Battlefield 3

Spotlight

FilmKan man tage Battlefield for seriøst?

Hvis bare alle spillede som StoneMountain64

Digital FoundryBattlefield 3: DFPC vs. Alienware M14x, 768p Medium Settings Video

The £300 Digital Foundry PC compared against the £1300 Alienware M14x gaming laptop on one of PC's most demanding games.

FilmBattlefield 3 Premium - Trailer

Tænkte du det ikke lige nok.

Key events

28th October 2011

Battlefield 3 Anmeldelse

27th September 2011

Battlefield 3 - Pc beta gameplay

20th September 2011

Battlefield 3 beta datosat

23rd February 2011

Battlefield 3 - Gameplay

4th February 2011

Battlefield 3 - Trailer

FilmKan man tage Battlefield for seriøst?

Hvis bare alle spillede som StoneMountain64

Livet er hvad man gør det til, den sætning har man hørt før, og der er garanteret noget om det. Men gælder det også i spil? Det giver StoneMountain 64 et fornuftigt bud på i hans youtube-serie, Y.O.L.O on the Battlefield, hvor han spiller Battlefield (både 3 og 4) med en uhyre seriøs tilgang, udover at det er lavet i sjov.

EA nægter at betale for at bruge bestemte våben i deres spil

EA nægter at betale for at bruge bestemte våben i deres spil

En bog skal ikke betale for at bruge ordet Colt.

EA har ikke tænkt sig at betale licens for at bruge våbenfabrikanters udstyr i Battlefield 4. Alligevel har de tænkt sig at bruge dem.

EA's tilgang til sagen er, at det er et spørgsmål om fri tale. "Vi fortæller en historie, og vi har en synsvinkel. En bog betaler ikke for at bruge ordet Colt, eksempelvis," fortalte EA's Frank Gibeau til Reuters.

EA har før i tiden betalt licenser for at bruge bestemt våben i deres spil, hvilket har ledt til diskussioner om, i hvor høj en grad computerspil var med til at finansiere våbenfabrikanterne.

Læs mere...

DICE er 'blevet voksne' med Battlefield 4

Plottet er mere modent og ikke så krigsliderligt som hidtil, lyder det

Det efterårsaktuelle Battlefield 4 vil markere en ny fase for DICE i deres tilgang til singleplayergaming. Holdet ser sig selv som mere voksne udviklere, som vil satse på menneskelige ofre og følelser i handlingen, knap så meget på geopolitik og krigsliderlige soldater.

Kammerater i krig

Det værste ved at spille med sine venner

Vi kender det alle - man sidder og spiller med en flok venner, og der er altid en, der ikke helt er på niveau med resten. Ham, der ikke helt har fået fat i de finere detaljer i spillet - han forstår sig måske ikke på at last-hit i League of Legends, eller måske er han dårlig til at styre aggro i World of Warcraft.

Battlefield 4 handler om mennesker, ikke geopolitik

DICE vil bringe storpolitik i baggrunden og i stedet satse på mennesker og følelser i Battlefield 4

Det efterårsaktuelle Battlefield 4 vil tage et skridt væk fra militærspillenes traditionelle fokus på geopolitik og store krige. I stedet bliver mennesker og følelser midt i krigssituationer det fremtrædende fokusområde i spillets fortælling.

Battlefield 4 kommer til efteråret

En plakat er dukket op på internettet, hvor premieren på Battlefield 4 lyder på 'efteråret 2013'

I morgen bliver vi meget klogere på EA og DICEs planer for Battlefield 4, når spillet som ventet bliver afsløret til en særligt indbudt spilpresse. Mange detaljer er dog allerede sluppet ud, eksempelvis at spillet også udkommer til next-gen-konsollerne, og at der kommer en beta-test forud, hvor Medal of Honor: Warfighter-ejere blandt mange andre kan deltage.

Første teasertrailer fra Battlefield 4 er ude på Twitter

Første teasertrailer fra Battlefield 4 er ude på Twitter

Den 27. marts får vi det nye FPS at se fra DICE. Det viser det første videoklip, som er lagt op på Twitter

Det virker mere og mere sikkert, at Battlefield 4 vises frem for offentligheden den 27. marts efter flere forudgående fremvisninger for journalister og branchefolk. I en ny video, som DICE har lagt op på Twitter, bliver vi bedt om at 'prepare 4 battle' den 27/3 med et 4-tal, der er bygget efter den traditionelle Battlefield-stil.

Vi ser også et par videobidder fra noget, der kunne ligne en militærriffel med temmelig flotte detaljer; endnu en hentydning til, at Battlefield 4 ikke blot udkommer til pc, men sandsynligvis også til next-gen-konsollerne Playstation 4 og den næste Xbox.

Videoklippet er dog kun en teaser og indeholder ikke færdigt gameplay eller flere detaljer om projektet. Vi ved dog, at Battlefield 4 for nylig blev vist frem for mange butikschefer i den amerikanske GameStop-butikskæde, og at modtagelsen var meget positiv.

