Call of Duty: Black Ops 2

Spotlight

FilmFørste klip fra Call of Duty: Black Ops 2 Origins

Ja, det findes, og der er en robot med i det

FilmLink og Dovahkiin i vild gangster rap

Samt nogle utålmodige lønmodtagere der gerne vil hjem og spille CoD.

FilmTålmodighed betaler sig

Se den mest tålmodige Teemo i League of Legends.

Call of Duty: Black Ops 2 - Anmeldelse

Fra én kold krig til den næste.

Key events

Forhenværende diktator sagsøger Activision

Manuel Noriega vil ikke fremstå som kriminel diktator

Vi lever i en tid, hvor det er ganske nemt at sagsøge firmaer, når de gør noget der ikke lige stemmer overens med vores synspunkter. LA Times rapporterer at Manuel Noriega fra Panama er én af disse mennesker, der har taget sagen i egen hånd, og efterfølgende sagsøgt Activision Blizzard inc., over en diktator-karikatur i Call of Duty: Black Ops 2, der benytter hans navn uden tilladelse.

Røde Kors vil regulere voldelige spil

Krigskonventioner skal også gælde i den virtuelle verden

Krigskonventioner skal også gælde i det digitale rum, så klar er meldingen fra Røde Kors, der mener, at den højnede realisme af computerspillenes simulationer fordrer politisk handling.

100 millioner har spillet Call of Duty

Den største digitale hær i mands minde

Flere end 100 millioner spillere har gæstet Call of Duty-serien siden udgivelsen af det fjerde spil, Modern Warfare, det bekræfter Activision Blizzard.

FilmFørste klip fra Call of Duty: Black Ops 2 Origins

Ja, det findes, og der er en robot med i det

Før Call of Duty: Black Ops 2 var der Call of Duty: Black Ops. Men før det (eller måske efter, vi er ikke helt sikre), var der Call of Duty: Black Ops 2 - Origins, det mystiske projekt, som Treyarch har afsløret at de arbejder på.

Call of Duty-udvikler udsat for dødstrusler

Vokale brugere tog ikke godt i mod finjustering af spillets våben

Call of Duty: Black Ops 2-udvikler Treyarch maner i dag til besindighed blandt sine fans, der i går, på det groveste, langede ud efter det amerikanske firma grundet en omdiskuteret finjustering af spillets våben.

Computerspil får skylden for inkompetente politibetjente

Betjente kaster med deres våben under træning

Richard Fairburn, som underviser ved en større amerikansk politiskole, har observeret, at flere og flere betjente vælger at kaste deres pistol fra sig. Nogle gange vælger de at kaste pistolen hen i dækning, for selv at hoppe derhen bagefter. Andre gange smider de deres pistol, fordi de skifter til et større våben.

Sådan kommer du i kontakt med det smukke køn på Xbox Live

Du kan godt gå i gang med stemmeopvarmningerne

Der er mange kvinder der føler sig stødt når de færdes i online fællesskaber. Især Xbox Live skulle være særligt slemt, hvor man ikke på nogen måde kan afsløre at man er af hunkøn, uden at få den typiske "tits or gtfo".

Activision-chef blev forgyldt i 2012

Spilbranchen har nu en af de bedst betalte chefer i hele USA

Den øverste chef for Activision-Blizzard, Bobby Kotick, blev sidste år belønnet meget rundhåndet for sin ledelse og daglige drift af spiludgiveren bag Call of Duty og World of Warcraft.

Call of Duty vender tilbage til E3

Vi er midt i Black Ops 2's DLC-cyklus, og vi ser det næste CoD til E3

Activisions chef for sociale medier har afsløret, at det næste Call of Duty vises frem til E3-spilmessen i begyndelsen af juni måned. Det er sket som led i en statusrapport, hvor Dan Amrich fortalte, at vi kun har set halvdelen af udgiverens planlagte DLC-udvidelser til det populære Black Ops 2-skydespil.

Black Ops 2 får fem nye baner

Blandt andet en Alcatraz Zombies bane

Den næste udvidelse til Call of Duty: Black Ops 2 kommer til at hedder Uprising og indeholder 5 nye baner - deriblandt en zombie bane baseret på det amerikanske fængsel Alcatraz.

