Battlefield 1943

PS3-ejere snydt for Battlefield 1943

Skulle have fulgt med Battlefield 3, men er MIA.

Ejere af PS3-udgaven af Battlefield 3 verden over undrer sig. Med stort ståhej annoncerede EA ved dette års E3, at PS3-udgaven af Battlefield 3 ville inkludere en gratis kopi af DICE's tidligere spil Battlefield 1943. Men her ved udgivelsen viser det sig pludselig, at det ikke er tilfældet alligevel.

Battlefield 3 skal toppe Call of Duty

BF 1943 og BFBC2 Onslaught til PC skudt ned.

OPDATERING fredag: Udgivelsen er nu officielt fastsat til "efteråret 2011". Tidsrammen afsløres i den første teaser trailer for Battlefield 3, som du kan se nederst i denne nyhed.

Vind Bad Company 2 Ultimate Edition

Indeholder alt til spillet inkl. Battlefield 1943!

Vi har fået fingrene i to eksemplarer af Battlefield: Bad Company 2 ULTIMATE EDITION - en pakning med ALT hvad der overhovedet er udgivet af indhold til spillet indtil videre, samt det geniale download-spil Battlefield 1943 oveni i hatten.

Endnu ingen dato til BF 1943 på PC

Udgivelsen efterhånden tvivlsom.

EA har indrømmet, af der endnu ikke er en release-dato i sigte for PC-versionen af DICEs digitale shooter Battlefield 1943 og giver derfor pengene tilbage til alle, der ønsker at annullere deres pre-order.

Battlefield 1943 snart til PC

Billigt Frostbite-FPS hitter på konsol.

EA DICE, som i denne måned har fået størst opmærksomhed i Battlefield-regi for Bad Company 2 på konsol og PC har bekendtgjort, at PC-versionen af Battlefield 1943 "snart udkommer".

Mere Battlefield på vej

Men til hvilke platforme?

At DICE ikke dropper Battlefield som franchise lige foreløbig, er nok lige så selvsagt, som at videospil kræver strøm.

BF: 1943 sætter rekord

600.000 kopier langet over den virtuelle disk.

EA har i dag fremsendt imponerende tal vedrørende lanceringen og første uges salg af Battlefield 1943.

The Coral Sea nu også på PS3

43 millioner dræbte fanboys = unlock.

Der skulle gå yderligere fire dage (fem minus en dags ventetid på udgivelsen) før PS3-spillere kunne få adgang til den fjerde bane i Battlefield 1943. Men nu er det altså sket: 43 millioner PS3-spillere har stillet de virtuelle læderstøvler i krigens navn, hvilket nu giver alle spillere adgang til banen The Coral Sea - en bane fokuseret på luftkampe.

Coral Sea låst op i Battlefield 1943

Tre baner bliver til fire. På Xbox 360 for nu.

Så skete det. Kun fem dage efter udgivelsen kan Xbox 360-ejere af Battlefield 1943 se frem til banen The Coral Sea, som fokuserer på dogfights mellem spillets kyndige fly og luftrummet omkring en central bjerg-ø mellem to hangarskibe. Banen er nu låst op og vil indgå i loopet af spilbare baner, når du spiller på Xbox 360-versionen.

Battlefield 1943

Battlefield 1943

Årets bedste tilbud til skydegale finanskriseramte.

Battlefield 1943 er noget så genialt tænkt som en genfødsel af BF 1942, som så lyset på PC for syv år siden. Spillet var svenske DICEs definitive første hit som spiludvikler. Det var fantastisk den gang og er med ugens nyudgivelse i poleret HD-grafik leveret af Frostbite-programkoden, lidt af et fund til en 100-mand via Xbox Live og PSN. I det hele taget er spiloplevelsen på højde med de bedste konsolspil til fuld pris, hvilket alene burde være grund til at sætte installationen i gang nu, mens du læser videre.