Læs mere...

Battlefield 3 patch på knap 2 GB til Xbox 360

Battlefield 3 patch på knap 2 GB til Xbox 360

"Vi anbefaler på det kraftigste at du downloader den."

En enorm patch til Battlefield 3 er dukket op på Xbox Live. Den fylder hele 1,92GB.

Multiplayer Opdatering 6 "indeholder forbedringer til multiplayer delen af spillet", står der på Xbox.com beskrivelsen. "Vi anbefaler på det kraftigste at du downloader den."

Opdateringen kommer samtidigt med End Game - Battlefield 3s seneste udvidelse.

Læs mere...

'End Game' kommer snart til Battlefield 3

Det begynder til PS3 den 5. marts

Planerne for den femte og sidste udvidelsespakke til Battlefield 3, End Game, er nu lagt frem af Electronic Arts og DICE. Desværre kunne det ikke blive til en enkel plan når der er flere eksklusivaftaler og abonnementer involveret, og derfor forløber udrulningen gradvist fra den 5. til den 26. marts.

Der er mange spil som er berygtede for at have irriterende spillere. Hvor tit hører man ikke lige om de enorme mængder skældsord der kastes omkring på Xbox Live blandt Call of Duty spillerne. Eller om hvor gode folk er til at give hinanden skylden i League of Legends. Spillerne i de følgende film er ikke irriterende på den måde. De er irriterende heldige og gode. Så vil man hellere spille imod idioterne i COD, dem kan man i det mindste vinde over.

GTA V traileren genskabt i Battlefield 3

GTA V traileren genskabt i Battlefield 3

Se begge film køre side om side. Det er OK gået.

YouTube-brugeren ved navn Ketegano15 har genskabt debuttraileren for Grand Theft Auto V ved hjælp af de naturlige figurer og kulisser i Battlefield 3.

Herunder ser du i alt tre film. Den første er færnævnte Battlefield 3-version af GTA V traileren. Film nummer 2 er den oprindelige trailer for GTA V, som Rockstar har lavet den. Og nederst får du den måske mest seværdige film, nemlig en sidestilling af de to trailere i realtime. Hvem der bare havde mere realtime i reallyheden.

Tak til Eurogamer.se.

Læs mere...

Battlefield 4 beta ikke kun med i Medal of Honor

Battlefield 4 bliver ikke en lukket fest for folk, der forudbestiller Medal of Honor: Warfighter.

Det forsikrer DICE via Battlefield 3-community-manager Ian Tornay. Han har lavet et indlæg på Reddit med de nærmere detaljer.

"Der vil være andre måder at komme med i betaen på end ved at forudbestille Medal of Honor: Warfighter. På nuværende tidspunkt er det dog den eneste måde, at man er 100% sikker på adgang," udtaler han.

Læs mere...

DICE kritiserer manglen på opfindsomhed i nutidens FPS

"En hardcore genre med hardcore fans."

Den svenske udvikler DICE, udvikler af senest Battlefield 3, kritiserer i et nyligt interview med Edge en tilsyneladende mangel på opfindsomhed i nutidens shooters - en kritik mellem linierne af arvefjenden Call of Duty, synes det i øvrigt.

EA: Frostbite 2 mere end klar til næste generation

Battlefield 3 gav blot et lille indblik i hvad spilmotoren er i stand til

Frostbite 2 blev bygget med henblik på næste konsolgeneration. Spilmotoren blev brugt til at bygge sidste års Battlefield 3, og EA er overbevist om at teknologien sagtens kan stå distancen, når næste konsolgeneration skydes i gang. Det siger EAs Patrick Söderlund i et interview til Gamasutra.

Coolshop UK: Battlefield Premium koster 325 kr.

Tidlig adgang til DLC-pakker koster ekstra.

Den britiske udgave af spilbutikken Coolshop skriver, at Battlefield 3: Premium vil koste 325 kr. (direkte oversat fra britiske pund til danske kroner), når produktet udkommer den 29. juni.

DICE: Vi forventer 64-bit gaming fra 2013

Windows 8 skal sætte 64-bit som en standard for gaming, forventer Digital Illusions.

Battlefield-udviklerne fra DICE vil gøre 64-bit-styresystemer til et absolut minimumskrav for visse af firmaets titler, der udkommer i 2013.

Her er BAFTA-vinderne i spilkategorierne

Se hvilke spil der tog stikket hjem ved den 'britiske Oscar'.

Så var det i går aftes, at den mest prestigefyldte britiske pris indenfor film, tv og spil blev uddelt. Den britiske BAFTA-pris (Brtitish Academy of Film and Television Arts), har siden 2006 også været uddelt til de bedste spil på det britiske marked, og er dermed en af de ældste mainstream-prisuddelinger for spilmediet.

GDC-awards 2012: Indie-spillenes triumf?

