Borderlands 2

Spotlight

FilmUgens vigtigste nyheder

Vi har samlet en godbid med historier fra ugen der gik

Film3 af årets fedeste spil på 5 minutter

Historierne i Hitman, Arkham City og Borderlands på rekordtid.

FilmBorderlands 2 Mechromancer Video

Den nye klasse i Borderlands 2 der ser i parentes bemærket ser ganske smukt ud i denne video.

Gangbang i ødemarken

Borderlands 2 anmeldelse.

Key events

Sådan har et gevær aldrig lydt før

Bizart våben gravet op af lootdyngerne i Borderlands

Vi ved allesammen godt, at biler ikke eksploderer ved påkørsler og et skud i kølerhjelmen, som de ellers gladeligt prøver at overbevise os om i film og spil. Alligevel æder vi det råt, da vi elsker at sidde med flammende genskind i øjnene, og lyden af en dundrende bas i gulvbrædderne. Måske forholder det sig på samme måde med lyden af et skud? Da de færreste af os rent faktisk har stået med et gevær og sendt byger af varmt metal afsted, kunne man kraftigt mistænke underholdningsindustrien for, at have produceret lige dén specifikke lyd, der får action-kuldegysningerne til at vælte frem hos de fleste mænd? Måske er det en stor konspiration, hvor vi, de uinviede, bliver holdt for nar.

Ny virtual reality-gadget sætter dig på hårdt arbejde

Løbebånds-gaming er lige om hjørnet

Den kickstartede Virtuix Omni-trædemølle, der lader spilleren bevæge sig i alle retninger ved hjælp af egen krop, oplevede en kæmpe succsess i sommers og firmaet bag kan nu aflsøre, at man fra juli i år af vil kunne anskaffe sig sin helt egen model.

Gearbox klar til næste konsolgeneration

Indtil da kan man hygge sig med mere Borderlands 2 DLC

Udvikleren bag Borderlands og Brothers in Arms, Gearbox Software, arbejder nu på et nyt spil, som skal udgives til næste generation af konsoller.

Borderlands 2 får ny figur og nyt level-cap

Gearbox varsler store forandringer i Borderlands 2 med den næste DLC-udvidelse. Krieg er navnet på den nye figur, vi har ventet på i ugevis.

Gearbox Software har i ugevis drillet os med tanken om, hvad der ville gemme sig bag den nye, sjette figur i Borderlands 2. I begyndelsen af måneden afslørede udvikleren, at der ville komme en ny figur i den næste DLC-udvidelse, og nu er der sat navn på vedkommende: Krieg.

Borderlands får ny figur

Kan du heller ikke rigtig finde dig selv i de nuværende Borderlands-figurer? Så er det godt, at der snart kommer en sjette.

Borderlands 2 bliver snart udvidet med en sjette figur, som formentlig får nærkamp (melee) som sin største styrke. Figuren udkommer som led i en ny DLC-udvidelse, der ikke bliver en del af det sædvanlige Season Pass-indhold til Gearbox' skydespil.

Gearbox: Knap så mange fusere i næste generation

Udviklingsomkostningerne vil betyde færre, men bedre spil til PS4 og Xbox 720

De nye next-gen-konsoller får langt bedre hardware end Playstation 3 og Xbox 360, men det skaber også en vis bekymring for, at udviklingsomkostningerne stiger og udviklerne derfor bliver pressede til at droppe mange projekter. Disse bekymringer bliver dog ikke delt af Randy Pitchford, der er øverste chef for Borderlands- og Aliens: Colonial Marines-udvikleren Gearbox. I stedet forventer han, at der i fremtiden kommer færre, men langt bedre spil på grund af de skærpede krav.

Se Nvidias Project Shield i aktion

Borderlands 2 med 60 FPS på håndholdt konsol - Ja tak

Nvidia har lagt en video ud hvor de viser Borderlands 2 på deres kommende Android-baseret, håndholdte konsol med Tegra 4 chip, Project Shield.

Gearbox blev tilbudt et Call of Duty-spil

Borderlands-udviklerne takkede nej til at udvikle et CoD.

