Call of Duty: Infinite Warfare

Infinity Wards seneste behøver ikke Modern Warfare Remastered for at markere sig. Det kan stå på egne ben.

Key events

Call of Duty: Infinite Warfare anmeldelse

AnbefaletCall of Duty: Infinite Warfare anmeldelse

Det bedste i serien siden Modern Warfare 2?

Endnu et år, endnu et Call of Duty spil. I år er det Infinity Ward, som står bag udgivelsen. De har valgt at tage en tur ud i rummet med Infinite Warfare. Som sædvanligt er der flere spilmodes i dette års udgave; Singleplayer, Multiplayer og en omgang Retro Zombier, så der er garanti for mange timers underholdning igen.

Call of Duty: Infinite Warfare

Udgiver: Activision

Læs mere...

Pengene tilbage hvis du købte COD på Windows Store

Det er Activisions skyld, at Steam og Windows Store-kunder ikke kan spille mod hinanden.

Nogle spillere har haft den kedelige fornøjelse at købe Call of Duty: Infinite Warfare på Windows Store. Årsagen til at oplevelsen kan have været kedelig er, at der er nogen forbindelse mellem Steam og Windows Store. Det har betydet, at Window Store-spillere har været isoleret.

Call of Duty VR er gratis på PS4

Gratis for alle PlayStation 4-spillere.

I morgen er det tid til Call of Duty: Infinite Warfare, samt Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Som om der ikke var nok at tage sig til for Call of Duty-fans, så er der også noget for ejere af PlayStation VR.

Sonys PS4 Pro-reklame er total retro

Hockeyhår, neon og en PlayStation 4 Pro er ingredienserne i ny reklame.

Nogen gange skal man ikke tage sig selv for højtidligt, og det kan man ikke sige at Sony gør, i deres nye reklame for PlayStation 4 Pro. Vi lader den stå for sig selv:

Call of Duty: Infinite Warfare - Multiplayer Beta

Call of Duty: Infinite Warfare - Multiplayer Beta

Den 14. oktober kan Playstation 4 ejere, som har forudbestilt spillet, prøve kræfter med Betaen.

Der er nu lidt under en måned til at det næste Call of Duty spil lander på konsol og PC, fredag den 4. November 2016 er det så vidt. De utålmodige folk kan dog delatge i multiplayer betaen.

Du kan læse meget mere om indholdet i selve Betaen her, og for dem som ikke gider læse, ja så har de en trailer klar her.

Man kan preloade betaen allerede fra kl. 20.00 i aften, men du skal have mindst 19GB plads til rådighed på din Harddisk.

Læs mere...

Disse spil bliver lidt bedre på PlayStation 4 Pro

Er de grund nok til at opdatere?

Meningerne er delte om Sonys midt-generations opdatering, PlayStation 4 Pro. Nogen er ganske tilfredse med idéen, andre er næppe så overbeviste om springet. Men den gode nyhed er, at uanset om hvad, så behøver du kun at købe et spil én gang, for at opleve det på både PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Verdenspremiere på Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer.

Klokken 19:00 i aften, live-streamer Activision de første informationer om multiplayerdelen i Infinite Warfare.

Så er det årlige Call of Duty XP show tæt på at starte, kl. 19.00 dansk tid kan du følge med i showet. Activision lover at de vil annoncere nogle spændende nyheder, så er du fan af Call of Duty spillene, så burde du måske følge med når de streamer. Du kan følge med live her på siden.

E3 2016: Opsummering af Sonys pressenkonference

Crash Bandicoot vender tilbage. Kojima vender tilbage. Kratos vender tilbage. Alle vender tilbage!

Sony har ikke noget at skulle bevise overfor nogen. De har solgt over 40 millioner PlayStation 4, og end ikke truslen om en kraftigere Xbox får dem til at ryste på hånden. I stedet så det ud som om, at mottoet for Sonys pressekonference var "Mindre snak, flere spil". E3-pressekonferencer, der ellers normalt har mindst 10 minutter afsat til selvrosende Powerpoint-præsentationer, kan lære noget af Sonys 2016 konference, alene af den grund at spil indtog føresædet, underbygget af et liveorkester der spillede alt fra Dvorak til Holst.

Så er traileren til det nye Call of Duty landet

Så er traileren til det nye Call of Duty landet

Aliens, rumskibe og masser af eksplosioner

Først var der lækkede cover-billeder, så var der pølle-emojien, og i dag kunne vi berette om en form for Call of Duty "skattejagt", som led i annonceringsprocessen.

Nu kan vi dog løfte sløret for, hvordan det kommende Call of Duty: Infinite Warfare ser ud, og hvilke fjender der lurer i den næste udgave af serien.

Det ser nemlig ud til, at det passer med rumfartstemaet vi berettede om i marts. Krigen foregår ikke længere kun på Jorden, da man nu også må trykke på aftrækkeren i ude i rummet.

Læs mere...

Rygte: Næste Call of Duty er spottet

En blanding af nyt og gammelt

Så er der gang i rygtemøllen igen. Det næste Call of Duty - som nok kommer til at foregå i rummet - vil formentlig hedde Call of Duty: Infinite Warfare, og dermed køre videre på sci-fi temaet fra de seneste spil i serien.