Derfor blev Indie-spillene den store vinder ved årets prisuddeling.

Game Developers Conference er årets vigtigste begivenhed, hvis man er spiludvikler. Vigtigere end E3, fordi formålet på GDC er, at møde andre spiludviklere fra hele verden og udveksle røverhistorier, tips og tricks. E3 derimod er i langt højere grad et pressecirkus der domineres af store annonceringer og pressemøder fra branchens kæmper.

Lej en spilserver til Battlefield 3 på konsol

Slut med pc-eksklusiviteten. Men hvad er prisen?

Muligheden for at styre og sætte en server op i Battlefield 3 på pc var et af de store trækplastre for platformen, da pc-versionen skulle promoveres som den primære platform i udviklingen af spillet.

Battlefield 3 har tre DLC-pakker på vej

Nærkampe mellem infanteri til sommer.

Fans af Battlefield 3 kan begynde at tælle dagene indtil juni. Udvikleren DICE har afsløret, at de engang til sommer vil være klar med en ny DLC-pakke til spillet, som har fået undertitlen Close Quarters.

EA vil have fri brug af mærkevarer i spil

"De rigtige navne højner realismen".

Electronic Arts hævder, at den amerikanske lov om ytringsfrihed tillader dem at bruge navnene på rigtige helikoptere i Battlefield 3. Det skriver udgiveren i en pressemeddelelse.

De mest solgte spil i 2011

Det er regnskabets time! Her er de 20 mest solgte titler fra året der gik.

Så er stemmerne (eller rettere salgstallene) optalt, og vi kan nu bringe den endelige og definitive top-20 over de mest solgte spil i Danmark i hele 2011.

Retrospektiv: Spilåret 2011

Skandaler! Sensationer! Afsløringer! Var du der?

Velkommen til artiklen, hvor vi kigger tilbage på de største begivenheder i spilverdenen 2011. Vi har kigget igennem alle historierne fra året der gik, og plukket de største, vildeste og mest interessante begivenheder ud på de følgende sider.

Battlefield 3 til pc storpatches tirsdag

Battlefield 3 til pc storpatches tirsdag

Fylder 2GB. Ingen vej udenom. Skifter.

En obligatorisk patch på intet mindre end 2 Gigabyte implementeres på pc-versionen af Battlefield 3 PC i morgen tirsdag, afslører EA DICE.

Filstørrelsen skyldes tilsyneladende en form for preload af DLC-pakken 'Back To Karkand', nyfortolkningen af en stak klassiske baner fra Battlefield 2, som også udkommer i denne uge.

"Det er ikke en optimal situation, så vi vil for fremtiden sigte efter at gøre download af vores DLC-indhold frivilligt", forklarer DICE i dag, mens der dog ingen vej er udenom den 2GB store fil i morgen.

Læs mere...

PS3-folket får BF1943 via BF3 alligevel

DICE og EA sparker egen siddeflade.

DICE og EA har nu fundet en løsning på problemet affødt af den manglende kopi af Battlefield 1943, der ellers oprindelig var blevet lovet inkluderet på Battlefield 3 bluray'en.

Mest solgte spil i uge 45

De seneste efterretninger fra den danske salgsfront.

Så er de seneste rapporter fra spil-slagmarken indløbet fra fronten. Og rapporterne afslører en uge der står i Moderns Warfare 3's tegn.

Battlefield 3 forbedret siden lanceringen

DICE optimerer før Modern Warfare 3.

Da den svenske udvikler DICE for en uge siden endelig frigav Battlefield 3, var lanceringen nogenlunde fuldent, selvom der var et par områder, hvor spillet endnu havde brug for en kærlig hånd - særligt online, der jo er spillets store trækplaster.

Battlefield 3 Anmeldelse

Battlefield 3 Anmeldelse

Skudt af på pc og konsol.

Ville du stole på et andet menneske nok til at følge ham uden tøven?

Måske ikke i virkeligheden, med mindre du var i krig og han var enten din bedste ven eller øverstkommanderende.

Men hvad så i et spil? Ville du følge nogen blindt i et spil? Næppe - jo, kun hvis du fik en god oplevelse ud af det, eller hvis du fik noget ud af det i sidste ende. Og dog, der er jo altid et respawn mere.

Læs mere...

Digital FoundryGør din pc klar til Battlefield 3

Få den bedste ydelse på den store slagmark.

I en tid hvor AAA-spiludvikling først og fremmest er henvendt konsolmarkedet, foranlediges man nemt til at tro, at cutting-edge pc-udvikling er en saga blot. Det stemmer dog ikke helt overens med virkeligheden, og gud ske lov for det. DICE's Battlefield 3 er et eksempel på dette, at ikke alle blockbuster-spil ligger under for konsollernes aldrende teknologi. PC-versionen er således et selvstudium i udnyttelse af moderne pc-arkitektur, og har man først prøvet kræfter med en top-tunet maskine, er der ingen vej tilbage.

