Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

Spotlight

Key events

Battlefield 3 skal toppe Call of Duty

BF 1943 og BFBC2 Onslaught til PC skudt ned.

OPDATERING fredag: Udgivelsen er nu officielt fastsat til "efteråret 2011". Tidsrammen afsløres i den første teaser trailer for Battlefield 3, som du kan se nederst i denne nyhed.

Stort og hemmeligt FPS fra EA i år

Det er ikke Battlefield 3.

Afsløringen faldt i løbet af et internt telefonmøde med EAs samarbejdspartnere og investorer sent igår omkring fremtiden for Medal of Honor-serien, hvor John forklarede selskabets spilstrategi i first-person-shooter-genren:

Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam

"War! Huh-yeah! What is it good for? Absolutely nothing!" Sådan starter den klassiske antikrigssang "War" fra 1970, der er en kommentar til den på daværende tidspunkt igangværende krig i Vietnam. Sangens evigt gyldige budskab er ikke til diskussion, da de færreste vil mene, at krig er positivt, men samtidig er der heller ingen tvivl om, at krig i spilregi er den allerstørste indtægtskilde. Se bare på 'Call of Duty: Black Ops'. Det seneste milliardindtjenende skud på krigsstammen. Vi elsker at skyde, smadre, bombe og totalt destruere alt og alle i et utal af spil, der spinder guld på krigens rædsler.

Om krig virkelig stadig bør være hovedinspirationskilden til nutidens mainstream spilproduktion, kan bestemt diskuteres, men samtidig kan den fundamentalt primitive underholdningsfaktor ikke benægtes. Der taler salgstallene deres tydelige sprog. Det samme gør sig gældende i den nye Vietnam udvidelse til Battlefield Bad Company 2, der solidt bygger videre på Bad Company 2s styrker og er et must-buy for alle, der ejer BC2 og vil have mere krudt for kontanterne.

Vietnam udvidelsen byder på fem nye multiplayer baner, seks nye fartøjer og femten nye våben. Der er med andre ord masser af militært isenkram at give sig i kast med på de specielt designede Vietnam baner, der viser, hvorfor BC2 er den bedste online multiplayer first person shooter p.t.

Læs mere...

Battlefield BC2 Vietnam får dato

BC2 Map Pack 7 ligeledes i kalenderen.

EA DICE får en travl december. De starter med at lancere DLC-pakken Map Pack 7 til Battlefield: Bad Company 2 i morgen, onsdag den 1. december.

Nyt Battlefield afsløres fredag

Det er ikke Battlefield 3, siger EA.

EA afslører åbenbart et nyt Battlefield-spil på fredag i denne uge. Det afslører en af EAs partnere, Benjamin Cousins fra selskabet Easy, via twitter. Easy driver forretningsmodellen bag Battlefield Heroes og Cousins har ved samme lejlighed afkræftet, at der skulle være tale om Battlefield 3, men derimod et helt nyt spil.

BF Bad Company 2 Vietnam prissat

Afsløres i ny trailer - info og film her.

Efter en noget skuffende multiplayer-oplevelse i Medal of Honor, er EA DICE tilsyneladende stærkt videre med egne projekter.

Battlefield BC2 Vietnam spilbar på TGS

Udvidelse til BFBC2 vises frem i Tokyo.

EA DICE har planer om at tage til Tokyo Game Show og vise frem af den kommende udvidelse til Battlefield Bad Company 2, som fører handlingen tilbage til Vietnam-krigen. Tokyo Game Show finder sted fra den 16.-19. september.

Vietnam kommer til Bad Company 2

Til priviligerede sønner.

Electronic Arts tager en afstikker fra de nuværende, moderne krige, når en ny DLC-pakke dukker op til Battlefield: Bad Company 2 i løbet af vinteren.