Multiplayer forsvinder fra computerspil

Siden 2006 er der sket en overraskende stor stigning i antallet af spil helt uden multiplayer

Flere udviklere arbejder i øjeblikket på at integrere multiplayer i den traditionelle singleplayeroplevelse, så grænserne mellem de to udviskes i mange next-gen-spil. Bungies kommende Destiny er et eksempel på denne tendens.

Sjov i Black Ops II med autotune

Forriskende sjov opførsel i et ellers fjendtligt miljø

Der er især 2 spil der dukker op igen og igen når der tales om at have irriterende spillere: Call of Duty og League of Legends.

Give away: Call of Duty: Black Ops II

Update (26 feb): de rigtige koder er kommet fra Activision. Vi giver et spil + DLC væk hver dag de næste 4 dage og det er ikke svært at få et

UPDATE 22 februar: Så kører vi igen. Activision har sendt de rigtige koder og som bonus smider vi en DLC med oveni.

Trænger du til nogle "Perks"? Prøv en Perk-a-Cola

Reddit bruger bringer Black Ops 2 sodavand til live

Nogle gange trænger man lige til en opkvikker. Til det har vi kaffe og andre koffein drikke. Men hvad skal man drikke hvis man vil være bedre til at skyde? Eller hvis man vil kunne bære mere?

Gearbox blev tilbudt et Call of Duty-spil

Borderlands-udviklerne takkede nej til at udvikle et CoD.

Gearbox Software har ret bred erfaring med skydespil, bl.a. med Borderlands, Brothers in Arms og Half-Life, men for år tilbage blev udvikleren sågar foreslået at lave et selvstændigt Call of Duty-spil. Activision tog kontakt til udviklerne for at høre, om de ville overtage en del af arbejdet med den hyperpopulære FPS-serie.

FilmLink og Dovahkiin i vild gangster rap

Samt nogle utålmodige lønmodtagere der gerne vil hjem og spille CoD.

Du åbner dine øjne. Vandet skyller over dig. Havets brusen vugger dig blidt frem og tilbage. Hvor er du? Du er lige vågnet på en strand. Du er Link, Hero of Time!

Spiltrailere hitter på Youtube

Spiltrailere hitter på Youtube

Youtube har lige offentliggjort, hvilke spiltrailere, der blev mest set i 2012. Her er listen.

Youtube har afsløret hvilke trailere der blev set mest i 2012 og den gode nyhed er at computerspil nu også på dette område trumfer biograffilm og TV.

Og her er nummer 1:

Faktisk er de to mest populære trailere i 2012 begge for Call of Duty: Black Ops 2 med henholdsvis 35,2 og 29,6 millioner afspilninger hver. Call of Duty har også ottende og tiende pladsen på listen og samlet set har spillet fået 82 millioner views. Pænt flot.

Læs mere...

Black Ops 2 klarer sig dobbelt så godt som Halo

7,5 mio. eksemplarer af Black Ops 2 rykkede ud i november.

Ganske som forventet var Call of Duty: Black Ops 2 den suverænt største amerikanske spillancering i november måned. Der blev solgt 7,5 mio. kopier af spillet fordelt på de tilgængelige platforme, hvilket er mere end dobbelt så mange som de næstmest populære spil.

Så dumme kan CoD-spillere være

Naivitet er en nøgleegenskab blandt visse Call of Duty-gamers, viser ny video.

Der er mange af dem, faktisk millioner, og de har et blakket ry. Call of Duty-gamerne står parate foran spilbutikkerne hvert år i november, hvor den nyeste omgang Modern Warfare eller Black Ops udkommer og skaber grobund for endnu et års online-FPS-action.

Call of Duty: Black Ops 2 har tjent 6 mia. kroner

Activision lover at holde serien 'frisk' og 'nyskabende'.

Call of Duty: Black Ops 2 er ikke blot et udmærket spil. Det er også en enorm pengemaskine nærmest uden sidestykke i spilbranchen. Udgivelsen har indtil videre indbragt seks mia. danske kroner til spiludgiveren Activision, hvilket er sket på kun 15 dage.