PS3-ejere snydt for Battlefield 1943

Skulle have fulgt med Battlefield 3, men er MIA.

Ejere af PS3-udgaven af Battlefield 3 verden over undrer sig. Med stort ståhej annoncerede EA ved dette års E3, at PS3-udgaven af Battlefield 3 ville inkludere en gratis kopi af DICE's tidligere spil Battlefield 1943. Men her ved udgivelsen viser det sig pludselig, at det ikke er tilfældet alligevel.

Battlefield på Xbox 360 i SD og HD

Har du plads på din harddisk?

Når Battlefield 3 udkommer på fredag til pc, PS3 og Xbox 360, vil der på sidstnævnte være mulighed for at spille det med eller uden installation af yderligere 1,5 gigabyte HD-grafik.

Battlefield 3 multiplayer preview

Battlefield 3 multiplayer preview

Hvor står vi seks år senere?

Jeg besøgte for nyligt DICE i Stockholm sammen med en række repræsentanter fra andre nordiske spilmedier, blandt andet for at interviewe general manager Karl-Magnus Troedsson, men selvfølgelig også for at prøve kræfter med det kommende Battlefield 3.

Inden vi får lov til at prøve spillet, er der dog et par ting, som Karl-Magnus gerne vil fortælle om spillet. Han lægger faktisk ud med at sige, at den beta, som nogen af os, og jer læsere, måske har prøvet, er en ægte beta, ikke en maskeret demo. Derfor var der også bugs i betaen, som man kan forvente er udryddet i den endelige version.

Dernæst bliver vi præsenteret for Battlelog. Et socialt netværk i bedste Facebook-stil, som skal holde styr på alle dine bedrifter i Battlefield 3 og samtidig vise dig, hvordan det går for dine venner. Og det ser virkeligt ud nøjagtigt som Facebook, bortset fra at der selvfølgelig kun er opdateringer om Battlefield 3.

Læs mere...

Beta-testen er død. Længe leve beta-testen!

Beta-testen er død. Længe leve beta-testen!

Derfor er en beta-test ikke, hvad den har været.

Beta-test

Kig på det. Det består af to ord: Beta og test. Og i tidernes morgen var det faktisk det det betød. Det var en test - altså et eksperiment, en efterprøvelse af et stykke software i beta, betydende ufærdigt, med fejl og ikke i den endelige form.

Fordi det netop var en test af et ufærdigt produkt, havde man ingen større forventninger til det, og deltor man i en beta-test var det af interesse. Fordi man havde en særlig interesse i spillet, fordi man gerne ville hjælpe udviklerne eller fordi man gerne ville have et glimt af det endelige produkt, inden det kom i handlen.

Læs mere...

Battlefield 3 bag kulissen

Gennem øjnene på Karl-Magnus Troedsson fra DICE.

I sidste uge tog Eurogamer Danmark op til det nordlige Sverige for at besøge udvikleren DICE og se nærmere på et af årets store shooters, Battlefield 3.

Battlefield 3 runder 2 mio. bestillinger

Det er lagt i kakkelovnen til 'B-dag'.

I et interview på Fox News, afslørede Battlefield 3's product manager, Kevin O'Leary, at de "klarer sig rigtig, rigtig godt", hvad angår forudbestillinger på årets store udfordrer af Call of Duty's plads på FPS-tronen.

Caspian Border tilføjes Battlefield 3-beta

Caspian Border tilføjes Battlefield 3-beta

Ny bane til PC-ejerne i betaens 11. time.

DICE fortæller nu, at de i denne weekend lukker op for Caspian Border-banen i den igangværende Battlefield 3-beta. Men det bliver kun for PC-platformen.

Udviklerne siger selv, at det sker fordi de gerne vil stress-teste banen en gang til, da denne weekend markerer slutningen på Battlefield 3-betaen.

"Efter at have analyseret data fra den første omgang af den lukkede Caspian Border-test, har vi nogle gode nyheder til alle deltagere i Battlefield 3 PC Open Beta: DICE-teamet har besluttet at bringe Caspian Border tilbage i beta'ens sidste weekend og foretage en åben test i stor skala af 64 spillere på Caspian Border", er forklaringen fra Battlefield 3's Community Manager for Nordamerika, Ian Tornay, på det officielle Battlelog forum.

Læs mere...

DICE forsvarer Battlefield 3-beta

DICE forsvarer Battlefield 3-beta

Spillerne "har misforstået ordet beta-test".

DICE går nu ind i diskussionen om den igangværende Battlefield 3-beta, og siger at spillerne har "misforstået" hvad termen "beta test" betyder.

I et interview med den britiske avis The Guardian svarer producer Patrick Liu bl.a. på kritikken af, at kun Operation Metro-banen er inkluderet i betaen. En bane baseret på Rush-mode, og ikke den langt mere efterspurgte Conquest-mode.

