Call of Duty: Modern Warfare 3

Spotlight

FilmModern Warfare 3 - Face-off

Infinity Ward byder inden længe på intens 1 on 1 og 2 on 2 action.

FilmModern Warfare 3 - Elite DLC Season trailer

Nyt til eliten. Hver måned i ni måneder.

FilmCall of Duty: Modern Warfare 3 - Vet and Noob Trash Talk trailer

To voksne mænd får sig en taktisk snik-snak...

Key events

100 millioner har spillet Call of Duty

Den største digitale hær i mands minde

Flere end 100 millioner spillere har gæstet Call of Duty-serien siden udgivelsen af det fjerde spil, Modern Warfare, det bekræfter Activision Blizzard.

Sådan scorer du en pige i Call of Duty

Søger (k)ærlig CoD-gamer. Billetmærke 1337.

Når nu verden er så ondt og kynisk et sted, at man bliver pure afvist af tøserne på Zen eller Bernhardt når man tropper op i sin Gears of War t-shirt, hvordan skal man så have held med at finde kærligheden i livet?

Sidste skud Modern Warfare 3

Hvad gør vi nu, lille du?

Snart er det slut med flere af de uendelige udvidelsespakker til Call of Duty: Modern Warfare 3. Activision sender en ny pakke baner kaldet Final Assault den 13. november, og så er det endegyldigt slut med nye udvidelser til Modern Warfare 3.

Modern Warfare 3 takker af med nyt DLC

Et sidste skud i bøssen og et betragteligt greb i pengepungen.

Activision gør klar til at indflyve det sidste batch Modern Warfare 3-DLC-pakker, som spillets arvtager, Black Ops 2, rykker nærmere.

DICE kritiserer manglen på opfindsomhed i nutidens FPS

"En hardcore genre med hardcore fans."

Den svenske udvikler DICE, udvikler af senest Battlefield 3, kritiserer i et nyligt interview med Edge en tilsyneladende mangel på opfindsomhed i nutidens shooters - en kritik mellem linierne af arvefjenden Call of Duty, synes det i øvrigt.

Activision må betale gamle Modern Warfare-udviklere

Activision må betale gamle Modern Warfare-udviklere

42 mio. dollars, men udviklerne kræver mere.

Activisions verserende retssag mod tidligere ansatte på Infinity Ward har nået et punkt, hvor Activision ser sig nødsaget til at kompensere ca. 40 tidligere medarbejdere med et stort pengebeløb.

I alt 42 mio. dollars vil blive udbetalt til de pågældende, der i sin tid arbejdede på Modern Warfare 2.

Striden mellem Activision og de tidligere Infinity Ward-ansatte strækker sig helt tilbage fra sommeren 2011, hvor de krævede ubetalte royalties udbetalt som kontante pengebeløb. En aflønning, som Activision nægtede at foretage og i stedet førte videre til det amerikanske retssystem.

Læs mere...

Call of Duty mister ansigt udadtil

Robert Bowling er stoppet hos Infinity Ward.

Activision og Infinity Ward led i går et tab af deres hidtidige kreative strateg og talerør udadtil, idet Robert Bowling via Twitter gjorde det klart, at han ikke længere arbejder hos udvikleren og udgiveren af Call of Duty-serien.

De mest solgte spil i 2011

Det er regnskabets time! Her er de 20 mest solgte titler fra året der gik.

Så er stemmerne (eller rettere salgstallene) optalt, og vi kan nu bringe den endelige og definitive top-20 over de mest solgte spil i Danmark i hele 2011.

Retrospektiv: Spilåret 2011

Skandaler! Sensationer! Afsløringer! Var du der?

Velkommen til artiklen, hvor vi kigger tilbage på de største begivenheder i spilverdenen 2011. Vi har kigget igennem alle historierne fra året der gik, og plukket de største, vildeste og mest interessante begivenheder ud på de følgende sider.

MW3-snydere bannet i 5000 dage

Infinity Ward kører hårdt mod slapt.

Hvis du modtager en besked om at du er blevet udelukket fra at spille Call of Duty: Modern Warfare 3 de næste 5000 dage, betyder det efter en forklaring fra udvikleren Infinity Ward, at du er blevet "permabanned".

Modern Warfare 3 når milliarden

Er nu officielt verdens bedst sælgende stykke underholdning.

Det tog filmen Avatar 17 dage at nå en indtjening på 1 millard dollars. Denne rekord er nu blevet slået af Call of Duty: Modern Warfare 3, som på én dag mindre kan proklamere sig som verdens bedst sælgende stykke underholdning - i hvertfald indenfor tidsrammen 16 dage.

Mest solgte spil i uge 45

De seneste efterretninger fra den danske salgsfront.

Så er de seneste rapporter fra spil-slagmarken indløbet fra fronten. Og rapporterne afslører en uge der står i Moderns Warfare 3's tegn.

CoD:Elite kommer alligevel til PC

Activision "udtalte sig forkert", da de såede tvivl om CoD:Elite til PC.