Tålmodighed betaler sig

FilmTålmodighed betaler sig

Se den mest tålmodige Teemo i League of Legends.

Der er mange situationer i computerspil hvor det er godt at være lidt tålmodig. Ligge på lur lidt og vente på sin modstander. Eller noget så småt som at vente til den svævende platform er tæt nok på til at man kan nå hen til den.

Men nogle situationer er mere ekstreme end andre. Måske sidder man i Dishonored og venter længe til at alle vagterne kigger væk så man kan liste sig ind, eller måske sidder man som snigskytte i Battlefield 3 og venter på det perfekte skud. Det kan godt tage lang tid.

I den første video ser vi en person der spiller død i Call of Duty: Black Ops 2. Altså ved at han ligger på jorden og holder sig i ro. Overraskende nok bliver han ikke opdaget.

Læs mere...

Sådan stener man Call of Duty: Black Ops 2

De her drenge kæmper for en sag: et billigt grin.

Call of Duty er et spil for drengerøve om at få de fede våben og høj status, når man stiger i level og får Prestige efter Prestige. Og hvis man kan klare det hele med en kniv, helst uden skydevåben, så er man rigtig sej og får helt sikkert mere respekt nede i skolegården.

Sådan scorer du en pige i Call of Duty

Søger (k)ærlig CoD-gamer. Billetmærke 1337.

Når nu verden er så ondt og kynisk et sted, at man bliver pure afvist af tøserne på Zen eller Bernhardt når man tropper op i sin Gears of War t-shirt, hvordan skal man så have held med at finde kærligheden i livet?

Call of Duty viser svaghedstegn

Black Ops 2 ligger langt under Modern Warfare 3.

Forbrugernes interesse for de årlige Call of Duty-titler viser svaghedstegn for andet år i træk. Siden premieren er der solgt et sted mellem 10 og 15 procent færre eksemplarer af Call of Duty: Black Ops 2 sammenlignet med Modern Warfare 3's præstation i 2011.

Call of Duty: Black Ops 2 - Anmeldelse

Call of Duty: Black Ops 2 - Anmeldelse

Fra én kold krig til den næste.

Vi, der er vokset op i 90'erne med Balkan-krigene og borgerkrigen i Somalien, har altid oplevet en verden med et simpelt og gennemskueligt magtforhold. Der var ingen Kold Krig mod Sovjetunionen og ingen Aksemagter som de forrige generationer, men én supermagt, der nok agerede verdenens politibetjent og forekom enerådig i hvilke menneskelige katastrofer, der skulle afhjælpes, men som samtidig gav en tryghed og forsikring for et tidligere så krigshærget europæisk kontinent.

Det simple er dog ved at blive komplekst. For ikke nok med, at Rusland igen spiller med de energipolitiske kort, er Kina som bekendt vokset frem som en ny potentiel supermagt i de kommende årtier. Vi er i et vadested, hvor positionerne forud for verdenens nye magtbalance er ved at blive indtaget.

Call of Duty: Black Ops 2 veksler mellem den gamle og den nye tidsalder. Vi har været vant til, at hvad enten serien har handlet om Anden Verdenskrig eller det moderne Mellemøsten, så har det tit været groft karikerede bud på historiske begivenheder, hvor man oversminkede krigenes store tragedier med veldrejede scripts og fastlåste scenarier. Black Ops 2 kan ikke helt undslippe seriens hang til James Bond-skurke og Michael Bay-agtig macho-gorilla-hørm, men dens evne til at bygge Hollywood-oplevelsen over usikkerheden om verdenens situation anno 2025 er første gang, at Black Ops 2 virker vedkommende, giver gåsehud og tilmed vækker en grad af bekymring for, at vi forlader den for os trygge verdensorden.

Læs mere...

Ugens mest solgte spil

Ja, vi kigger på dig. Der er ingen grund til at spille overrasket. Ugen står nemlig i de sorte operationers tegn. Uge 46.

Årets shooter er, og det er slet ikke overraskende, braget ind på de første tre pladser af listen fordelt på de tre store platforme.

Nuketown 2025 fjernet fra BLOPS2 Multiplayer

Kan kun spilles i meget få modes.