"Vi kørte også vore alpha-tests med en rush-bane, og vi ville gerne have en reference-punkt, så vi kunne sammenligne resultater. Så det var nødvendigt at bruge en mere eller mindre lignende bane"

Læs mere...

BF3 beta klar på pc, ps3 og X360

BF3 beta klar på pc, ps3 og X360

DICE fejlretter med din hjælp.

DICE og EA har i dag startet den åbne betatest af Battlefield 3.

Installationsfilerne fylder i omegnen af 1.3 GB, så sørg for at rydde lidt op, hvis du har en gammel konsol eller HD på pce'en, inden du installerer.

Installationsfilerne findes via demoesektionen i de digitale markedspladser på henholdsvis PS3 og Xbox 360, mens pc-versionen hentes via Origin.

Læs mere...

Battlefield 3 drivere fra AMD og nVidia

Bedre grafisk ydelse op til åben beta.

Både AMD og nVidia har indset, at denne uges frigivelse af den offentligt tilgængeligt beta-test af Battlefield 3 muligvis er deres store chance for at profilere sig overfor deres respektive fans og interesserede.

Battlefield 3 får pc systemkrav

Windows 7 64 bit anbefales blandt andet.

DICE har frigivet de endelige systemkrav til pc-versionen af Battlefield 3, som i løbet af i går blev forsynet med en beta-startdato.

Battlefield 3 beta datosat

Battlefield 3 beta datosat

Åben for alle på pc, PS3 og X360.

EA Games og DICE har i dag afdækket startdatoen for den offentligt tilgængelige betatest af Battlefield 3.

Således går det løs fra den 29. september på pc, PS3 og Xbox 360 for almindelige dødelige, mens folk, der har forudbestilt BF3 til pc via Origin, samt personer med en samlerudgave af Medal of Honor på samvittigheden, blive lukket ind to dage før, nærmere bestem den 27. september.

EA beskriver i dag betaens indhold:

Læs mere...

Battlefield 3 Battlelog er gratis

EA vil ikke kopiere MW3 betalingsmodel.

EA har reageret på udtalelser fra en af USAs mest fremtrædende spilmarkedsanalytikere, den mere eller mindre utroværdige Michael Pachter, som nu har været ude med sin store mund og dikteret, at EA formentlig vil kopiere Activision og deres betalingsmodel for abonnementsservicen Call of Duty Elite - et sideløbende statistisk og socialt værktøj, som er med til at fordybe spillerne af eksempelvis Call of Duty: Modern Warfare 3.

Sværere at unlocke og levelle i BF3

DICE: Vi undervurderede folk med BFBC2.

Patrick Bach fra DICE har i en snak med vores brødre ovre hos RockPaperShotgun forklaret lidt nærmere omkring XP og unlock-systemet i Battlefield 3.

DICE tror ikke på 3D

Ikke fremtiden indenfor spil.

Under et nyligt interview i Stockholm med VG247 udtalte Patrick Bach, producer på Battlefield 3, at DICE ikke anser 3D som den næste store ting indenfor ​​videospil.

Battlefield 3 Multiplayer

Test af co-op og 64-spiller multi.

Under årets Gamescom var der mulighed for at teste efterårets måske hotteste shooter, Battlefield 3, i to afdelinger: Co-op for to spillere og derefter sammen med 64 andre spillere i multiplayerdelen. Første del på PS3, anden del på pc. Køen var lang.

BF3 co-op mission demonstreret

Se makkerpar fra DICE og EA skyde sammen.

Som sidste led i EA Games'bombastiske soloshow ved Palladium i Köln tæt på Gamescom-hallerne i tirsdags, demonstrerede PAtrick Soderlund fra EA og MAgnus Troedsson fra DICE den nye Co-Op Mode i Battlefield 3 live på scenen.

Ingen split-screen co-op i BF3

Hver sin skærm, hvert sit spil.

Battlefield 3 vil ikke understøtte split-screen-funktioner, når det gælder spillets co-op-del. Det har Karl Magnus Troedsson fra DICE offentliggjort under en spilsession på GamesCom. De planlagte co-op-funktioner bliver en separat del af Battlefield 3, som vil køre parallelt med selve singleplayerkampagnen. Hver især vil de seks baner tage mellem 20-40 minutter at gennemføre.

Eurogamers Gamescom Award 2011: De nominerede

Hvad har været værd at se?

Journalister fra ni forskellige lande i Eurogamer Network har siden i går finkæmmet Gamescom i Köln og fra tid til anden tilfældigt stødt på hinanden for at rådgive om, hvad de ikke må gå glip af, og hvad der måske ikke har været så interessant. I går stak vi hovederne sammen ved Eurogamers stand for at nominere messegulvets 10 bedste spil.

20+ film fra Gamescom 2011

FIFA! Borderlands! Battlefield m.m.

Europas største spilmesse, Gamescom, er på trapperne. I morgen starter selve messen, mens vi i dag har bevidnet EA og Sony spille op til det kommende års udgivelser ved deres respektive eksterne presseshows.

