Call of Duty: World at War

100 millioner har spillet Call of Duty

Den største digitale hær i mands minde

Flere end 100 millioner spillere har gæstet Call of Duty-serien siden udgivelsen af det fjerde spil, Modern Warfare, det bekræfter Activision Blizzard.

Tre nye Call of Duty-spil på to år

Laves fortsat af Infinity og Treyarch.

Dam Amrich fra Activision har via den allestedsnærværende tidssluger Facebook bekræftet, at Activision har planer om at udgive tre nye Call of Duty-spil inden april 2012, det vil sige indenfor en periode på 2 år fra nu.

Treyarch, du ved, de andre udviklere af Call of Duty på Activisions lønningsliste, er i færd med at lave næste spil i serien, som for så vidt er helt uden kronologi mellem Treyarchs titler og Infinity Wards.

Call of Duty får muligvis online gebyrer

Activision: "Det er hvad spillerne vil have".

Activision har overfor en række investorer og branchefolk bekendgjort intentioner om at kræve penge for diverse serviceydelser for onlinespillere af Call of Duty. Modern Warfare 2 nævnes ikke specifikt. Snakken er derimod generelt møntet på, at Activision søger at optimere indtjeningen på spilserien. Det første Modern Warfare er til stadighed et af de mest spillede onlinespil samlet set på tværs af PC og HD-konsollerne, så det er på sin vis forståeligt at udgiveren ser det som et "tab", når detsom nu er gratis at spille.

Call of Duty

Fra spil til franchise.

I anledning af udgivelsen af Modern Warfare 2 har vi her på redaktionen kigget nærmere på forgængerne i Call of Duty-serien. Vi gennemgår seriens historie, og ser nærmere på, hvordan serien har udviklet sig fra spil til spil. Vi kigger også på den særlige byttehandel, hvor udviklerne Treyarch og Infinity Ward skiftes til at sende spillene på gaden.

Activision ville ikke have Modern Warfare

Mente at 2. Verdenskrig var den sikre hest.

Oprindeligt ville Activision ikke have, at Infinity Ward lavede et moderne krigsspil efter at have lavet Call of Duty 2. Det afsløres i et interview med Infinity Ward i det seneste eksemplar af Official Playstation Magazine UK.

COD:WAW til halv pris en dag mere

Tilbud på krig og headshots hos Steam.

Frem til i morgen holder Steam udsalg på Call of Duty: World at War, Treyarchs seneste spil i den pænt hypede spilserie om de sande helte under Anden Verdenskrig: fodsoldaten (dig!).

Modern Warfare til Wii i år

Activision vil have del i Nintendos kage.

Activision og Infinity Ward har ikke længere i sinde at se på, mens den ene Wii efter den anden langes over disken.

CoD: World at War - Map Pack 3 på vej

Nye baner til august. Første info frigivet.

11 millioner solgte eksemplarer gør Call of Duty: World at War til et af de mest solgte shooters denne generation. Og Treyarchs damplokomotiv ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig.

COD:WAW patch 1.5 får Map Pack 2

COD:WAW patch 1.5 får Map Pack 2

Datoen offentliggøres formentlig i ugens løb.

Udvikleren Treyarch har offentliggjort at fans af PC-versionen af Call of Duty: World at War også vil få Map Pack 2 med som en del af den forestående patch med versionsnummer 1.5.

”Jeg vil bare give jer en kort opdatering om at Map Pack 2 vil være inkluderet i Patch 1.5,” sagde udvikleren JD på det officielle forum. ”Det hele bliver testet lige nu og det ser godt ud – vi kommer med mere information herom senere på ugen.”

En liste med gameplay-justeringer i patchen findes ligeledes på det officielle forum.

Læs mere...

COD: World at War Map Pack 2 i morgen

Zombier i overflod og tre nye baner.

Treyarch frigiver i morgen map pack nummer to til Call of Duty: World at War på PS3 og Xbox 360. For 800 Microsoft Point s hos Xbox Live eller 9.99 EUR hos PlayStation Store får du tre nye baner samt en zombie bane.