Call of Duty 4: Modern Warfare

Drevet til massakre af 'Call of Duty'?

Brugte op til 18 timer dagligt på voldelige computerspil

Aaron Alexis, manden bag tirsdagens skudepisode på en amerikansk flådebase, skulle angiveligt have spillet voldelige computerspil op til 18 timer dagligt, skriver den engelske avis Daily Mirror på deres hjemmeside.

100 millioner har spillet Call of Duty

Den største digitale hær i mands minde

Flere end 100 millioner spillere har gæstet Call of Duty-serien siden udgivelsen af det fjerde spil, Modern Warfare, det bekræfter Activision Blizzard.

Call of Duty vender tilbage til E3

Vi er midt i Black Ops 2's DLC-cyklus, og vi ser det næste CoD til E3

Activisions chef for sociale medier har afsløret, at det næste Call of Duty vises frem til E3-spilmessen i begyndelsen af juni måned. Det er sket som led i en statusrapport, hvor Dan Amrich fortalte, at vi kun har set halvdelen af udgiverens planlagte DLC-udvidelser til det populære Black Ops 2-skydespil.

Call of Duty-skaber har forladt sit hold

Jason West har ikke arbejdet for Respawn siden maj.

'West & Zampella' var i mange år lig med det pureste guld, når det gjaldt evnen til at sammensætte millionsælgende actionspil. Det var dengang holdet grundlagde Call of Duty-serien med Infinity Ward, før de siden blev afskediget fra Activision efter en kontrovers. De brugte tiden efter dette til at lægge grundstenen til EA-loyale Respawn Entertainment.

Sådan scorer du en pige i Call of Duty

Søger (k)ærlig CoD-gamer. Billetmærke 1337.

Når nu verden er så ondt og kynisk et sted, at man bliver pure afvist af tøserne på Zen eller Bernhardt når man tropper op i sin Gears of War t-shirt, hvordan skal man så have held med at finde kærligheden i livet?

Call of Duty forbliver uden abonnement

Activision: Nul ekstra penge op af lommen.

Der har i de seneste uger verseret rygter om at Call of Duty var på vej mod en abonnementsbaseret form med en månedlig afgift for at kunne spille det online.

Tre nye Call of Duty-spil på to år

Laves fortsat af Infinity og Treyarch.

Dam Amrich fra Activision har via den allestedsnærværende tidssluger Facebook bekræftet, at Activision har planer om at udgive tre nye Call of Duty-spil inden april 2012, det vil sige indenfor en periode på 2 år fra nu.

Call of Duty får muligvis online gebyrer

Activision: "Det er hvad spillerne vil have".

Activision har overfor en række investorer og branchefolk bekendgjort intentioner om at kræve penge for diverse serviceydelser for onlinespillere af Call of Duty. Modern Warfare 2 nævnes ikke specifikt. Snakken er derimod generelt møntet på, at Activision søger at optimere indtjeningen på spilserien. Det første Modern Warfare er til stadighed et af de mest spillede onlinespil samlet set på tværs af PC og HD-konsollerne, så det er på sin vis forståeligt at udgiveren ser det som et "tab", når detsom nu er gratis at spille.

Call of Duty

Fra spil til franchise.

I anledning af udgivelsen af Modern Warfare 2 har vi her på redaktionen kigget nærmere på forgængerne i Call of Duty-serien. Vi gennemgår seriens historie, og ser nærmere på, hvordan serien har udviklet sig fra spil til spil. Vi kigger også på den særlige byttehandel, hvor udviklerne Treyarch og Infinity Ward skiftes til at sende spillene på gaden.

Activision ville ikke have Modern Warfare

Mente at 2. Verdenskrig var den sikre hest.

Oprindeligt ville Activision ikke have, at Infinity Ward lavede et moderne krigsspil efter at have lavet Call of Duty 2. Det afsløres i et interview med Infinity Ward i det seneste eksemplar af Official Playstation Magazine UK.

Modern Warfare til Wii i år

Activision vil have del i Nintendos kage.

Activision og Infinity Ward har ikke længere i sinde at se på, mens den ene Wii efter den anden langes over disken.