Digital Download: Titanernes kamp

Om grunden til at EA udfordrer Steams de-facto monopol.

En af de sager der har genereret rigtig mange overskrifter i spil-verdenen hen over sommeren, er den konflikt der ser ud til at lure i horisonten mellem Steam og EA’s nye download-tjeneste Origin. I takt med at store EA-titler er forsvundet fra Steam, og kommende EA-titler annonceres som værende eksklusivt på Origin-platformen er det føget gennem luften med beskyldninger om, hvem det er der udelukker hvem, og om det er Valves eller EA’s skyld at EA titlerne forsvinder fra Steam.

Battlefield 3 komplet liste over points

Hvad giver mon et skud i panden?

En stor del af spiloplevelsen i Battlefield 3 online kommer - præcis som det har været med tidligere spil i BF-serien - fra den kontinuitet, der ligger i at vende tilbage til sin profil og stige i graderne og derigennem låse op for våben og udstyr.

BF3-beta adgang sikret i DK Origin

BF3-beta adgang sikret i DK Origin

Adgang til testen 48 timer før andre.

Det tog ikke mere end en enkelt dag for den danske afdeling af Origin, EAs nye digitale onlinebutik, at opdatere tilbudet på Battlefield 3: Limited Edition til pc med tilføjelsen, at man med i prisen får direkte adgang til betatesten af spillet.

Denne tænkes påbegyndt i september en gang - også på Xbox 360 og PS3 - selvom EA og DICE endnu mangler at oplyse en præcis og officiel startdato (den lukkede invite-only alpha test af BF3 er i øvrigt netop overstået /Red.).

Fordelen ved at forudbestille via Origin er, at der gives 48 timer tidligere adgang til betatesten, hvilket vil sige lidt mere tid til at grinde sig op og nappe sig lidt ekstra udstyr og våben at vælge mellem. Al XP og dermed alt, man har låst op for, bliver dog formentlig nulstillet i forbindelse med udgivelsen af det færdige spil mod slutningen af oktober. Dét er de typiske betavilkår, anyway.

Læs mere...

Battlefield 3 beta med pre-order

Battlefield 3 beta med pre-order

Gælder umiddelbart USA, hvad med DK?

Vi jagter i øjeblikket EA i Danmark for en afklaring om, hvorvidt den automatiske adgang til betatesten af Battlefield 3, som følger med forudbestillingen af spillet via EAs nye digitale distributionsportal for pc.spil, Origin, også kommer til Danmark.

Og hvis ikke, må spørgsmålet lyde, hvordan man i så fald kan søge om eller sikre sig adgang til en prøvespilning før udgivelsen.

Indtil videre er amerikanerne hermed de eneste, som via EA - der trods alt er baseret i USA - får adgang til betatesten. Den omfattende brandtest forventes sat i gang i september på samtlige tre platforme: pc, PS3 og Xbox 360.

Læs mere...

Battlefield 3 våben og udstyr

Følgende er bekræftet indtil videre.

Godt nok er det ikke DICE, der har været ude og på skrift har bekræftet hvert våben og andet godt på listen herunder, men derimod en flok sultne fans på spillets forum, som har brugt hele sommeren indendøre med næserne dybt begravet i det officielle film- og billedmateriale, DICE har sluppet løs på internettet om Battlefield 3 indtil videre.

EA i plus efter år med røde tal

Flere store spil skyld i stigning.

EA Games, en af verdens fem største spiludgivere, har netop afsluttet et regnskabsår, og resultatet var - modsat de sidste par år - yderst positivt.

Sådan tester du Battlefield 3 Alpha

Har du en nyere pc og Veteran Status?

DICE har i forbindelse med den nyligt påbegyndte lukkede alpha-test af Battlefield 3 offentliggjort systemkravene gældende i testfasen., som indtil videre kører på pc.

Se Battlefield 3 online gameplay

Se Battlefield 3 online gameplay

7½ minuts multiplayer action indenfor.

En større bid gameplay fra den igangværende, lukkede alfa-test af onlinedelen af Battlefield 3 er sluppet ud på nettet.

På tværs af klippet vises gameplay fra baner både over og under jorden, indenfor og udenfor - spillestilen ser i øvrigt ud til at være med mus og keyboard, næsten med sikkerhed PC-versionen.

Filmen giver, forudet taktisk indblik i nogle af banernes beskaffenhed, et indblik i Frostbite 2.0 og grafikmotorens evner til at rendere støv, partikler, røg, ild og live lyssætning.

Læs mere...

Activision sagsøger Modern Warfare site

Fanside fortsætter antipatisk propaganda.

Activision sagsøger nu ModernWarfare3.com, den webside som i sidste uge omdirrigerede besøgende direkte over til EAs officielle site for Battlefield 3 - Call of Dutys største rival.