I går rapporterede vi, hvordan Activision i en twitter-post havde afsløret, at de ikke længere kunne garantere at onlinetjenesten Call of Duty: Elite ville komme til PC-platformen.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Anmeldelse

Traditionen tro bryder Modern Warfare 3 på en ordentlig omgang roderi rundt i den historie, som spillet startede tilbage i de to første spil. Igen skiftes der fra hovedperson nummer 1 til hovedperson nummer 2 og så videre, adskilt af eksplosioner og sindrigt animerede sekvenser med digitale blueprints, der har nogenlunde samme troværdighed som videnskaben i CSI: Whatever. Seriøst, så ville det amerikanske militær nok i langt større grad bruge papir og blyant (måske en whiteboardtavle og nogle satellit-fotos, hvis vi skal være rigtigt avancerede) i planlægning, fremfor at have folk til at sidde og computeranimere hemmelige militære installationer til en 2 minutters briefing. Men fair nok, der skal noget Hollywood til for at trække spilleren ind, og det virker sikkert fint for det yngre publikum, der er en stor del af målgruppen.

Nuvel. Call of Duty: Modern Warfare 3 fortsætter direkte efter Modern Warfare 2, og samler de sidste stykker af historien om soldaterne Soap og Price og deres jagt på den russiske storterrorist Makarov. Tidslinien i historien bliver filtret godt ind, da der springes lystigt mellem både figurer og årstal, og følger du ikke godt med, er det nemt at glemme helt præcist hvad det er der foregår. Det betyder dog ikke det helt store, for plottet bliver skåret ud i pap af sådan en tykkelse, at man aldrig er i tvivl om, hvornår der sker noget vigtigt. Når det ikke gør det, består Modern Warfare 3 i det store hele af at bevæge sig fra A til B, og skyde på alle med det forkerte tøj på. Du kommer igennem nogle storslåede kulisser, herunder en krigszone omkring Eiffel-tårnet i Paris, men fornemmelsen af bare at være et stykke semi-autonomt scene-væk, der bliver ført gennem historien er svær at ryste af sig.

Et af de store problemer, som Call of Duty-serien aldrig har fået rystet af sig, er måden spillet udfolder sig på. Som spiller bliver du ført gennem det ene område efter det andet, og den eneste indflydelse du har på omverdenen er hvilke af papfigurerne du vælger at lægge ned med dit magiske lille kryds. Ligeledes forsøger Modern Warfare 3 at bygge en masse følelser op omkring hvad der sker i spillet, men det virker kun meget få gange. Selv hornmusikken, der bliver lagt på slutscenen i Frankrig for at give dig et spark i tårekanalen, virker kunstig og ligegyldig. Infinity Ward og Sledgehammer forsøger at levere et både filmisk og actionfyldt produkt på en og samme tid, og det virker bare ikke. Vi har godt nok lige rost Uncharted 3 for netop at gøre det samme, men Uncharted 3 formår at lede spilleren gennem kombinationen med stil, mens Modern Warfare råber dig ind i hovedet lige fra titel-melodien og indtil rulleteksterne flakker over skærmen.

Læs mere...

Call of Duty: Modern Warfare 3 er den største lancering målt på antallet af eksemplarer, der er sendt ud til forhandlerne på dag ét. Det oplyser Activision i en ny status over spillets premiere.

Hvor er anmeldelsen af Modern Warfare 3?

Derfor kan du endnu ikke læse vores dom.

Mens de danske butikker åbner her til morgen med et formentlig større antal Call of Duty: Modern Warfare 3 på lager, og spillere der har forudbestilt spillet modtager det med posten i løbet af dagen, må vi her hos Eurogamer.dk desværre tage til takke med at vente lige så pænt som alle andre på, at Activisions brev med spillet lander i postkassen.

6000 stk Modern Warfare 3 røvet

Lastbil bar tre mio kr. i markedsværdi.

Næsten 6.000 enheder af Call of Duty: Modern Warfare 3 blev lørdag stjålet i et røveri af en lastbil i den sydlige del af Paris.

CoD: Elite klar til dedikerede servere

Men er først klar til PC i 2012.

I forbindelse med den nys afholdte Pan Vision Playground havde Eurogamer.dk fat i Digital Operations Manager Sam Bennett fra Activision til en snak om det kommende Call of Duty: Elite, hvor vi fik svar på et par af de spørgsmål vi havde om tjenesten.

Battlefield 3 Battlelog er gratis

EA vil ikke kopiere MW3 betalingsmodel.

EA har reageret på udtalelser fra en af USAs mest fremtrædende spilmarkedsanalytikere, den mere eller mindre utroværdige Michael Pachter, som nu har været ude med sin store mund og dikteret, at EA formentlig vil kopiere Activision og deres betalingsmodel for abonnementsservicen Call of Duty Elite - et sideløbende statistisk og socialt værktøj, som er med til at fordybe spillerne af eksempelvis Call of Duty: Modern Warfare 3.