Hmm, årets bedste download? Det lyder smart, men det passer. DICE har taget en chance med konceptet og til en billig penge udgivet noget af deres bedst sammentømrede tidsfordriv, som time efter time får 24 spillere til at gå op i en højere enhed i kampen om tre temmelig afgrænsede, virtuelle kamparealer. Der er ingen grund til at læse manualen, for princippet er simpelt: dræb eller dø. Dør du først én gang, fordi du står stille, har du som minimum lært at bevæge dig næste gang, måske endda at gå i dækning og sondere terrænet omkring dig. Måske finder du endda på at løbe i en enhed med et par holdkammerater, hvem ved. Eller står du og camper ved flyene og skyder efter dine kammerater? DICE kan desværre ikke eliminere dumme spillere, men i det mindste er det ikke længere muligt at smadre ubemandede flyve- og køretøjer ved deres spawn point, ligesom du ikke tager skade af ild fra dine holdkammerater. Og lidt æv for det.

Battlefield 1943 er, som nævnt, et enormt tilgængeligt FPS, hvor spillerne - foruden at storme rundt til fods også kan styre jeeps, tanks, antilyftskytskanoner, fly og strategiske bombardamenter - kastes ud i et af de mest velafbalancerede, gennemførte spilkoncepter set til DLC-pris denne generation. Og hvor det nyligt udgivede Battlefield Heroes til PC spiller på selvironien og sarkasmen, er BF 1943 egentlig en hæderlig tilbagevenden til DICEs version af Anden Verdenskrig, som på tværs af de tre velkendte, øbaserede baner Wake, Iwo-Jima og Guadalcanal, emmer af øredøvende luftsirener, bombardementer, splintrende bambus, skudsalver og opråb, i nogle yderst indlevende kampe mellem amerikanske og japanske styrker.

Læs mere...

Battlefield 1943 spillet i 30 år

Og det er endda uden Playstation 3. OMGZ.

GordonVanDyke fra DICE har afsløret at Battlefield 1943, den kun 100 kroner dyre shooter distribueret fra og med i dag på Playstation Network og i går på Xbox Live, er blevet spillet i intet mindre end 30 år på én dag. Tallene gælder kun Xbox 360-versionen af spillet, som på trods at ekstreme problemer med serverkapacitet og disconnects i utide, trods alt har formået at blive ældre på én dag, end vi andre er blevet på, ja, 30 år, plus/minus kaffe. Måske lidt ligegyldig information, men hey, du befinder dig faktisk på Internettet. Vi må godt! Desuden har folk dræbt hinandens stinkende krigsliderlige avatarer fem millioner gange, hvilket i sig selv er nok til at udslette hele Danmark, på nær folk i trediverne. Kan du se et mønster? Du sender bare en mail.

Battlefield 1943 ude nu til Xbox 360*

BF 1942 genfødes til konsol. Spil online nu!

Opdatering kl. 17:10 - DICE skriver i spillets news ticker, at de er ved at tilføje flere servere, hvilket kan give problemer. Undertegnede har da også kun været inde i ét spil, før et disconnect blot 2 minutter efter start.

Battlefield 1943 om en uge

Gælder PS3 og Xbox 360. PC må vente.

Svenske DICE har i dag offentliggjort at Battlefield 1943 vil være klar til europæisk download og onlinespil i næste uge. Hermed falder udgivelsen parallelt med den nordamerikanske dato som skrev om tidligere på ugen. Den 8. juli vil europæiske Xbox 360-ejere således kunne erhverve sig spillet for 1200 MS Points, mens det først dagen efter bliver aktuelt for PS3-ejere til en pris af mellem 90-100 kr. PC-versionen er endnu ikke blevet forsynet med en udgivelsesdato.

Battlefield 1943

Iwo Jima ligger lige ved siden af.

Glem Bad Company – velkommen til kompagniet for tungnemme. Her snakker ingen med hinanden - selvom det ikke er overraskende, idet fyrene ved siden af mig er fra Italien, Frankrig og Spanien – og så snart landgangs fartøjet rammer stranden, er vi alle tilbage i vores ungdomsår. Italieneren lander et fly på hovedet, på en anti-aircraft kanon, og jeg sidder fast i en skyttegrav. I en tank.

Battlefield 1943 får dato

Spil det 'snart' via Xbox Live og PSN.

En anonym medarbejder fra den amerikanske filmsite Blu-RayCenter.com har oplyst, at udgivelsesdatoen for det kommende FPS Battlefield 1943, en nyversion af PC-klassikeren Battlefield 1942, vil være klar til krig via Xbox Live og Playstation Network den 9. juli.