Battlefield 3 har nyt respawn-system

Det hele drejer sig om squad leaderen.

Daniel 'Zh1nt0' Matros, community manager hos DICE, har i en nylig podcast fra DRMB afsløret, hvordan fokus øges på online-squads i en sådan grad, at respawns nu ikke længere bare er mulige når som helst, selvom det stadig bliver muligt at respawne i henholdsvis sin base, i sine erobrede zoner/flag samt ved medlemmer af sin squad.

Modern Warfare 3 er Battlefield 3

Forvirring i fanbasen.

Da Activision og Infinity Ward udgav Call of Duty: Modern Warfare 2 mod slutningen af 2009 var der tilsyneladende ikke en klar plan for et tredje spil i serien. Eller også var de for sent ude med registreringen af domænet www.ModernWarfare3.com.

Battlefield 3 destruction forklaret

Plus: Refleksioner på scopes. Nul supervåben.

Websiden Don't Revive Me Bro har i ugens løb foretaget et interview om Battlefield 3 med Daniel Matros, Global Battlefield Community Manager hos DICE. Her følger de vigtigste citater.

EA giver bonus til PS3-folket

Battlefield 3 inkluderer BF 1943.

Electronic Arts polstrer de kommende PS3-udgaver af Battlefield 3, Need for Speed: The Run og SSX med ekstra indhold, eksklusivt til platformen.

Battlefield 3 beta i kalenderen

Battlefield 3 beta i kalenderen

På alle formater måneden før release.

DICE har i forbindelse med den første fremvisning af multiplayer-delen i Battlefield 3 fastsat en dato - eller tidsramme - på den ventede multiplayer beta.

Således starter betatesten på både pc, Xbox 360 såvel som PS3 til september, hvilket er måneden før udgivelsen den 25. oktober. En præcis ugedag på starten af betaen forventes

stadig endelig bekræftet.

Læs mere...

Battlefield 3 udkommer i november

EA Download Manager afslører datoen.

Udgivelsesdatoen på et af årets mest imødesete spil, Battlefield 3, ser ud til at være blevet lækket via udgiveren EAs egen forudbestillingsside på den franske sprogversion af shoppen.

Battlefield 3 har lang singleplayer

Ikke nogen lynkampagne fra DICE.

En af de aktuelle tendenser i FPS-genren er, at spillene i de senere år har bestået af en kort kampagne på typisk 5-6 timers spilletid. Heldigvis er der nyt for dig, der nyder singleplayerdelen i nutidens shooters, idet Battlefield 3 ikke følger samme rille.

Battlefield 3 med mindre baner på konsol

Plus! Forsvar dig mod knivangreb.

Det står efterhånden klart, at der på ingen måde er tale om en fælles version af Battlefield 3 på tværs af pc og PS3 / Xbox 360, når spillet udkommer i efteråret.

Mere gameplay fra Battlefield 3

Mere gameplay fra Battlefield 3

Sniper møder bazooka fra højhus til højhus.

DICE følger i dag op på gameplay-klippet fra to uger tilbage med et nyt klip, som endnu en gang viser action fra singleplayerkampagnen i Battlefield 3.

I filmen herunder kan du således se, hvordan spilleren og hans to AI-kumpaner krydser taget på et højhus under beskydning af en sniper i en anden bygning. Klippet formodes herfra at være grabbet fra pc-udgaven af spillet, som på alle måder indtil videre ligner en seriøs opgradering via Frostbite 2.0 at bedømme ud fra udseendet alene.

Så selvom vi sikkert allesammen gerne vile se, hvordan multiplayer ser ud, er det formentlig planen at også næste gameplayklip, som udkommer om to uger, atter viser frem af singleplayerkampagnen. Men det er jo også første gang i BF-serien (på nær BFBC1+2), at der overhovedet er en historie at spille sig igennem. Men lad os håbe på, at objektiverne ikke alle holder sig til så specifikke mål og forudscriptede positioner at klare dem fra som her - selvom det er flot og intenst.

Læs mere...

Battlefield 3 kan trække 256 spillere

DICE: "32-40 spillere er dog sjovest".

DICE har tilsyneladende afprøvet dele af Battlefield 3 med op til 256 spillere på banen på samme tid. Men det er åbenbart ikke så sjovt som eksempelvis 64 spillere, som er den nuværende maksimale grænse i pc-versionen.

Battlefield 3 multiplayer info

To en halv gange flere online på pc.

DICE har henover de sidste dage og uger bekræftet yderligere detaljer om multiplayerdelen af Battlefield 3 - den del af spillet, som formentlig vil holde liv i spillet langt ind i 2012 efter udgivelsen dette kommende efterår.

Sådan spiller Battlefield 3

Eurogamer besøger DICE og smager støv.

Eurogamer var for nylig på visit hos Digital Illusions hovedkvarter i Stockholm. I daglig tale kendes udvikleren som DICE og som udvikleren bag Battlefield-serien.

