfor spillets univers?

EA har tilsyneladende sat Visceral Games, udvikleren af Dead Space og Dante's Inferno, på opgaven at skabe et nyt spil indenfor deres vigtigste strategi-franchise, Command & Conquer.

C&C4 får nye baner

Og ukendte fejlrettelser.

Command & Conquer 4: Tiberium Twilight, som fik en noget lunken modtagelse, rager nu op på version 1.03 med en ny patch, som EALA har frigivet.

C&C 4 får MP-baner og Worldbuilder

Patch retter desuden crashes i lobbyen.

EA Los Angeles er i færd med udviklingen af en patch som angiveligt vil stabilisere online-lobbyen for Command & Conquer 4, som vi anmeldte i sidste uge.

Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Man behøver ikke at spille Command & Conquer 4 for at erkende at ’Real Time Strategy’-genren er i krise. Et blik på de hidtidige salgstal rækker. Blandt de 25 bedst sælgende PC-spil i 2009, var der blot to RTS spil på listen. To RTS spil med den klassiske bygge-base formel: C&C: Red Alert 3 og samler udgaven af Age of Empires, der imidlertid er 12 år gammel. På det strategi-sky amerikanske marked, burde tallene se endnu værre ud. Det er derfor ikke noget under at alarmklokkerne ringer hos udviklerne. Der skal innovation på bordet og mindre af det slidte og klassiske RTS-gameplay. Særligt det kommende Starcraft II, der i den forbindelse er et unikum, ser ud til at være kæphesten for flere udvikleres nødvendige justeringer.

Med andre ord går RTS trenden væk fra det traditionelle basebyggeri og høstning af råstoffer og over til den action prægede, fastfood-taktik. Dawn of War 2 er et udmærket eksempel herpå, der dog også inddrager en snært af rollespil. I denne fastfood kategori finder vi nu selv den mest traditionsrige af alle RTS spil, nemlig Tiberium-sagaen fra Command & Conquer, hvoraf den første titel anno 1995 for alvor banede vejen for genren og gjorde den ultra populær.

Udviklerne EA Los Angeles har med den fjerde og sidste episode, ’Tiberian Twilight’, trimmet gameplayet på tempo og det er blevet til en blandet fornøjelse, der ikke helt formår at overbevise. C&C4 byder på et nyt strategikoncept, der vil overraske mange, men også fremmedgøre sig overfor sine trofaste fans.

Læs mere...

Hent Command & Conquer gratis og lovligt

EA har frigivet seriens tre første spil.

Visse titler husker man bare bedre end andre, og for mange pc-spillere er der en god chance for at man husker sit første møde med Command & Conquer tilbage i 1995 med både glæde og nostalgi.

Command & Conquer 4

Ned i knæ.

Officielle fotos af skoleklasser ser altid meget elegante og ordentlige ud. I midten står læreren, omringet af søde og smilende elever, sorteret efter højde. Et fuldendt foto. Det hele er naturligvis det officielle billede af en skoleklasse, men under overfladen gemmer sig meget andet end blot koreograferede smil. Læreren er væk, eleverne boltrer sig i kridt og papir og det larmer og det hele ligner en rockfest. Gerningsstedet er alt andet end poleret.

C&C 4 beta inden længe

C&C 4 beta inden længe

Afprøv spillet før udgivelsen i marts.

Medarbejderen EA_Apoc (i hvert fald er det hans navn på Twitter), har i et par tweets her til aften brudt mediestilhedensom i de seneste måneder har omsluttet Command & Conquer 4 og fortæller, at der i denne uge vil blive publiceret retningslinier på spillets webside for, hvordan man kan deltage i spillets public beta-fase - her står der blandt andet allerede nu, at man får automatisk og sikret adgang til betaen, hvis man forudbestiller spillet.

Angiveligt vil uddelingen af betanøgler til de umiddelbare tvivlere og interesserede derimod i første omgang foregå via et samarbejde med Gamespot.

Tiberian Twilight, som spillets undertitel lyder, afslutter den langvarige RTS-serie. Den mest overraskende nye ingrediens er et klasse-baseret XP-system, der gør sig gældende på tværs af alle spillets modes.

Læs mere...

C&C4 datosat med beta-adgang

C&C4 datosat med beta-adgang

Co-op! 5-vs-5! XP! Nye enheder!

EA har datosat Command & Conquer 4: Tiberian Twilight til udgivelse den 19. marts 2010 i Europa.

Forudbestiller du i øvrigt denne PC-eksklusivtitel nu, får du automatisk en plads i den forestående betatest samt en gratis kopi af soundtracket og desuden en ekstra mission.

Tiberian Twilight afslutter den langvarige spilserie. Den mest overraskende nye ingrediens er et klasse-baseret XP-system, de rgør sig gældende på tværs af alle spillets modes.

Læs mere...