Gearbox Software har ret bred erfaring med skydespil, bl.a. med Borderlands, Brothers in Arms og Half-Life, men for år tilbage blev udvikleren sågar foreslået at lave et selvstændigt Call of Duty-spil. Activision tog kontakt til udviklerne for at høre, om de ville overtage en del af arbejdet med den hyperpopulære FPS-serie.

Juleudsalget begynder på Steam

Dag 1 med Borderlands som største emne.

Det traditionsrige årlige juleudsalg på Steam er netop skudt i gang. Frem til og med den 5. januar er der hver dag markante tilbud på nogle af dette og de forrige års største udgivelser.

Film3 af årets fedeste spil på 5 minutter

Historierne i Hitman, Arkham City og Borderlands på rekordtid.

Som vi nævnte i en tidligere artikel, kan det være svært at få tid til computerspil i den travle juletid. Derfor har vi samlet nogle videoer, der kan give dig historien i nogle af årets bedste spil. Så kan du få handlingen, uden at skulle spille igennem dem.

Borderlands 2's DLC bekræftet

Mr. Torgue's Campaing of Carnage.

DLC udvidelsen til Borderlands 2 som vores søstersite skrev om sidste måned er nu officielt blevet bekræftet af Gearbox

Borderlands 2 kommer til Mac

Udgivelse den 20. november.

Det populære open-world co-op skydespil Borderlands 2 kommer ud til Mac den 20. november igennem udgiveren Aspyr Media.

Borderlands 2 multiplayer sikkert igen

Med den nyeste patch mister man ikke sin karakter.

Sidste uge advarede Gearbox spillere mod at spille Borderlands 2 til Xbox 360 online, efter man opdagede en hack som gjorde at folk kunne miste deres karakter. Det skete ved at man spillede sammen med nogen som havde hacket deres gemte spil for at aktivere en skjult "hardcore mode".

Borderlands 2 runder 5 mio.

Der er godt gang i det rollespilsinspirerede FPS fra Gearbox Software.

Borderlands 2 er blevet en kæmpe succes for Gearbox Software, der sendte spillet på gaden den 18. september.

Er du klar til mere Borderlands 2 i næste uge?

Den første, store udvidelse er meldt klar fra Gearbox. Skal du have den?

Du har haft tre uger til at spille Borderlands 2 færdigt siden spillet udkom den 21. september, og hvis du har kørt panden mod muren og leder efter nye udfordringer, varsler Gearbox nu den første store udvidelse til skydespillet.

Ny figur til Borderlands 2 har premiere i dag

Mechromancer er den femte klasse i Borderlands 2.

I dag er der debut til den femte klasse i Borderlands 2. Udviklerne fra Gearbox har indsat den længe ventede Mechromancer-figur i spillet, og den er enten gratis eller til salg for et symbolsk beløb på 70 kroner, alt efter om du har forudbestilt spillet eller ej.

Gangbang i ødemarken

Gangbang i ødemarken

Borderlands 2 anmeldelse.

Testet på PC.

Som lille knægt har man en lille håndfuld ideer, hvad angår karrieremuligheder: Astronaut, Batman eller Cowboy. Astronauter er der ikke mange stillingsopslag med, der er kun én Batman og de fleste cowboys uddøde med det vilde vesten. Med serien som Firefly fik Joss Whedon dog vækket barnedrømmen og håbet til live igen, og kan man nøjes med at gøre digital karriere har Borderlands 2 udenjordisk prærie nok til at man kan få styret sine lyster. Hestene er udskiftet med firhjulstrukne biler og seksløberen kører enten på almindeligt krudt eller glohed plasma.

Gearbox Software debuterede tilbage i 1999 med Opposing Force, den første udvidelse til Half-Life. Studiet var stiftet af folk fra blandt andet 3D Realms, der stod bag kulthittet Duke Nukem 3D, og de følgende år arbejdede Gearbox blandt andet på Counter-Strike og pc-versionen af Halo: Combat Evolved. I 2005 debuterede de med deres første selvstændige titel, Brothers in Arms: Road to Hill 30, der red højt på den ellers døende bølge af WW2-spil, og i 2009 begik de så endelig Borderlands. Borderlands tog verden med storm. Med sin stiliserede og Unreal-drevne tegneserie-grafik og mulighed for fire spillere der kun rivaliseres af Halo, vandt Borderlands folks hjerter. Gearbox havde ramt plet ved at kombinere en hjernedød og hylemorsom shooter med loot-mekanikken fra Diablo-spillene. I stedet for magiske sværd og stave kunne Borderlands bogstaveligt talt spytte millioner af forskellige typer våben ud. Rifler, bazookaer, pistoler - der var ikke et øje tørt, når først maskinen rullede. Borderlands var så stor en succes, at Gearbox efterfølgende har kunne tage den mere med ro, og resultatet af succesen og tre års crunch-tid er her endelig. Borderlands 2 er landet, og er dobbelt så stor som forgængeren - men er det også dobbelt så sjovt?