Derfor har Call of Duty succes

"Det handler om episk realisme."

Eric Hirshberg, chef for Activision Publishing, benyttede lejligheden ved den forgangne Call of Duty XP fan-event til at give sit bud på årsagen til Call of Duty seriens succes.

Modern Warfare 3 våben og udstyr

Frit valg på alle hylder.

Infinity Ward og Sledgehammer har efterhånden sammenstykket en mere eller mindre komplet liste over våben og udstyr tilgængelige i Call of Duty: Modern Warfare 3.

Folk spiller færre spil mere

Er spilsamleren blevet en saga blot?

Eurogamers søstersite GamesIndustry.biz har talt med Eric Hirschberg, CEO hos Activision og en mand med en mening om, hvorfor folk tilsyneladende køber fortsat flere computere og konsoller, men til gengæld holder sig til at spille et langt lavere antal spil sammenlignet med i gamle dage.

Ingen commando i Modern Warfare 3

Stegegaffel på usynligt spyd ude af spil.

Det vil formentlig glæde flere, end det vil skuffe, at Infinity Ward har valgt helt at udelade perken 'Commando' i Modern Warfare 3.

Activision sagsøger Modern Warfare site

Fanside fortsætter antipatisk propaganda.

Activision sagsøger nu ModernWarfare3.com, den webside som i sidste uge omdirrigerede besøgende direkte over til EAs officielle site for Battlefield 3 - Call of Dutys største rival.

Modern Warfare 3 online to skridt tilbage

Simplere. Mere fart på. Som CoD 4.

Infinity Ward er hårdt undervejs med Call of Duty: Modern Warfare 3. Hidtil har kun spillets singleplayer-kampagne været vist frem, men i starten af september vises onlinedelen for første gang frem. Men allerede nu er Robert Bowling fra IW begyndt at løfte lidt på låget om strategien for multiplayerdelen.

Modern Warfare 3 er Battlefield 3

Forvirring i fanbasen.

Da Activision og Infinity Ward udgav Call of Duty: Modern Warfare 2 mod slutningen af 2009 var der tilsyneladende ikke en klar plan for et tredje spil i serien. Eller også var de for sent ude med registreringen af domænet www.ModernWarfare3.com.

Våben i Modern Warfare 3

29 styk bekræftet indtil videre.

Takket være det hårde benarbejde fra holdet bag TheMW.com, kan i alt 29 af våbnene i Modern Warfare 3 nu bekræftes.

X360 får Modern Warfare 3 indhold først

Microsoft igen ude med den store pengepung.

Ejere af Call of Duty: Modern Warfare 3 til Xbox 360 får eksklusiv adgang til ekstra kort og udvidelser – i hvert fald for en periode. Disse oplysninger kommer via en lavmælt udtalelse ved slutningen af en præsentation af spillet ved E3 i går.

Gratis features i Call of Duty: Elite

Activision letter på låget.

Activision har længe benægtet at der skulle komme en abonnements-service til Call of Duty. Derfor var det med stor fanfare at nyheden om at der rent faktisk kommer en pay-to-play del af Call of Duty blev afsløret i sidste uge. Activision hævder dog, at Call of Duty samtidig vil have "den bedste gratis service på markedet".

Call of Duty bliver tv-serie

Activision har fat i Hollywood.

For spillere med abonnement på Call of Duty: Elite, en kommende tjeneste, der holder styr på statistik og sociale netværk for den gigantiske first-person shooter serie, får eksklusiv adgang til en webbaseret Call of Duty tv-serie (vi skrev i øvrigt om CoD: Elite i går, hvis du vil vide mere).

Call of Duty: Elite ikke lig med win

”Alle har lige vilkår på trods af abonnement”

Spillere uden fast abonnement kæmper på lige vilkår med abonnenter på den nye spil-feature kaldet Call of Duty: Elite - en service på vej til CoD-seriens onlinedel. Det lover udviklerne hos Beachead, der står bag den nye hjørnesten i franchisen.

CoD: Modern Warfare 3 spiltest

Hvordan spiller kampagnen?

Vi bringer i dag et gameplay-preview af Call of Duty: Modern Warfare 3 - det første kig på spillet med egne hænder og militærstøvleklædte fødder siden sidste uges offentliggørelse af diverse teaserfilm.

Call of Duty: Modern Warfare 3 info

Infinity Ward gør klar til kamp i november.

I kølvandet på kæmpehittet Black Ops fra Treyarch, er teten nu givet til Infinity Ward, som er godt i gang med udviklingen af Call of Duty: Modern Warfare 3.

Modern Warfare 3 uden ny spilmotor

IW vil ikke modarbejde sig selv.

Næste Call of Duty fra Infinity Ward, som i øjeblikket rygtes på tegnebrættet i fællesskab med Sledgehammer Games, vil blive baseret på en videreudvikling af den efterhånden aldrende Infinity Engine, og ikke en ny spilmotor.