Activision har fjernet Nuketown 2025 banen fra de fleste multiplayer modes i Black Ops 2. Det har skabt vrede hos fans, da adgang til banen blev lovet som en bonus for dem der forudbestilte.

Obamas rådgiver hjalp med Black Ops 2

En af USA's største militæreksperter hjalp Treyarch med plottet i Black Ops 2.

Call of Duty: Black Ops 2 blev udviklet i samarbejde med en af de mest anerkendte militær- og geopolitikeksperter, der findes i USA.

CoD Elite bliver gratis med Black Ops 2

Map packs sælges separat.

Activison har sagt at Call of Duty: Elite bliver gratis med det nye Black Ops 2, men som man kunne forvente kommer vi stadigvæk til at skulle betale for map packs.

Call of Duty: Black Ops 2 - nu med zombier

Activision genindfører zombiespil i det hypermoderne skydespil.

Zombier er at finde i utallige af tidens computerspil, men snart dukker de op i en temmelig uventet kombination. Det testosteronpumpede Call of Duty: Black Ops 2, der udkommer i midten af november som en af julesæsonens store udgivelser, vil indeholde en speciel spildel med zombier, når det udkommer.

Disse spil kommer til Wii U's premiere

Både på dagen og de følgende måneder

Når Nintendos Wii U får premiere den 30. november, bliver det i første omgang med syv store titler på hylderne. Bl.a. FIFA 13, Rayman Legends, Mass Effect 3 og New Super Mario Bros. U som de største lanceringer.

Call of Duty: Black Ops 2 dropper Windows XP

Så er det slut med at game med styresystemet fra 2001

Så lader det endelig til at være begyndelsen på enden, hvad angår Windows XP som styresystem for seriøse gamere. I hvert fald har folkene bag næste afsnit i den storsælgende Call of Duty-serie annonceret, at Call of Duty: Black Ops 2, ikke vil understøtte den efterhånden aldrende styresystem fra Microsoft.

Rygter om Modern Warfare 4

Udkommer næste år, skabt af Tony Hawks venner hos Neversoft.

For fans af Activisions shooter-serie, er det som skåret i en klippevæg, at Call of Duty: Black Ops 2 udkommer i november.

DICE kritiserer manglen på opfindsomhed i nutidens FPS

"En hardcore genre med hardcore fans."

Den svenske udvikler DICE, udvikler af senest Battlefield 3, kritiserer i et nyligt interview med Edge en tilsyneladende mangel på opfindsomhed i nutidens shooters - en kritik mellem linierne af arvefjenden Call of Duty, synes det i øvrigt.

Call Of Duty: Black Ops 2 - Preview

Call Of Duty: Black Ops 2 - Preview

Treyarch har en smag for masseødelæggelse i efterfølgeren.

Det tegner måske et skidt billede af, hvor lidt den typiske blockbuster egentlig har udviklet sig gennem årene, men på det seneste er jeg begyndt at vurdere underholdningsværdien i popcorn-film og AAA-shooters på deres evne til at lægge storbyer i ruiner. I løbet af de sidste fem år har jeg set så mange berømte byer blive slettet fra landkortet for min underholdnings skyld, at jeg nu forventer både originalitet og kreativitet fra spiludviklere og filminstruktører, når det kommer til iscenesættelse af de altødelæggende byscenarier.

Uanset om man er fan af det eller ej, så kan det ikke benægtes at Infinity Ward har vist sig som en sand mester, når det kommer til den slags. Man må også kreditere studiet for, at jordingen af hele byområder ikke udelukkende handler om at hæve overliggeren, når det kommer til indgydelse af chok og ærefrygt. På et emotionelt plan er der faktisk også noget oprigtigt forstyrrende ved at opleve storbyers varemærker som New York Stock Exchange, London Underground og Washington Memorial blive sprængt til ruiner.

Det lyder måske alt sammen forfærdeligt, men det er rent faktisk en del af hvad spillerne forventer af den 'autentiske Call of Duty-oplevelse'. Den oplevelse som ifølge John Rafazz, Treyarchs community manager, udgør hjertet af, hvad Santa Monica-udvikleren forsøger at ramme i Call Of Duty: Black Ops 2s single-player kampagne.

Læs mere...