Læs mere...

Mand knalder Borderlands 2 af på 43 timer

Maratonsession for amerikansk studerende, der har filmet det hele.

Knap nok er skydespillet Borderlands 2 udkommet, før en gamer med lidt rigelig fritid har kørt spillet sønder og sammen og klaret alle forhindringer i en maratonsession. Amerikaneren Matt Siegfried, der er kendt i gamermiljøet netop for at køre spil igennem på rekordtider, har nået max-level i skydespillet i en maratonsession på 43 timer.

Epic er stolt af Unreal Engines dominans ved E3

Mere end 25 kommende titler på udstillingen benyttede sig af Unreal-motoren.

Spiludviklingsplatformen Unreal Engine 3 var den foretrukne spilmotor ved dette års E3, mener Epic Games. Det fremgår tydeligt af følgende liste af spil, som er blevet publiceret på Unreals officielle blog.

Borderlands 2 fra nye vinkler

Seks nye billeder i seriens kendetegnende cel-shade stil gør brug af hele farvepaletten.

Seks nye billeder i seriens kendetegnende cel-shade stil gør brug af hele farvepaletten.

Borderlands 2 Preview

Borderlands 2 Preview

Mere eventyr i grænselandet.

Borderlands handlede om at skyde ting. Jo da, der var interessante våben at affyre og varierede mål at skyde på, men i bund og grund er det dét. Borderlands 2 handler stadig om at skyde, men denne gang er der meget mere i det. Den smukke verden, de kreative elementer, spillet er sat sammen af, og den fjollede humor sigter efter at fylde endnu mere på den skabelon, som forgængeren skabte.

Demoen begynder med vores karakter, den nye Gunzerker klasse, i et vinterlandskab. Det blege blå landskab, sløret af hylende vinde og snefnug, ligner mere det vandfarvede vidunderland fra Okami end Borderlands brune ødemark. "Tænk en gang, nye farver" griner Steve Gibson fra Gearbox, som afvikler demoen. Der er en historie, der handler om at redde din ven, i denne mission, men det er mindre vigtigt. Det handler om at overleve.

Hvor kulden i sig selv ikke ser ud til at have nogen fysisk effekt på dig, så viser faren sig hurtigt i form af nogle afskyelige væsener kaldet Bullymongs, der popper ud frem af isen. Et bundt arme, klør og pels, der springer rundt som forvoksede frøer, mens de samler alt op, de kan få fingre i, for at kaste det efter dig, blandt andet stalaktitter, biler, mennesker og sågar helt uskyldige snebolde. Bemærk at dette stadig er tidligt i spillet, længe før truslerne eskalerer fra folkeskolefjollerier til astronomiske angreb.

Læs mere...

Du er med til at lave Borderlands 2

Gearbox vil aflæse Borderlands på pc.

I løbet af den forgangne weekend, under spilmessen PAX i Seattle, var Gearbox Software i rampelyset for at tale om ​​Borderlands 2, som de afdækkede for lidt over en uge siden ved Gamesom.

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.

20+ film fra Gamescom 2011

FIFA! Borderlands! Battlefield m.m.

Europas største spilmesse, Gamescom, er på trapperne. I morgen starter selve messen, mens vi i dag har bevidnet EA og Sony spille op til det kommende års udgivelser ved deres respektive eksterne presseshows.

Borderlands 2 officielt

Nyt og mere af alting, lover Gearbox.

Gearbox og 2K har løftet sløret for planerne om at udgive Borderlands 2 mellem april 2012 og samme måned året efter.