Battlefield 1

Med Battlefield 1 beviser DICE, at historiske krigsspil giver fremtidens konflikter et hårdt rap over fingrene.

Key events

Battlefield 1 anmeldelse

EssentieltBattlefield 1 anmeldelse

Vi tog tidsmaskinen tilbage til første verdenskrig. Og ja, vi kan lide det!

Originaltekst: Andréas Göransson. Oversættelse: Asmus Neergaard

Den store slag i efterårets store spilkrig udspiller sig mellem to meget forskellige lejre - Call of Duty med sin rumkrig, og Battlefield, der er draget til Første Verdenskrig. Allerede i sommer, da trailerne fra de respektive spil blev vist, var flere mere interesseret i DICEs historiske spil end Call of Duty: Infinite Warfare, der blev afvist af spillerne.

Nu er efteråret 2016 her, og kampen kan for alvor gå i gang. Call of Duty: Infinite Warfare er endnu Ikke blevet frigivet, men det er Battlefield 1. Og det er en krigshistorie der er værd at berette om. DICE har gjort et fremragende stykke arbejde med at portrættere krigen, der med diesel, damp og stål ændrede verden, præcis som spillets introduktion fortæller.

Læs mere...

Battlefield 1 PC-krav annonceret

Så meget skal din PC have, for at kunne klare sig gennem Første Verdenskrig.

Er du sulten efter at gå i skyttegravene og jage en bajonet i flæsket på en eller anden newbie online på PC? Så skal du måske lige tjekke kravene Battlefield 1 vil stille til din PC.

Disse spil bliver lidt bedre på PlayStation 4 Pro

Er de grund nok til at opdatere?

Meningerne er delte om Sonys midt-generations opdatering, PlayStation 4 Pro. Nogen er ganske tilfredse med idéen, andre er næppe så overbeviste om springet. Men den gode nyhed er, at uanset om hvad, så behøver du kun at købe et spil én gang, for at opleve det på både PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Battlefield 1 Betaen kan hentes nu.

Battlefield 1 Betaen kan hentes nu.

Dice er klar med en frisk Beta til Battlefield 1, find ud af hvordan du henter betaen.

I dag er Battlefield 1 betaen åben for alle spillere som ejer en Xbox One, Playstation 4 eller en PC. Deltag i en omgang Conquest eller Rush i den varme Sinai Ørken, hop op på en hest, drag i krig til fods eller kør afsted i en pansret tankvogn.

Du kan downloade betaen her:

PC: Link

Læs mere...

Battlefield 1 beta er åben for alle den 31. August.

Battlefield 1 beta er åben for alle den 31. August.

En lille venlig påmindelse, husk at fra i morgen er det muligt at spille Battlefield 1 betaen.

Allerede i dag har Battlefield Insiders fået adgang til den lukkede Battlefield 1 beta, men i morgen bliver Betaen åben for alle spillere. Ejer du en Xbox One, Playstation 4 eller PC, så kan du downloade denne og opleve krigen, som din Tip-oldefar gjorde under første verdenskrig.

Betaen indeholder en ørken bane, ved navn Sinai Desert, hvor du vil have mulighed for at spille Rush mode og Conquest mode. Conquest mode giver dig mulighed for at deltage i en hektisk mode, med op til 64 spillere online på samme tid. Rush vil byde på en spil mode hvor du skal beskytte og vinde forskellige strategiske punkter, her vil du kunne spille sammen med 24 spillere på samme tid.

Læs mere...

EA forventer ikke meget af Battlefield 1

Electronic Arts forventer at næste Battlefield sælger lige under 15 millioner eksemplarer.

Under Electronic Arts kvartalskonference, fortalte firmaets Chief Financial Officer Blake Jorgensen om forventningerne til Battlefield 1 og Titanfall 2.

Paramount skaffer sig rettighederne til Battlefield som TV-serie

Starten på en TV-serie, hvor en mand sidder i et hjørne med en sniperrifel i 5 timer?

På et tidspunkt i fremtiden vil du måske kunne slukke for din spillemaskine af eget valg, efter en hæsblæsende runde Battlefield, og kunne zappe over på din yndlings TV-serie. Battlefield. Det er i hvert fald en fremtid, vi er kommet tættere på.

Så er det endelig tid til det du altid tror bliver vildt sjovt, men som i virkeligheden oftest er forfærdeligt kikset - det er tid til E3-pressekonferencer! I år åbnede Electronic Arts ballet med en klassisk konference. Det var en kedelig og lettere rodet omgang, der manglede fokus, overraskelser og, frem for alt, reelt gameplay.

Traileren til Battlefield 1 har de fleste likes på YouTube nogensinde

I går bragte vi nyheden om, at Call of Duty: Infinite Warfare ikke ligefrem vinder nogen popularitetskonkurrence med deres seneste udspil i serien. Traileren til Infinite Warfare sidder lige nu på 1.455.000 dislikes, og blot 285.000 likes, ud af de i alt 15.700.000 views. Som man i eSport ville sige: rekt.

Til gengæld sidder EA og DICE lige nu og storsmiler; deres trailer for Battlefield 1 klarer sig nemlig storslået for tiden - især i forhold til Activision og Infinity Wards Call of Duty trailer.

Der er nemlig faldet en lille rekord af, til det kommende Battlefield spil. Traileren har modtaget 1.150.000 likes, hvilket gør den til den mest "liked" trailer på YouTube nogensinde. En bedrift som man ikke skal kimse ad.

Læs mere...

Det her er Battlefield 1

Første verdenskrig har aldrig været så smuk

Det kommer næppe som en overraskelse, at et nyt Battlefield er på vej. Man kan dog tilgives for, at have misset den spritnye trailer, der udkom i kristi himmelfarts-"ferien".