Battlefield 3 Singleplayer

Test af singleplayer på grænsen mellem Iran og Irak.

"Du har næsten fået mig presset op i hjørne, hvor du tvinger mig til at fortælle om historien!" griner Patrick Bach, Senior Producer på Battlefield 3. Efter at have set spilbar kode i action i DICE-hovedkvarteret i Stockholm, spurgte jeg ham hvordan jordskælv i spillet har indflydelse på spillets historie, og hvorvidt disse katastrofe-mekanikker på nogen måde ligner dem i det sandstorms-ramte Dubai i Spec Ops: The Line. Men uden held.

Endelig gameplay fra Battlefield 3

Endelig gameplay fra Battlefield 3

Se de første levende billeder indenfor.

Tidligere i dag virkede i bakspejlet set som en lidt sølle måde at visualisere Battlefield 3 på, gennem angiveligt scannede billeder af spillet. Indrømmet.

Her til aften er situationen derimod en helt anden, idet DICE nu har frigivet den første gameplay-trailer fra Battlefield 3, selvom vi igen spises af med en syndigt lille bid af det, der ser ud til at blive et af årets helt store titler.

Ligesom i de billeder, der indtil videre er dukket op fra spillet, viser mini-traileren frem af det, der mest af alt ligner et kampsecenarie under mellemøstlige himmelstrøg.

Læs mere...

Slut med kludedukker i Battlefield 3

DICE lover realistiske animationer.

DICE lover realistiske animationer i Battlefield 3. Ikke fordi der nu egentlig er noget specielt at bide mærke i ved animationerne af soldaterne i eksempelvis Bad Company 2. Det skulle da lige være når hjernen slår fra i dødsøjeblikket, og 3D-modellen bliver slap som en kludedukke.

Battlefield 3 beta detaljer snart

Battlefield 3 beta detaljer snart

Plus: Spotting! Bullet drop! Kein Delfin!

Den 1. marts bliver det muligt at se Battlefield 3 blive vist frem i forbindelse med Game Developers Conference i San Francisco.

I den forbindelse forventes udvikleren DICE at frigive både film og billeder og formentlig også mere nyt om deres længe ventede opfølger, ikke mindst oplsyninger om, hvornår betatesten af spillet sparkes i gang.

En betanøgle er inkluderet i samlerudgaven af Medal of Honor. Hvorvidt der er planer om at dele flere nøgler ud, vides endnu ikke, ej heller om der er flere stadier eaf betaen, så den eksempelvis bliver frit tilgængelig for alle i løbet af året.

Læs mere...

Battlefield 3 får dedikerede servere

Pc er den primære udviklingsplatform.

DICE lækker mere og mere nyt om Battlefield 3. Nu er det kommet frem at udviklingen foregår på pc, for derefter at tilpasse spillet HD-konsollerne PS3 og Xbox 360 og deres respektive forcer og begrænsninger.

Battlefield 3 får Limited Edition

Rummer indholdet af første DLC-pakke.

Ingen større, nyere spiludgivelse uden en samlerudgave. Så selvfølgelig kommer der en sådan med ordene Battlefield 3 trykt udenpå æsken (eller posen, hvis DICE pludselig skulle få den - synes vi da - geniale idé at pakke spillet i en nummereret sandsæk?).

Se motoren bag Battlefield 3

Frostbite Engine 2.0 rører på sig.

Sidste uge markerede et brag i stilheden af mediestrømmen om Battlefield 3, et spil der hidtil havde været omgærdet af rygter og selvsikker tilbageholdenhed fra producentens side.

Mere nyt om Battlefield 3

Låget løftes yderligere.

DICE er begyndt at smide flere og flere detaljer om den ellers så hemmelighedsfulde shooter Battlefield 3, som vi så første trailer fra tidligere i dag (se den nedenunder denne nyhed).

Battlefield 3 skal toppe Call of Duty

BF 1943 og BFBC2 Onslaught til PC skudt ned.

OPDATERING fredag: Udgivelsen er nu officielt fastsat til "efteråret 2011". Tidsrammen afsløres i den første teaser trailer for Battlefield 3, som du kan se nederst i denne nyhed.

Stort og hemmeligt FPS fra EA i år

Det er ikke Battlefield 3.

Afsløringen faldt i løbet af et internt telefonmøde med EAs samarbejdspartnere og investorer sent igår omkring fremtiden for Medal of Honor-serien, hvor John forklarede selskabets spilstrategi i first-person-shooter-genren:

Nyt Battlefield afsløres fredag

Det er ikke Battlefield 3, siger EA.

EA afslører åbenbart et nyt Battlefield-spil på fredag i denne uge. Det afslører en af EAs partnere, Benjamin Cousins fra selskabet Easy, via twitter. Easy driver forretningsmodellen bag Battlefield Heroes og Cousins har ved samme lejlighed afkræftet, at der skulle være tale om Battlefield 3, men derimod et helt nyt spil.